Written by AbangNara | March 1st, 2013

Ok serius Abang Nara rasa nak gelak pun ada (sebenarnya dah gelak dah pun). Inilah harga yang perlu dibayar apabila anda menjadi seorang selebriti lebih-lebih lagi bila pilihanraya semakin dekat. Kesian kat Shila Amzah yang gambar minum Milo kotak pun telah dipolitikkan oleh di dalam sebuah blog.

shila milo

Antara petikan tulisan di dalam blog tersebut ialah:-

Pergh!!!! Rupa-rupa penyanyi Shila Amzah anak gadis N.D Lala dalam senyap-senyap kutuk kaw-kaw produk ada tempelan dan jenama 1M’sia. Kutukan itu secara tidak langsung memperlekeh dan pandang rendah slogan 1M’sia yang menjadi teriakkan dan kemegahan Najib Razak. N.D Lala diketahui umum sebagai penyokong tegar UMNO tapi anak gadisnya pula dilihat semacam tidak berkenan dengan UMNO. Petanda buruk untuk masa depan UMNO dan petanda baik untuk Pakatan Rakyat. Jika diambil kisah ini sebagai kayu ukur sokongan anak-anak muda, sudah jelas majoriti dari mereka menyokong padu Pakatan Rakyat. Tidak boleh dinafikan.

shila miloSeperti yang anda baca di atas, Shila Amzah telah memaklumkan yang perkara tersebut adalah fitnah semata-mata. Nampak jelas memang ada pihak yang cuba mengambil kesempatan. Abang Nara tak sangka gambar minum Milo pun boleh dijadikan sumber. Nampaknya artis kalau nak minum air suam pun kena berhati-hati selepas ini. Hehehe.

P.S: 14 billionaire Malaysia berdasarkan Forbes

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

147 responses to Shila Amzah Kecewa Gambar Minum Milo Dipolitikkan

  1. bbycumil says:

    otak politik haha

    0

    0
    • cik embun says:

      Hahahaha.. seriously rakyat Malaysia? Seriously? Benda sekecik ini pun boleh jadi isu? Sah memang otak politik 24 jam.

      0

      0
      • Anonymous says:

        milo cap yahudi lebih sedap dr buatan malaysia

        0

        0
        • Din says:

          milo = hijau = PAS

          #truestory

          0

          0
        • Anonymous says:

          agak2 kalau dia cakap milo lagi sedap dari vico, jadi isu tak?

          0

          0
        • i'm not a monster says:

          benda mcm ni pun jd isu…kadang2 bosan gak semua benda nk dipolitikkan

          ps: teringat milo free kat sekolah dulu…sedapppp

          0

          0
        • Kapal Sink says:

          SHILA bodoh . Dah tulis camtu , pastu ckp org FITNAH

          0

          0
        • Mak Jemah Tengok YouTube Di Jamba says:

          asam garam artis…blogger pun satu plak, macam sampah. sedeyyyyy

          0

          0
        • missa says:

          semua benda nak dipolitikkan…. issh…udah udah lah tu….

          0

          0
        • bunny says:

          Ko ni Anonymous klu xnak dok malaysia.. g negara lain.. yahudi sesuai tok ko… jgn nak jd batu api kat cni.. pastu asik comment je keje ko… dah xde keje pe..

          0

          0
        • Obe Gemuk says:

          To Kapal Sink: Sebenarnya kau tu yg bodoh… betul la dia kena fitnah, tu bukan page dia pon… page dia nama Shylla bukan Shila Amzah. Lain kali siasat dulu sebelum komen…. komen ni jugak ditujukan kepada korang yg mcm Kapal Sink ni jgak… jenis tak siasat.. .

          0

          0
        • Olga says:

          aku x peduli pasal politi ke pebenda!
          yang aku heran in the 1st place!
          APA KE JADAHNYA MINAH NI GAMBAR MINUM MILO PUN NK UPLOAD KAT TWEETER? MMG SAH ATTENTION SEEKER BETOL!

          0

          0
      • semut api says:

        KURANG AJAR BETUL LA!!! helow… cap 1malaysia bagi aku sedap jgk taw…kaw ni tak reti bersyukur ke? ingat yahudi punye tu sedap sangatlah? mental!

