Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Shuib Sepahtu Ganti Ajak Gegarkan Pagi Di Hot FM

Minggu lalu berita pemergian Ajak dari konti radio Hot FM telah mengejutkan banyak pihak. Ramai yang tertanya-tanya siapakah yang bakal menjadi pengganti kepada Ajak kerana keserasiannya bersama Syuk dan Fizi memang sukar untuk dicari ganti. Pagi ini, para pendengar Hot FM dapat menarik nafas lega apabila mendengar suara Shuib Sepahtu di corong radio kegemaran mereka ini. Ternyata pemilihan Shuib adalah tepat kerana “chemistry” yang telah wujud lama di antara dirinya dengan Syuk dan juga Fizi.

shuib sepahtu hot fm

Advertisement

Untuk makluman, sebelum ini Shuib telah pun menimba pengalaman sebagai deejay radio di Sinar FM namun telah berhenti pada tahun lalu untuk memberikan perhatian kepada perniagaan madunya. Sudah pasti sedikit sebanyak ada yang merindui untuk mendengar keletah Shuib di dalam perjalanan ke tempat kerja. Semoga dengan kehadiran kembali Shuib di Hot FM ini dapat mengubati rindu-rindu tersebut.

shuib sepahtu hot fm

Selamat maju jaya diucapkan kepada Shuib. Secara jujurnya ketika Shuib di Sinar FM, Abang Nara memang suka mendengar kata-katanya yang penuh ketenangan dan berilmiah. Lawak yang diberikan pun sempoi dan tidak melampau-lampau. Good luck and all the best Shuib. Kasi gegar dan kasi pecah perut semua pendengar Hot FM.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

20 Comments

  1. Anonymous

    February 18, 2019 at 6:31 pm

    Bukan shuib ade bisnes dobi ke sebab aku penah tgk die kuar dr kedai dobi dekat area klang, time tu pakai evoque merah hati kawww

  2. unknown

    February 18, 2019 at 4:23 pm

    x best langsung.. bohsan

  3. sape2

    February 18, 2019 at 3:39 pm

    aku rasa angah lagi better dari dia…….lagi menghiburkan. kdg muak jer klu ig dia dgn bini lalu kat explore aku….acah2 romantik

  4. Anonymous

    February 18, 2019 at 3:34 pm

    nape ramai kutuk shuib???

  5. wekkkkkkk

    February 18, 2019 at 2:37 pm

    kutuklah sampai dah tak terkutuk, semua itu rezeki dri Allah.

    bujur leh suib..bonggol pehirian urang tuh..

Loading...
To Top