April 24th, 2012

Bukan senang untuk kita yang bergelar manusia ini menerima teguran daripada seseorang. Lebih-lebih lagi kalau teguran itu agak pedas bunyinya. Namun Abang Nara respek dengan Shila Amzah yang menerima kata-kata nasihat daripada Zubir Berita Harian dengan hati terbuka.

shila amzah

Untuk makluman, Zubir menegur kelakuan Shila Amzah dan kekasihnya iaitu Sharnaaz yang berkelakuan terlebih mesra di depan khalayak ramai. Antara kata-kata Zubir ialah:-

Orang lain pun bercinta juga, tapi cool saja. Lebih menjengkelkan, Sharnaaz dan Shila menunjukkan kemesraan itu di depan ibu Shila, walhal kedua-duanya bukan ada ikatan sah sebagai suami isteri, sebaliknya hanya berstatus kekasih sahaja. Zubir perhatikan, ibu Shila seolah-olah merestui anak daranya itu beraksi mesra dengan Sharnaaz. Apalah salahnya sebagai ibu, tegur sikit Shila tu supaya menjaga kelakuan di tempat awam, jangan biarkan orang menyampah dengan gelagat mesra bersama Sharnaaz yang over sangat tue

Kalau anda ingin membaca tulis penuh Zubir, sila cari balik BiPop hari Ahad yang lepas. Memang teguran tersebut agak pedas tetapi ada kebenarannya. Apabila ditanya mengenai teguran ini oleh wartawan Media Hiburan, Shila Amzah menjawab:-

Berkenaan dengan isu tersebut, saya terima dengan hati terbuka setiap komen yang diberikan oleh peminat, sama ada ia positif atau sebaliknya. Siapa yang mengambil tahu tindak-tanduk kami secara tidak langsung ia menunjukkan masih ada yang sayang dengan saya dan Sharnaaz. Kalau ada jodoh, insyaAllah hubungan ini akan diteruskan kepada fasa yang lebih serius

Baguslah begitu. Mungkin selepas ini boleh cuba kurangkan aksi terlebih mesra di depan khalayak ramai. Shila dan Sharnaaz pun banyak peminat. Tak salah tunjukkan contoh yang baik. Tak gitu?

P.S: Gula-gula zaman sekolah yang klasik.

173 responses to “Shila Amzah Terima Teguran Zubir Dengan Hati Terbuka”

  1. N Lala & puan fauziah says:

    Kami ta anak dara kami mcm ni.dorg tow sme2 kt umah kami pun kami x kesah yg pntg ank org kaya shila dpt.

  2. ssss says:

    padan muka…..bajet sgt dorg ni..bercinta…ak nk tgk kalau dorg putus mcm mne..lagi2 laki to…mak iii..mcm nk mnjuk sgt ….

  3. hh says:

    dulu saya minat dia suka dgr suara dia n siap follow dia kt twitter.tp tgk tweet2 dia yg manja n gedik tu trus unfollow.dan skrg makin mnjadi2 plak sejak becinta ni

  4. ika says:

    Weii pompuan ni dah tido dgn shiela kat hotel sunway.. kantoi, de dak hotel bgtaw sharnaaz mintak kunci blk shila. Anak dara pe kess da rabak kot takkan dlm blk tu ko tgk aku, aku tgk ko je kot. To all, ini bukan fitnah tp kenyataan.. member aku kje hotel kot. Bikin malu jela

    • Anonymous says:

      sukatii korang la.. kalu fitnah tu asam garam korang.. sesamelah menuju ke neraka.. ko confirm ke depa buat.. nthah2.. ada barang tertinggal ke.. terpaksa ambil urgently… senag cakap kalau nak beromen buat apa jumpa receptionist mintak kunci, bangang betul lah…..lagi satu kawan ko tu..tahu ke aktiviti sharnaaz kat bilik tu.. pukul berapa dia masuk pukul berapa dia keluar.. then bila pulak shila masuk… masa sharnaaz masuk ni.. shila tak de kat bilik kan.. ning pun tak der.. sebab diorang tengah show.., ataupun shila bagi bilik tu kat sharnaaz coz dia tak pakai bilik tu… banayk kebarangkaliannya.. !!!

    • anonymous says:

      wah.. ko confirm bukan fitnah.. kalau fitnah.. ko boleh pi sama ke neraka.. ekk.. kalau mintak kunci tu maksudnya.. orang tak de kat dalam bilik.., jadisharnaaz sorang ajer dalam bilik tu.. shila pulak tengah buat show pada masa tu.. mungkin shila tak guna bilik tu. so bagi sharnaaz pakai.. atau mungkin ada barang shila yang tertinggal.. dan sharnaaz terpaksa pergi ambil… setahu aku bilik tu share dengan ning..kan… aii… banyak kebarangkalian wey. ..

    • ika says:

      Ahaha..Kalo dah mintak kunci time shiela xde, pastu sampai ke pg tido sana then si shaarnaz turun mintak parking dah pekejadahnya. Artis wehh byk da barai. Tgk badan si shila ni pon taula beb.. dari mlm ke pg dok blk shila takkan tak main. Lelaki bukan mahram nk dok sebilik btol2 mcm haram bdn dah kembang asik kena taram mak ayah dok biar anak buat maksiat..yuckssss

    • ika says:

      Well excuse me ning x share bilik dengan shila, bilik lain2 okies.. by the way, dah depan mak pon x malu, belakang mak ko pikir ada malu ka? Hahaha so sengal la lu

  5. Jeng jeng jeng says:

    Shila ni mcm org dah kawin. Xder seri lagi.. Boleh tengok dari muka & figure. Sayang…Kalu tak pandai jaga diri benda mcm ni memang akan nampak..

    • ko says:

      tu la nampak cam kusam jer tahtahmenag betul kot shila ni dah rabak bak kata komen kat bawah nie. tapi harapnya tak betullah kan