        0

        0
        • olala says:

          Kat sekolah adik aku die pergi agih minuman kotak cokelat 1 Malaysia yg dh expired. Kitorang manelah nk cek sbb standardlah, cikgu baru bagi, takkan tak elok kot. Esok tu, sume sakit perot. Cek2 paket, tengok expired. Tp jujur cakap, rase die agak sedap sebenarnye. Kekeke. Cume kualiti kene jage. Cepat sgt tarikh pengilangan dengan expired die tu. Sebab kali ke-2 sekolah agih tu, lagi sebulan je nak expired. XD

          0

          0
      • baby bb says:

        dah memang air milo 1 malaysia xsedap. apa masalahnyer! dah xsedap xsedap la. xkan nk ckp sedap plak. nsib ak bukan artis. bistu xkn jenama dye ‘1 malaysia’ xleh nak kata xsedap. dah memang xsedap!! hahaha..

        0

        0
    • Blake Lovely says:

      Biasalah nak dekat2 PRU nie
      macam2 lah orang nak politikkan

      0

      0
      • suka Sabree Abu says:

        dari duk berpolitik kat sini, baik kita doakan keselamatan lahad datu, sabah dan malaysia..

        0

        0
    • joyah.. says:

      hahaha… mmg klaka..
      tak yah layan la shila.. walaupun aku tak berapa berkenan dgn hang, tapi bab nih aku kesian lak ngan ngko…

      be reality, memang ada beberapa produk 1malaysia tu yang tak sedap lansung, aku pernah beli honey star cereal, yg rasa tawar meleseh dan keras mcm batu, sebagai manusia, shila berhak menyuarakan apa yang tak kena dengan tekak dia.. tu pun salah ke…aduyaii.. tu lah susah, bila malaysia nih banyak sangat manusia yang bersifat maksum (perfect)..

      0

      0
    • x suka politik says:

      bodohnye pompuan ni…agak2 laa…aku pun x belah mana2 n x minat politik2 ni…tp agak2 la nk kutuk produk 1Malaysia…n x kira produk mana pun, benda tu tetap makanan, “Rasulullah tidak pernah menghina makanan…kalau x suka, baginda akan tinggalkan je…”awk tu selebriti cek nonn….ckp tu pikir dulu….x pasal2 jadi bahan…

      0

      0
      • saya suka gosip says:

        ko ckp org bodoh..ko bodoh ko x pk…tu bkn page SA…bkn die yg kutuk 1msia tu..org laen mempolitikkn gmbr die..

        ckp tu pk dulu cek nonn..

        0

        0
    • Anonymous says:

      terbaik Shila amzah!!!!

      0

      0
    • kak timah says:

      shila ni pon satu dah tulis macam tu dah sah2 lah org pikir pasal politik n perlekehkan barang 1 malaysia . .otak belum matang shila ni ada je kontroversi yg dia wat

      0

      0
      • salah faham says:

        tu bukan page dia yang betul la. page yg buat fitnah ni pon da xde da. page yg betul ko taip “Shylla

        0

        0
    • Anonymous says:

      Kalau aku yg tweet mcm tu confirm x de org nak jd kan isue kat blog kan…
      nak bt camne kalau dah susu 1 malaysia tu mmg x sedap…haha…

      ramai sgt dah blogger2 bodoh kat malaysia nie.maklum la skrg kan wifi merata2.. dulu susah nak dapat wifi nie.

      0

      0
  2. Liyana Lunia says:

    kesian mereka ni :’) sabar shila xoxo

    0

    0
  3. suka Sabree Abu says:

    kelakar…
    -sekian-

    0

    0
  4. akucungilawei says:

    Actually, tak payah taruk “bukan milo cap 1 malaysia yg x sedap tu” pun xpe sebenarnya.

    0

    0
    • Azrina says:

      Shila amzah ni pun..benda mcm tu nak cakap. minum aje la air yg ada, anggap rezeki Allah bagi. Tak perlu nak kutuk minuman lain tak sedap. Tak beradab.

      0

      0
      • Mak Jemah says:

        hello, itu bukan page dia. page dia yang official Shylla. kome ni kalau nak hentam pun biaq ada akai. apa pun tak boleh. bitch please

        0

        0
  5. Anonymous says:

    sikit2 nk kait ngn politik..! ‘bulshit’!!!

    0

    0
  6. EB says:

    biasalah…politikus di malaysia kan sedang melanda..

