Shila Amzah Berhenti Gunakan Twitter, Peminat Sangat Kecewa

Hiburan

Shila Amzah Berhenti Gunakan Twitter, Peminat Sangat Kecewa

Agak terkejut apabila Abang Nara mendapat tahu Shila Amzah telah berhenti menggunakan Twitternya. Sebelum ini, Shila merupakan salah seorang selebriti yang sering membalas tweet daripada peminat-peminatnya. Kalau tak silap, pengikut Shila Amzah sudah pun mencecah 300 ribu. Itu satu angka yang sangat besar sebenarnya.

shila amzah berhenti twitter

Advertisement

Ada teori menyatakan Shila Amzah berhenti menggunakan Twitter ini kerana penghijrahannya. Namun teori tersebut masih belum disahkan. Apa pun ramai pengikut Shila Amzah yang sangat kecewa dengan perkembangan terbaru ini. Kebanyakan mereka telah menggunakan hastag #ComeBackShilaAmzah untuk memujuk penyanyi kesayangan mereka kembali ke Twitter.

shila amzah berhenti twitter
Apa pun sama-samalah kita nantikan penerangan daripada Shila Amzah. Mungkin Shila hanya berhenti sementara untuk memberi tumpuan menyambut Aidilfitri. Pastinya Shila ada sebab yang tersendiri untuk perbuatannya ini.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

41 Comments

  1. takeiteasy

    August 24, 2012 at 10:49 am

    antara artis wanita yg aku ska ialah shila
    talented girl n wise
    i wish her all the very best 4 watever thing she doing in her life
    be a good person in world n good umat 4 akhirat….

  2. ohni

    August 23, 2012 at 6:47 pm

    Amboi yang bertweet pasai shila ni over la. Bagi la dia privacy. Patutnya kauorang lagi terasa kalau DIA yg hilang..bukan penyanyi. adoiyaii zaman sekarang. Artis dipuja-puja.

    Shila pun aku rasa nak life dia. Dia nak biasakan diri dengan penghijrahan dia. Kalau rindu..just wish her the best la. semoga dia menjadi terbaik. Bukan ‘kerana kehilangan dia..duniaku tak bermakna..’

    BE MATURED PLEASE!

    • life

      August 24, 2012 at 7:26 am

      betul ramai yang dah hilang kematangan.
      semuga peminat shila ikut belajar untuk mencari kehidupan bermakna disamping DIA. dunia kamu di sini sebentar saja.
      ye shila, live your life well.

  3. wong

    August 23, 2012 at 6:32 pm

    ambo mnyamph sgguh dgn pnjelasn rozita che wan tntg laki idame dyo..x pade dgn tuo..nk laki mudo..sdar gak dri 2 ckit..mlu gak ko anok buje demo duo 2…

    • huhuhu

      August 23, 2012 at 6:44 pm

      ehemmm sesat ni

  4. ler tu pun korang nak kecoh ke

    August 23, 2012 at 5:34 pm

    hadoii yg tweet kat atas tu.. tah pape la korg tweet. “”kehilangan la, separuh jiwaku pergi la, kalau shila takde twitter, apa guna aku ade twitter la.”” ya rabbi korang… shila takde twitter adakah bermaksud kehidupan korang dah berakhir?????? adakah bermaksud hidup korang takde erti dah? bukan dia bersara pun. dia deactivate je. tolong la korang ni adoyai…..

    • bangun

      August 24, 2012 at 7:19 am

      ye lah korang ni, bangun lah dari mimpi. hidup ni matlamatnya untuk siap sedia untuk alam barzakh.

  5. Anonymous

    August 23, 2012 at 4:47 pm

    Dah alim sangat kononnyalah tu…….suka hati kaulah..oh tak ya juga bila dah alim sangat..mana boleh terlibat dengan dunia hiburan ke benda2 cangih ni tak…..dosa…dosa….dosa……takut bawa dosa lagi..oklah tu….ah pergi dalami ilmu agama sedalam2 tau…belajar mengaji dan belajar sembayang elok2 ya….jangan pulak sampai nak jadi macam si abby mulut yang tak boleh control lagi tu tau ya…….

    • saport

      August 24, 2012 at 7:15 am

      tak baik cakap gitu.
      orang pilih yg baik awak kata konon dah alim sangat.
      kan mesti support segala yg baik.

Loading...