Sia-Sia Je Tua Tak Boleh Buat Anak – Netizen Biadab Hina Datin Alyah

Hiburan

Sia-Sia Je Tua Tak Boleh Buat Anak – Netizen Biadab Hina Datin Alyah

Entah kenapa, sesetengah netizen ini seakan suka pula menghina artis sedangkan diri sendiri belum cukup sempurna. Kan lebih mudah, kalau tidak suka dengan seseorang artis, berhenti sahaja mengikuti media sosial mereka.

datin alyah

Advertisement

Baru-baru ini, penyanyi Datin Alyah juga turut dijadikan target untuk netizen melempiaskan rasa amarah dan komen negatif.

instagram alyahMemuat naik sekeping foto bersendirian dengan kata-kata semangat buat dirinya, Datin Alyah berang apabila perkongsiannya itu di salah erti. Tiba-tiba sahaja ada netizen biadab yang meninggalkan komen menghina dirinya dan suami, Datuk Ramli MS.

Bagaimanapun, Alyah tidak berdiam diri dan tampil membidas komen biadab berkenaan.

alyah dihina netizenalyah

Tiada angin, tiada ribut, tiba-tiba sahaja tinggalkan komen melampau sebegitu. Semoga Alyah bersabar dan jangan tertekan dengan segala komen negatif.

Sumber Berita : Astro Gempak

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

13 Comments

  1. Mak jemah

    August 16, 2019 at 2:41 pm

    Kesian alyah jd mangsa netizen mulut puaka

    Ko saman je mak cik puaka ni.

    Sy sbg peminat mmg akn menyokong alyah. Alyah.. X bermakna kita x tangkap pic ngan suami kita.. Kita x bahagia. Kita je yg tau.

    Sebelum nk write komen.. Pikir la org kate mcm tu kat kita. Mulut jahat sgt.
    Mak ko mesti sedih ko ckp mcm tu.. Ngata org x habis2. Ko cer buat ig lain.. Komen buruk kat ig ko sndri

    Klau berani skrg.. Buat skrg.

  2. Yekeni

    August 15, 2019 at 11:34 pm

    Malays should stop producing. Yg produce mcm kilang buat anak ni lah yg selalunya anak berderet yg mulut dan perangai kurang ajar. The world do not need your contribution kalau sekadar tau beranak tapi tak tau nak didik.

  3. NN

    August 15, 2019 at 10:05 pm

    Dalam alam psikologi ini adalah “projecting”. Dia (pakar komen biadap tu) yang sebenarnya “pengemis kasih sayang” etc ape semua buruk2 ysng ditulisnya, adalah pandangan life dia sendiri… Org yang bahagia dah full of love takde nak dok mereput comment2 macam ni sekali. Alyah would do better to just ignore.

  4. umairah

    August 15, 2019 at 9:36 pm

    wah manusia ini begitu jahat.

  5. Aida Musa

    August 15, 2019 at 8:52 pm

    Jahat betul netizen ni, duk sibuk dekat ig orang lepas tu siap hina2 lagi, tak ingat tuhan. Alyah dari dulu lagi kena macam ni. maybe pilihan dia tak nak tunjuk husband dalam social media. Aku harap husband dia tu muncul lah bidas netizen haprak ni skali skala. Kesian your wife kena buli macam ni.

Loading...