    0

    0
  7. mak jemah says:

    minum MILO anda jadi sihat dan kuattttt!!!

    0

    0
  8. eiyuu says:

    apalah depa ni.. itu pun Kecoh.. pasni shila lu minum air masak je!! masak sendiri.. lol ;0

    0

    0
  9. shanez ahmed says:

    dah klau btol dia tulis cenggitu..nk memarah plak bagai..xsyg msia kew :(

    0

    0
  10. sunshine says:

    ape beza milo tu dgn milo cap 1malaysia? ade ke brand 1 malaysia?
    sorryyy tak tau

    0

    0
  11. anne says:

    hahaha lawak la diorg ni. takyah lah amek serius sgt.
    bende kecik je kan.. alahaiii

    youtube video downloader

    0

    0
  12. Anonymous says:

    blogger bodo…dah mmg milo cap 1malaysia x sedap…xkan nk puji..

    0

    0
    • Anonymous says:

      ye betul tu,nama je 1 malaysia tp harga sm je cam cap2 biasa tu,ini pun nak jadi isu bknya dia mengutuk sape2..

      0

      0
  13. khaz says:

    dah nama artis…tapi motippppp nk mention milo 1 malaysia????? ati2 la letak caption tu.. wat la caption mcm nie “sedapnya MILO nieeee…..”wahahahaha

    0

    0
  14. Cuma An-Nisaa' says:

    kalau nak bgtahu yg milo tu sedap tak perlu kot bandingkan dgn milo 1Msia. rezeki Allah bg. kesian kt milo yg tak sedap tu dok kutuk2 dia. cuba kita masak pastu org kutuk mskn kita mst kita sedih. kalau tak sedap diam je la. bila dah kena cmni baru nak gelabah. pk sebelum buat ye shila.

    0

    0
    • Anonymous says:

      entah pada aku die ada hak nak komen milo 1malaysia tu tak sedap…sukati die la….terima je la hakikat…

      0

      0
      • gegurl says:

        aah tau xper.. korang ni kalo nk hentam org laju jer kan… takat upload pic n nk komen sket2 mcm tu xkan tu pun salah… xde keje lain ke ek.. dok standby jer cari salah org.. bosan tol lah i…

        0

        0
    • siti says:

      kalau memang tak sedap, sebagai pengguna, boleh je kot nak komen..
      milo 1 malaysia tu boleh la improve lagi ye.. buat jadi lagi sedap ke, hihi..

      even masak pun, komen la kalau tak sedap..
      nanti boleh improve masakan tu kan.. takde la tukang masak syok sendiri.. ;)

      0

      0
    • Obe Gemuk says:

      Abang Nara tulis bahasa melayu pon tak faham. Kan dia kena fitnah.. .tu bukan page dia. Aiyoyo…

      0

      0
  15. anne says:

    hahaha lawak la diorg ni. takyah lah amek serius sgt..
    bende kecik je kan..alahaii

    0

    0
  16. jejai says:

    yg dia ni pun tulis mcm tu watpe..hebat sgt la x minum 1malaysia pnya brand..puuiii

    0

    0
  17. bunga says:

    orang tak kisah pun kau minum milo ke tak .tapi caption kau tu shila. adoiii

    0

    0
  18. LESONG says:

    PASNI KO CEDOK AIR DR PERIGI…NNT KITE SAME2 TGK DORG ADE X CKP “AIR PERIGI 1 MALAYSIA TAK SEDAP”.
    KLAU ADE, MMG BONGONG BENGONG SAMDOL BADIGOL SOOD BINGAI SENGAL BODOH LA ORG TU….CELAH MANE PLAK NAJIB NK PI JUAL AIR PERGI? KAH3!

    0

    0
  19. me220784 says:

    yg pi letak caption tu apa pasai, salah sendrilah, buat tak guna otak!

    0

    0
  20. me220784 says:

    letak caption gtu mmglah bingai, dah tu sentap!

    0

    0
  21. Anonymous says:

    tgh dok kutuk SY ngan nabil pasal PR,,,skrg dok kutuk Shila pasal milo 1 malaysia tk sedap…mendalam maknenye tu….so skrg seri 1-1….dah,jgn gadoh2 lagi…hahahaha

    0

    0
  22. kwn says:

    Aku ada follow fb,insta shila
    Mmg aku prasan post ni
    Bukan dia tulis caption mcm tu
    Ada byk fake acc shila
    Ni fake acc la

    0

    0
  23. Belut says:

    Mmg brand 1malaysia tak sedappun…!!!!!!! Kilang mana eh yg kluar an produk 1malaysia ni..agak2lah murahpun tp quality kena jaga.

