Written by AbangNara | September 25th, 2017

Sharnaaz Ahmad telah didenda RM1,200 selepas mengaku bersalah menumbuk seorang pekerja Bangladesh di sebuah kelab golf. Sharnaaz atau nama penuhnya Sharnaaz Ahmad Bazir Ahmad, 32, mengakui menumbuk Gous Ali di muka lelaki itu di Tingkat 1, TPC KL, Kelab Desa & Golf Kuala Lumpur, di mana mangsa bekerja. Kejadian tersebut berlaku pada 22 Julai lalu kira-kira jam 5.20 petang.

sharnaaz ahmad tumbuk bangla

Sharnaaz didakwa mengikut Seksyen 323 Kanun Keseksaan yang membawa hukuman penjara maksimum setahun, denda sehingga RM2,000 atau kedua-duanya jika sabit kesalahan. Peguam Sharnaaz, Zulkifli Awang merayu hukuman ringan atas alasan pelakon itu insaf dengan perbuatannya.

Timbalan Pendakwa Raya, Nur Farah Adilah Noordin, bagaimanapun, meminta mahkamah untuk mengenakan hukuman yang akan menjadi pengajaran kepada tertuduh. Majistret Mahyudin Mohmad Som mengenakan denda RM1,200 yang dibayar oleh pelakon itu.

sharnaaz ahmad tumbuk bangladesh

Sudah pasti berita ini mengejutkan para peminat Sharnaaz Ahmad. Sama-sama kita nantikan komentar daripada pelakon ini. Sumber Mstar Online.

78 responses to Sharnaaz Didenda RM1,200 Tumbuk Pekerja Bangladesh Di Kelab Golf

  1. Bobo says:

    Jgn tumbuk bini sudeyyy

    37

    0
    • Mak Becok says:

      Kaki pukul perempuan pun iya juge. Manusia melayu islam yang sejati, tak berpelajaran, bodoh dan otak sempit. Ini sama macam peragai orang umno, je.

      17

      4
      • fan lopah says:

        He is a bully. Boycott this loser. Period.

        64

        0
        • Miss Unibes says:

          Alaaa korang. Org lain dia berani lah pukul kaw2. Kat isteri mau setahun punai tak kena service nanti. Alaaa paling pun pukul masa romen je kat bontot isteri pap pap pap… Pak pak pak… Glog glog glog…

          5

          7
        • Miss Unibes says:

          Dan kejap lagi mesti Shilalat up kat ig sindir SA. Dasar tak nak move punya lalat. Shilalat ohhh Shilalat Lol.

          1

          28
        • Anonymous says:

          bangla ko boleh la tunjuk hero. pergi la lawan dato red…hahaha sebab ko pun..”bured”.

          16

          0
        • Anonymous says:

          BANGLA TU INGAT CHANAZ NI SEKAMPUNG DGN DIA. HAHAHAHAHA

          63

          0
        • lol sangat says:

          Aku tgk gmbr yg pakai seluar rimau tu dh mcm bangla dh,tp lg teruk dr bangla yg pakai hijau oren merah segala kaler.. apa salah pekerja bangla tu die cume tanye ‘yabangg bilaa mau balik kampungg sama sama, tiket murah murah kalu pakej beli yonline’ ..yabangg bissnes baguus buley dapat mayinn itu golf datuk tan sri tan sri, yajarr saya la yabangg..

          24

          0
        • Mat Ronggeng says:

          Uuiiik ini sudah kes Bangla tumbuk Bangla nih…. Ikut sedap ko je nak tumbuk orang ya…
          Nabila ko dah beli insurance untuk ko punya muka or body parts tak ? That is a preview of your future if only if your marriage got into trouble….
          Kata Pujangga Mat Ronggeng, sedia kan insurance sebelum kena tumbuk…. Peace out.

          3

          0
        • Kak Besah says:

          lepas tu dia pelik kenapa takde job?

          9

          0
        • Mat Ronggeng says:

          Nabila mana? Nabila ?
          Sila lah backup suami ko macam ko back up adik beradik ko punya pakaian….

