May 15th, 2013

Episod duka di dalam percintaan sebelum ini ternyata mematangkan Shila Amzah. Enggan melihat Afiq Muiz dan Eina Azman menerima nasib yang serupa dengannya, Shila Amzah tampil menerusi Twitter untuk memberikan sepatah dua nasihat kepada pasangan ini.

shila amzah nasihat

Ada betulnya nasihat yang diberikan oleh Shila Amzah. Selaku orang yang pernah merasa betapa peritnya percintaan yang dihalang keluarga, Abang Nara rasa Shila memang layak memberikan nasihat sebegini. Semoga Eina dan Afiq mengambil nasihat Shila untuk dijadikan pedoman.

shila amzah nasihat

Apa pula nasihat anda buat Afiq Muiz dan Eina Azman? Abang Nara pasti ramai pembaca BeautifulNara yang pernah mengalami kejadian sebegini. Mungkin boleh beri sedikit tunjuk ajar kepada mereka berdua. Mana tahu mereka akan ambil iktibar daripada nasihat-nasihat anda.

ephyra

P.S: Banyak sangat supplement di luar sana yang tidak mempunyai lesen daripada Kementerian Kesihatan Malaysia. Dengan Ephyra, anda tidak perlu risau. Ephyra bukan sahaja terbukti dalam memberikan kecergasan pada badan tetapi ia juga halal dan lulus KKM. Untuk tempahan dan pertanyaan, anda boleh LIKE Facebook Ocean2U, layari www.oceanlife2u.com, email ke [email protected] atau telefon terus ke 03-4141-7889.


Comments are closed.

Loading...