    0

    0
  24. Anonymous says:

    okeyy kesian ngan mentaliti blogger gini.. taksub sungguh la hai…hahaha

    0

    0
  25. Cik Melur says:

    Silap sendiri juga. Lain kali jgn la bagi komen cara banding2 macam tu. Org yang bermotif politik memang suka ambil peluang yang ada. Brand 1 Malaysia ni kita sedia maklum kerajaan sediakan utk golongan berpendapatan rendah. So harga yang ditawarkan memang murah. Nak sediakan barang yang murah ….kos pengeluaran pun kena budget la. Tak ada milo cap 1 Malaysia , tapi hanya minuman coklat 1 Malaysia. Kalau barang lain masih ok la.

    0

    0
  26. hamba allah says:

    kesian org2 yg kurang berkemampuan seperti aku ni kan yg selalu beli kat kedai 1malaysia …. depa kaya x pa lah, leh minum milo sedap, aku minum milo 1malaysia yg x sedap …. alhamdullilah rezeki ALLAH …. beruntung dpt rasa milo x sedap, cuba pergi GAZA nak rasa milo pun x dpt huhuhu …. moral of the story sentiasa bersyukur dgn nikmat ALLAH, jgn komplen …..

    0

    0
    • Anak Mak Dara says:

      boleh think positif tak? Shila yg kaya mcm ni komplen milo 1Malaysia tak sedap at least kerajaan boleh ambil perhatian dan tindakan tentang kualiti milo 1Malaysia. Perbaikkan dan tingkatkan kualiti…jgn bagi barang murah tadi kualiti hancur sb nak beli hati rakyat…aku pun tak mampu beli barang mahal dan selalu makan benda yg murah…

      0

      0
      • Anak Mak Dara says:

        org yg dislike aku ni mesti org yg tau bersyukur aje tanpa ada rasa nak berusaha memperbaiki untuk mendapatkan yg lebih baik kan???…bila cakap sikit kata komplen tak tahu bersyukur…

        0

        0
  27. der says:

    bongok giler blogger tuh.. oppss!

    0

    0
  28. cheq ta*k says:

    yang CERDIK sgt p ckp cmtu buat apa…padan muka

    0

    0
  29. fairlymama says:

    btl2 .. x spatutnye ckp “MILO 1 MALAYSIA TAK SEDAP”.. kite ni org Malaysia.. biasa nye yg dtg beli kt kedai 1Malaysia org yg bpendapatan rendah.. nmpk sgt jurang, org kaya minum milo sedap.. org susah minum milo tak sedap..

    0

    0
  30. ben says:

    memang tak sedap pun milo 1m….yg ori lg sedap!

    0

    0
  31. mashi says:

    jadi kalo aku cakap milo 1malaysia xsedap, aku kutuk umno la ye?

    dasar blogger giler rating~

    0

    0
    • hahaha says:

      senang cite blogger minta maaf je dgn silat ni ooops sorry shila ni..then shila minta maaf dgn Rakyat malaysia yg minum milo 1 mlysia…end sTory…dua2 salah…kl aku ckp anugerah bintang popular Shila amzah menang sape likes…bnyk cite adik niyg hot…

      0

      0
    • Anonymous says:

      komen Ben n mashi terbaik!!!

      0

      0
  32. saya lalala... says:

    name pun brand 1 malaysia… brg2 tuk org yg kurang kewangan… semua pun tahu brg murah quality pun rendah la sket.. tak terbanding dgn yg original… tuk orang yg tak berapa byk wet yg tau bsyukur tak kesah minum sedap aje pun… lagi2 kalau tahu bancuh milo sendiri… org2 berduit cam dia ni jela yg cakap tak sedap….

