Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Siapa Bakal Bergelar Penyanyi Wanita Popular Selepas Ketiadaan Datuk Siti?

adira stacy

Kalau dulu bila Datuk Siti masih bertanding untuk ABPBH, setiap tahun confirm Datuk Siti akan menang untuk kategori Penyanyi Wanita Paling Popular ABPBH. Tak ada orang lain dah. Kiranya kalau korang masuk bertanding untuk kategori nie, korang dah boleh tahu dah yang korang akan kalah awal-awal. Begitu sekali kehebatan Datuk Siti Nurhaliza.

Advertisement

Tapi itu cerita dahulu. ABPBH2010 kali ini tiada lagi Datuk Siti. Maka keputusan pemenang bagi kategori Penyanyi Wanita Popular nampaknya tidak boleh dijangka lagi. Ini 5 mereka yang tersenarai sebagai Top 5:-

1. Adira
2. Ana Raffali
3. Alyah
4. Stacy
5. Yuna

Kesemua 5 mereka ini memang meletup punya. Kalau suruh undi, memang tak tahu nak undi siapa. Adira pun hebat, Yuna pun hebat. Alyah pun not bad jugak. Stacy memang bergabung meletup. Ana pun baru menang AJL25. Memang pening kepala dibuatnya untuk menjangkakan siapa yang akan menang.

Untuk suka-suka, mari kita undi secara online siapakah yang anda rasa akan menang kategori ini:-


Undi online undi jugak. Jangan lupa beli Berita Harian dan hantar undian korang tue. Undian andalah penentu segalanya.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top