Shila Amzah & Sharnaaz Rancang Berkahwin 2014 Kelak

Hiburan

Shila Amzah & Sharnaaz Rancang Berkahwin 2014 Kelak

Gembira Abang Nara mendengar perancangan pasangan kekasih, Shila Amzah dan Sharnaz dalam Berita Harian hari ini. Mereka berdua merancang untuk menamatkan zaman solo pada tahun 2014 iaitu kira-kira 2 tahun daripada sekarang. Semoga perancangan yang baik ini akan berjalan dengan lancar.

shila sharnaaz

Advertisement

Kadang-kadang ada pasangan kekasih bila bercinta memang tak ada nak buat perancangan untuk berkahwin. Bagi mereka, bercinta ini sekadar suka-suka je. Siap bertukar-tukar pasangan lagi. At least plan yang dibuat oleh Shila dan Sharnaaz ini menunjukkan betapa seriusnya hubungan percintaan mereka berdua. Tak gitu?

shila amzah

Abang Nara suka dengan kata-kata matang daripada Sharnaaz apabila ditanya mengapa memilih tahun 2014. Kata Sharnaaz:-

Kalau boleh, memang saya mahu mendirikan rumah tangga sebelum usia mencecah angka 30 tahun. Pada waktu itu, usia saya 29 tahun dan Shila pula 24 tahun. Usia itu memang sesuai untuk kami mendirikan rumah tangga. Biarlah dalam tempoh dua tahun ini kami berusaha stabilkan diri terlebih dulu.

Advertisement

Abang Nara sokong sangat-sangat. Sekarang ini kes penceraian pun banyak yang terjadi kerana keadaan ekonomi suami isteri yang tidak stabil. Molek benarlah kalau kuatkan kerjaya. At least ada simpanan untuk masa depan. Apa pun, sama-samalah kita doakan agar perancangan Shila dan Sharnaaz ini akan terlaksana tanpa sebarang halangan.

P.S: Kuda paling ayu dalam dunia.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

41 Comments

  1. cikgi

    October 12, 2012 at 9:22 pm

    Alhamdulillah Shila dah bertudung.. mudah2an terhapus 1 dosa iaitu dosa mendedahkan aurat… Kalau diperhatikan, Shila kelihatan mula menjaga batas cuma yang lelaki tu nampak seperti tidak faham apa batas yang perlu dia jaga.. Kebanyakan gambar lelaki tu yang lentok2 kepala… Susah kalau satu pihak je yang cuba berubah sedangkan satu pihak lagi belum nampak jalan… Mudah2an yang lelaki sama2 berubah perlahan2 sebab nantinya yang menjadi iman kepada isteri adalah dirinya sendiri…

  2. rizno

    October 12, 2012 at 8:22 pm

    org klu x suka memang g2..asyik nak cari kesalahan org je..mcm nya baik sgt

  3. Pingback: Hot Trending For 2012.10.12 : Shila Amzah | Rock It MySelebriti

  4. rynna

    October 12, 2012 at 4:56 pm

    eh mcm Hana Tajima plak aku tengok kau nih shila.. cantik x bermekap just bedak gebu sgt…..

  5. No One

    October 12, 2012 at 4:14 pm

    alhamdulillah…benda baik jgn dilambat2 kan…
    happy for u olls…korang ni mmg ade chemistry la…

Loading...