    0

    0
  33. mimi suka milo says:

    ntah apa2 ntah la..dh mmg milo tu sedap..nak wat mcm mana….poyo

    0

    0
    • saya lalala.. says:

      tak sedap pun tak perlula nak mention brand dr mane dgn ape yg dia minum waktu tu… dia kan artis.. ape dia buat ape dia mention semua jd perhatian… kalau kite manusia tahu bersyukur tak kesah la brg murah atau mahal semua pun nmpk elok jek…

      0

      0
  34. tok anjang hang says:

    macam mana pon milo the best is van jual milo zaman sekolah. milo ais dia mmg padu, bang jib ngan pok nik buat pon kalah

    0

    0
  35. rynna says:

    hahaha kesian betul pembangkang nih.. tweet shila tulis ni semua keje pihak pembangkang yg tidak bertanggungjawab.. agak2 la skit kalo nk selit artis pon pastikan dia yg ngtau sendiri bkn korang yg kreatif nih yg reka… aku dh tgok blog 2.. ishhmcm2 betul depa ni sanggup buat utk menang.. hahahahah hahah hahaha haahah hahaha

    0

    0
  36. janda meriah says:

    ingat ekploitasi jadi gamba blue.. penat mak scroll..

    kuciwanya zain saidin bakal di sondol che ta.. T.T

    0

    0
  37. saya lalala says:

    agak2 laa kan… kalau ibu kite bancuh milo 1 malaysia ni buat kite sbgi anak2… ape kite nak jawab kat mak?? mende tak sedap pon bole jd sedap kan!!!

    0

    0
  38. mekbunn says:

    kesian sungguh, jelas di sini yg shilalalala ni masih x matang sume menda nk post kt laman sosial kan dah makan diri, bawak2 serik la dik oi, kesian akk nengok asyik kene je walaupon xde niat… tp igt niat xmenghalalkan cara. dah pasni tlg la shila hati2 skit

    0

    0
  39. Mangkok Hayun Kurang Sperma says:

    Masalahnya kalau buat kedai 1Malaysia ni. Kedai tu je barang murah. Macamana dengan kedai yang lain? Takde competitive langsung. Kedai lain jadi takde pengunjung la macam tu….Cara komunis sangat

    0

    0
  40. AKU says:

    tak payah korang nak pk2 pasal politik la weii sekarang nii…pk nuu apa yang sedang jadi kat lahad datu…jangan dok seronok sangat…

    0

    0
  41. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    betina garik ni lagi…xde org lain ke si nara hitam bontot kuali nih nak promote..meluat…very pprt

    0

    0
  42. lulu says:

    #inisemuapoyo

    0

    0
  43. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    masalahnya ada ke MILO 1malaysia nih?…contoh kalau air pati oren sunquik tue, kedai 1malaysia pun buat cuma bezanya xde jenama….

    kalau milo nih camna?… but sorry i dont go to buy at 1malaysia’s shops…no class ok..watever

    0

    0
  44. Anonymous says:

    Itu bukan shila amzah punye official FB..lain Kali baca betul2..

    0

    0
  45. Anonymous says:

    tak kisah la apa kau minum (shila) dah tak payah la kutuk…besyukurlah kau mampu beli pernah kau tgok belakang masih banyak lagi manusia yang tak amampu beli MILO kebanggaan kau tu…allah bagi rezeki cuba belajar syukur jadi pengalaman ayah kamu (ND LALA) sbg satu peringatan jangan satu hari tuhan tarik rezeki barang yang murah pun tak mampu beli…..saya bukan emosi tapi mulut kalau nak becakap gunakan otak ….
    kita satu agama satu negara sudah lah jngan sbb politik nak kutuk org…
    so maksudnya kalau kita suka mengata kat orng sama la kita mcam org yang kita kuttuk..
    ingat dosa dng melanggar perintah allah kita boleh bertaubat tapi berdosa dng orang amat payah dpat keampunan..
    ini pun untuk peringatan diri saya jugak bersyukur dng apa yang dikurniakan …alhamdulillah.

    0

    0
  46. DIA says:

    eemmm, susah nyee jd retis nee.
    jujur pom tak boleh, so lg suka tgk diorang nee berlakon/bohong.
    tuu pendapat individu, setiap org ada citarasa masing2.
    cuba lee jgn nak tgk salah org jew.

    0

    0
  47. memyselfandi says:

    So Shila, lepas ni ko pun nak bersara jugak ke macam SY? Hihihi…

    0

    0
  48. sue says:

    ape pon x bleh..

