August 6th, 2012

Masih tiada sebarang kenyataan rasmi daripada Shila Amzah mengenai penampilan barunya dengan imej bertudung ini. Namun menerusi Facebook Shila Amzah, Shila telah mengupload gambar di bawah dengan status “The new me:)”. Abang Nara doakan agar penghijrahan Shila Amzah ini adalah benar dan bersifat kekal.

shila amzah bertudung

Cantik kan? Shila Amzah turut menggunakan display picture bertudung sepenuhnya di Twitter Shila Amzah. Malah Shila dilihat mengiyakan persoalan daripada pengikutnya mengenai kebenarannya tentang penghijrahan ini. Namun setakat entri ini ditulis, masih tiada kenyataan rasmi daripada Shila.

shila amzah bertudung

Beberapa keping lagi gambar bertudung yang telah diupload oleh Shila Amzah di Facebooknya dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Koleksi kanta lekap yang ekstrem.

shila amzah bertudung
shila amzah bertudung
shila amzah bertudung


65 responses to “Shila Amzah Kini Tampil Dengan Imej Bertudung Sepenuhnya?”

  1. suka tudung says:

    x sabar nak tgk dato’ hajjah siti Nurhaliza berimej tudung sepenuhnya….mest cantik sgt…tp apekan daya dah terlepas ckp dulu nak pakai tudung bila balik haji hati x terbuka pulak….hmmm…maaf ye dato’ siti…cuma bg pandangan untuk kearah kebaikan…

  2. Elle says:

    Tahniah kerana berhijrah. Anda sangat cantik bertudung dan menutup aurat. Tukang komen semua janganlah terlalu negatif… Patutnya beri semangat lagi supaya Cik Shila ni menjadi semakin baik…

  3. poker face says:

    apasal gmbr profile kat tweeter (sy x sure istilah apa dlm tweeter sbb sy xde tweeter..huhu) dia masih x pakai tudung?????

Loading...