Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Shila Amzah Akan Berentap Di Final Asian Wave Pada 20 September Ini

Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada Shila Amzah yang telah berjaya melangkah ke final untuk pertandingan nyanyian Asian Wave. Pertandingan yang berlangsung di Shanghai ini telah berlangsung menampilkan penyanyi daripada Jepun, Korea, China, Thailand dan banyak lagi.
shila amzah asian wave
Daripada 30 orang peserta, hanya 12 orang terpilih ke final yang akan berlangsung pada 20 September ini. Pusingan awal telah pun berlangsung daripada 31 Ogos sehingga 6 September yang lalu. Pada pusingan pertama, Shila Amzah menyanyikan lagu “Set Fire to the Rain” dan pada pusingan ke-dua, lagu kegemaran Shila iaitu ” Forever Love” dinyanyikan.
shila amzah asian wave
Sila saksikan video penuh kepoweran oleh Shila Amzah ketika menyanyikan lagu Forever Love di bawah ini.

Advertisement

Kepada Shila Amzah, all the best dan good luck. Berikan persembahan yang terbaik anda. Abang Nara bangga melihat penyanyi daripada Malaysia bakal bertarung dengan penyanyi-penyanyi Asia lain yang tak kurang hebatnya. Fighting Shila!!! Info Facebook Shila Amzah.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

62 Comments

  1. deen

    September 21, 2012 at 12:51 am

    buat pengetahuan korang,shila amzah menang kat ASIAN WAVE ya!!!!!!
    tdi tgk siaran langsung kat siaran tv china.huhu.congratulations.chia yo shila!

  2. honey

    September 20, 2012 at 11:59 am

    tahniah shila. memang meremang bulu roma dengar dia nyanyi. ada sorang lagi penyanyi malaysia bangsa cina masuk. dia nyanyi lagu dato’ ct ‘bukan cinta biasa’. best jugak. rasanya dia tak dapat masuk final.

  3. Jeng jeng jeng

    September 19, 2012 at 1:35 pm

    Aku bkn tak sokong Shila ni.. Still proud of her sebab jadi wakil M’sia. Tapi byk lagi yg boleh nyanyi dari Shila ni.. Suara Shila ni jenis yg lurus jer.. Org sana maybe impress sebab tengok bangsa lain boleh nyanyi mandarin apa lagi dia bertudung. Memang jarang kali kan.. Apa2 pu dik harap komen2 kat cne semua tak kira negative, positive jadikan diri makin lebih menyerlah..

  4. vio

    September 19, 2012 at 11:53 am

    memang sdap sgat suara dia terutama lagu forever love 2…meremang bulu roma.mmg power arr suara dia.juri pun komen bgus sal dia..malaysia boleh!

  5. LINI mn

    September 18, 2012 at 7:15 pm

    SALAM..CONGRATE SHILA…already seeing ur vclip on utube….so marvellous..hope u’ll get the 1st place n become a winner..im really enjoying ur song when u sing set fire on de rain by adele….ur voice quit fantastic n energetic too…..go shila go..shila..dont break my heart shila…em..up..o yeah…!!goooooooooooooooooooooo Shila!!!..Malaysia Boleh!!

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top