    0

    0
  49. Anonymous says:

    milo ori dengan milo 1 malaysia?…. kelakar la…. untuk pengetahuan semua MILO tu adalah satu brand…. yang asas ialah air koko…. semua orang telah dijajah oleh brand…. contoh lain : ubat gigi panggil colgate, mee segera panggil Maggie, air koko panggil milo, lampin pakai buang panggil Pampers, pelembut kain panggil Softlan dan banyak lagi….

    0

    0
  50. Anonymous says:

    TAPI MCM BKN FB SHILA AMZAH JEW TUH…….

    0

    0
  51. sue says:

    whatever..

    0

    0
  52. nini says:

    Kalu x suka product malaysia x perlu la nak mengutuk..n update kat FB..pastu bila kena kutuk tau plak marah…da x suka ngan perangai n sikap shila skang…makin menunjukkan kebodohan dan kurang ajar cam cinta aty dia gak…

    0

    0
  53. nini says:

    nara nape comment kita x masuk….

    0

    0
  54. huhhu says:

    btol ke bkn fb die tu? hmmmm….
    kemusykilan tlh berlaku!

    0

    0
  55. helbye says:

    da name pun bnda murah..jgn la ko espek nak sedapppp semate…ko byr harga untuk kancil tp ko espek kete mcm bmw…mmg tak r..

    0

    0
  56. . says:

    shila ni pn satu…mulut dh mula kurang ajar mcm bekas pak we dia….x sdh2 cite pasal dia y poyo ni….

    0

    0
  57. Anonymous says:

    Betul tu bukan official FB shila amzah..yg sebetulnya [email protected] just upload pic dye minum milo and pihak yg tidak bertanggungjawab telah gunakan pic tu untuk tujuan yg tidak berasas..harap maklum..

    0

    0
    • Mak Jemah says:

      yg ni sorang lagi. kalau dah ada @shilaamzah tu twitter. page sebenar dia Shylla. ada paham? bezakan lain kali. niat dah betul, cara tak kena.

      0

      0
  58. pah says:

    ape kene mengena milo dgn umno?? xde topik da ke? pembangkang mmg suke besarkan isu yg kecik….puiihh

    0

    0
    • Sweet minah jambu merah biru says:

      kenapa pasal milo niiiiiiiiiiii !!! eeeeeeeeeeeeee tk paham betol lah orang2 ni semua !!!! milo yg di besar2 kn n jadi isu hangat di dlm donia yg fana ni eeeeeeeeeeee kenape lah manusia2 ni jadi macm ni sekarang ! minah jambu baca pon macm nk ketawa aje lah macm cite katun pulakkkkkkkkk …..kalau shila minom ABC tu lain lah !!! ni setakat minom miloooo emmmmmmmmm minah jambu tk heran langsong ! setakat cakap tk sedap ponnnnnnnnnnn jadi isu………..ok lah ape2 pon undi lah BN sokong lah perdana menteri kite pak najib …lov u pak najibbbbbb !! idop pak najib !!

      0

      0
  59. INSAN BIASA says:

    ahh..bosanlah semua sekarang..
    habis semua benda nak dipolitikkan..
    pleaseeee..jangan taksub sangat bokeh tak???

    0

    0
  60. COMOT says:

    letih la pasal dia ni…… baru senyap isu percintaan… timbul pulak isu ni….. statement tu lain kali baca betul2 dulu sebelum post di whatever wall it is……..

    0

    0
  61. nobody says:

    K0wg la b0d0! Dh bkn page dia p0n…mmg ler dia ckp fitnah! Aptb!

    0

    0
  62. wabi says:

    cara penulisan pun dah tau bukan akaun shila amzah

    0

    0
  63. Anonymous says:

    Thanks mak jemah sebab betul kan..maklum la saya x de twitter dan FB..tujuan sy post untuk mengelakkan mereka memfitnah..mungkin dorg nie marah kan shila psl kes dye Dan family,so mereka x baca dengan betul..itu saja..

    0

    0
  64. jgn politikan aku says:

    yg bodoh sgt p komen mcm tu wtpa?? bpk ko x ajar ke, walaupn x sedap rezki tetap rezki yg dtg dari ALLAH. ko mmg bangang kan… hmm…aku heran gak, mana ko tau milo 1malaysia x sedap?? hahahahahaha dh kene dump meroyan plak. artis…artis…

    0

    0
  65. Anonymous says:

    Thanks mak jemah sebab betul kan..maklum lah saya x de FB Dan twitter..tujuan saya post sebab nak elakkan mereka dr memfitnah..mungkin mereka masih marah kan shila,so mereka x baca betul2 apa yang Nara tulis..itu saja..

