August 24th, 2012

Pasti ramai yang kecewa apabila secara tiba-tiba penyanyi popular Shila Amzah berhenti menggunakan akaun Twitternya baru-baru ini. Menerusi Facebooknya, Shila memberitahu yang dia ingin berehat sebentar. Kemungkinan besar Shila ingin menumpukan perhatian sepenuhnya dalam menghasilkan lagu-lagu baru.

shila amzah

Kepada peminat Shila Amzah, anda masih boleh mengikuti perkembangan Shila menerusi Facebook Shila Amzah. Shila masih aktif mengupload gambar-gambar dan memberitahu perkembangan terkininya di situ. Apa pun, Abang Nara nak ucapkan good luck and all the best kepada Shila. Semoga cepat-cepat muncul dengan buah tangan yang terbaru.


34 responses to “Shila Amzah Mahu Berehat Sebentar Daripada Twitter”

  1. duniakhirat says:

    sila lah komen dgn komen yang berlapik,.. kita sbgi mnusia xbaik cerca sna sni,.biarla hdup dia,.hdup kita ,kita tngung sndri,..xpyh la kita sibuk dgn hal org lain,. dgn kita komen guna pktaan yg xbaik,.dosa sndri dtg kat kita,.. ok,.. stop all the nonsense comment,..~ lpas ni kalau ad yg xpuas ati dgn komen aku ni,.. sah2 la org tu xble nk tlong dah,.. ~

  2. dynash says:

    Publisiti lagiiii…bentijela ye, kawin laa..
    Kesian idup tgapai2 lagi..

Loading...