    0

    0
  66. chronicz says:

    milo ori pun klo orang yg bancuh tu x pandai, boleh jadi x sedap jugak..

    0

    0
  67. mamatkhalid says:

    patut la ND Lala x bagi shila ni kawen..pmikiran kanak-kanak lg..x matang langsung..

    0

    0
  68. Anonymous says:

    milo pn mnum, milo 1M pn mnum..sdap je, xde mslh pn? ingat ape yg kte ske xsemestinyer sume org suke n ape yg kte xssuke xsemestinyer sume org xske..

    0

    0
  69. TAK SUKA BERMUSUHAN2 says:

    korg smua nie dh tk ada topic nk di bicara kn ke..wrna hjau je pas lh..apa lh korg nie ek…kita nie dh nk akhir zaman..tk payah lh nk politik2 sngat..tk ke mana pun…

    0

    0
  70. Gila Milo says:

    Milo je kot….adesss, tu pn nk kecoh2x…caitt

    0

    0
  71. Milomilo says:

    Tulisan tu macam diedit je..btol ke Shila up status macam tu?

    0

    0
  72. fatimah markonah says:

    beter la milo 1 Msia dr Milo brand Yahudi tu Shila Amzah oi….Boikot Yahudi product

    0

    0
  73. milo says:

    adoi nyer pun.. Lain kali baca bagi habis..bagi faham.. Rajin2 kan baca comment yg lain agar kalian tak terbabas.. Main nak marah..sedap2 nak sound.. Bab ni yg aku kurang gemar ni.. Dahtu yg marah2 ni bila korg tahu citer sebenar adalah shila ni difitnah thru fake fb apa yg korang buat? Minta maaf dlm hati ke? Ataupun bersara dari bc beautiful nara n lain2 blog gosip.. Tulah.. Tak tau hujung pangkal main hentam je..

    0

    0
  74. milo punye pasal.. says:

    adoi nyer pun.. Lain kali baca bagi habis..bagi faham.. Rajin2 kan baca comment yg lain agar kalian tak terbabas.. Main nak marah..sedap2 nak sound.. Bab ni yg aku kurang gemar ni.. Dahtu yg marah2 ni bila korg tahu citer sebenar adalah shila ni difitnah thru fake fb apa yg korang buat? Minta maaf dlm hati ke? Ataupun bersara dari bc beautiful nara n lain2 blog gosip.. Tulah.. Tak tau hujung pangkal main hentam je….

    0

    0
  75. kuda hitam says:

    haha.. biasa la org kita ni.. da x de modal sampai milo pun nak dipolitikkan.. padahal, kat rumah sendiri berlambak milo.. huh!!

    0

    0
  76. emma mengelembong says:

    alah tak yah la tweet gbr tgh minum milo sambil gigit straw aksi kiut…abis citer! sikit2 nak tweet…tak perlu hoccayyyy

    0

    0
  77. ohsemeseme says:

    aku tak terkejut la kalau si shila ni ikut jejak abby abadi.. bapak dia org kuat umno..dia ni nmpk sgt mcm tgh memberontak.. mgkn dia agak kurang pandai psl konsep satu malaysia tuh..

    dik,
    kedai & brg1 1malaysia tuh utk org yg xberapa nk mampu..org yg xberapa nk mampu ni reti bersyukur dik..lain la kau kaya raya..rezeki kau dpt minum milo..diaorg tu dpt minum milo 1malaysia yg xsedap tuh pon dh cukup bersyukur dik..kau jgn lupa diri tau..jgn lupa asal usul kau..skang mgkn tgh galak pegang duit bnyk..tuhan tu pinjamkan sekejap je dik..jgn nk ckp org kurang ajar heboh psl cerita kau ni sedangkan caption kau pun sama kurang ajar..

    kalau kau meroyan skali pun xpayah nk usik psl bende2 lain dr menyanyi kau je..jgn kau sendiri jadi punca hilang peminat..

    0

    0
  78. kak eton says:

    tah pape pasal air kotak pon jadi isu
    sabar je la sheila sabar tu separuh dari iman
    len kali hati2 bila nak tweet tu k
    pendengki2 ni kalo kita dok diam je pon boleh jadi “bahan” fitnah kan
    yg penting ko tetap chantek dek dan doakan akak akan dapat jadi chantek!!

    0

    0
  79. dayang says:

    yg kutuk tu mesti x follow instagram shila…huhu.. caption yg die upload lainnnnnn!!

    0

    0
  80. sue says:

    pas ni nak gak post gambar minum milo tapi kotak yang besar….kehkehkehkeh

    0

    0
  81. ash says:

    cakap bebal kan terasa…statement ko tu langsung mencerminkan diri ko x suka produk buatan malaysia. contoh nya bila artis luar buat show kat malaysia ada org yang menyalak bagai, x bagi peuang and support.then tgk artis malaysia sorang ni produk negara sndri pon dia boleh buat bahan politk.

    0

    0
  82. sekurengrase says:

    pe pnye bodoh ar…ini pn nk di bt isu ke???
    poyo-poyo je ar….

    0

    0
  83. icemilo says:

    BODOHNYA KORANG..hahaa
    shila amzah kt FB tu fanpage punye la..(org len yang update)
    yg betol punya–> shylla amzah

    #lain kali..siasat dulu kalau nak hentam org okey?jgn percaya bulat2

    0

    0
  84. qaqa says:

    alahai… tak boleh la nak marah orang lain cik shila oi..
    macam la tak tau orang malaysia ni otaknye kreatif.
    yang hang pun pegi buat caption gitu kenape.
    lain kali pikior memolek dulu before post.
    “ini milo asli bukan milo cap 1 malaysia”
    dah la gitu kau sambung
    “yang tak sedap tu” … e’eleh..
    kolo aku janji milo.. bantai je la minum
    nasib engko la shila

    0

    0
  85. ORGAN says:

    Aku reja kat hotel. Kami guna choco malt 1Malaysia (tak boleh kata milo,sebab memang bukan milo) buat breafkast (self service). Tapi tadak pun customer aku kata tak sedap,depa dok balun banyak lagi adalah. Depa panggil milo jugak tu,pasai depa tak tau cap apa hahaha. Kalau ampa reti buat,mesti rasa dia sedap,bagi aku laaa. Eh,1Malaysia ada juai ayaq milo palsu dalam kotak ka?

    0

    0
  86. yaya says:

    aku suke mnum sirap limau…lg sedapppp!

    0

    0
  87. sukeatiakula says:

    ini bukan unsur politik..
    mmg kenyataan yg nyata pun.. milo 1malaysia tu tak sedap.. hahaha

    0

    0
  88. Anonymous says:

    Memang kalau cap 1 malaysia x sedap! kalau tepung cap 1 mesia boleh buat cokodok ja..kalau buat donut kompom jd lembik cam cokodok!

    0

    0
  89. CS says:

    banggang betoi..ni mesti penyokong PKR yg buat fitnah ni..sebab depa kan suka main2 belakang..tu yg dok fitnah suma bagai..aishhhh……

    0

    0
  90. Xxxx says:

    Shila kamu tu org kaya.. org yg berpendapatan rendah akan ckp Milo 1 Malaysia tu sedap sebab itu sahaja kemampuan.. kamu mampu minum apa saja pun yang kamu nak sampailah minuman bertaraf 10 bintang. Next time jangan buat org lain menyampah dengan kamu. tak reda lagi isu percintaan kamu dah mcm ni itulah org lain ambil kesempatan. syukurlah kamu dapat minum milo tak payah nak bezakan dgn produk yang memang murah dipasaran nanti org akan ckp kamu pula raih publisiti murahan!!

    0

    0
  91. Cik Embun says:

    ooo.. baru tahu la..dah bg brangan ‘murah’ utk rakyat, n rakyat DILARANG komplen sikit pun.. ok fine..

    0

    0
  92. husin says:

    milo 1 Malaysia memang x sedap

    0

    0
  93. Anonymous says:

    tu gambar dari FB die kan. g la tgk btol ke die yg tulis. sbb i dont think shila yg update fb tu. tgk post2 die pon dah nmpak bukan shila punye akaun yg betol

    0

    0
  94. ???? ?????? says:

    ??12?15??????????????????????????????????? ?????????????500????????????????????????? ?????????????????????????

    0

    0