          7

          0
      • Anonymous says:

        mak becok ni agama apa? bangsa apa? study tinggi mana? otak lebar mana?
        mak becok dr parti mana eh perangai cenggini?

        sori, I tak minat pun si mat bangla suar rimao ni..tp ckp mak becok tu biarla berpada

        0

        3
    • Mak Becok says:

      Tolak Umno dan PAS kalau nak malaysia aman!! Pakatan Harapan satu2nye harapan Malaysia.

      5

      11
      • Malayan People Anti Others Party. says:

        undilah parti yg bukan melayu ketua nya, dh tentu melayu malaysia akan hilang maruah dn kedudukan. Dan undilah parti yg kedua kuat tu, supaya anak2 melayu akan jadi suruhah di masa akan dtg. Undilah parti yg bukan melayu ketuanya, supaya tiada org2 bumiputera dpt kerja, maka org melayu akan bertuankan bukan bumiputera. Fikir2kan….apa harapan org melayu / keistimewaan akan dtg. Fikir sebelum undi. Harap jgn melayu jdi mcm pelarian rohingya. Hidup United Malay National Organisation dn P A S.

        11

        7
        • Anonymous says:

          Najib mahu menolong USA…tak pulak TV3suku Buletin Utama cakap agenda Yahudi ye? hahahaha

          25

          0
        • Malayan People Anti Others Party. says:

          kalau kau nk pegi eropah guna MAS AIRLINE, adakah ko gembira jika naik flight 2nd punya dn dh brtahun di guna. Sesekali nk jugak naik dn cium bau flight yg masih baru. Malaysia dh fobia sbb MH 370 belum di temui yg kita x tau apa sbbnya..ko boleh jwb tak, sbb equipment ke, sbb alam ke, sbb pilot ke…kita x tau.
          Byk org kondem, sbb Flight Mas dh lama.

          4

          5
        • Mak Becok says:

          Pasai umno lah melayu miskin, tak de keje, rasuah dan jadi bodoh. Undi lah PH janji bukan umno

          11

          1
        • Anonymous says:

          xperlu la sokong umno sngt. najib pun menyembah usa.
          duit kwsp korang pun buat modal tolong negara yahudi.

          12

          1
        • Anonymous says:

          Tanpa UMNO..terhapus GST.
          Ingat tu.

          5

          2
      • Anonymous says:

        Mak becok kau jgn salah faham.pas tak pernah bersatu dgn umno .pas hanya bekerjasama dgn umno hanya untuk urusan ruu355 tu je.

        3

        4
        • Anonymous says:

          Pas terpaksa buat2 RUU kerana survivor parti je dan Meno pulak mmg sengaja nk hancurkan Pas. Islamik sgt ke Pas ni…aku tgk cara kehidupan pemimpin dia org sama je mcm PH dan Meno…kete besor, umoh beso, kumpul harta…entoh kemana zuhudnya….jgn percayalah dgn ketayap dan jubah tu…bila kuasa dan wang depan mata..Islam kemana..TG Nik Aziz je aku respek…PAS bwh Hadi mmg hancur

          10

          -1
      • Anonymous says:

        Setuju…hidup Pakatan Harapan

        5

        2
      • Nina Maznan says:

        Selagi ada GST, selagi tu UMNO menindas rakyat yg xberdosa.
        Tolak kerajaan zalim.

        5

        2
    • Anonymous says:

      patutlah xde job. perangai buruk mamak penang. makan kari byk..panas ketiak busuk..hanyir la wei.

      18

      0
      • Anonymous says:

        Saya org Penang. Yang selalu mai penang cari makan sedap2 semua org luaq. Yg dok.mkn nasi beratoq org luar..org penang xmkn nasi berayoq yer. Sharnaz ni versi xpakai otak..cakap..buat semua xpakai otak. Bukan semua mcm ni yer.

        9

        0
    • Clever gurl da bimbo says:

      Cite pasal si sanaz ni buat ape. Ce cite pase clever gurll. Clever gurl. Eh ternyanyi la pulok

      0

      0
    • Sharnaaz says:

      tak baik. si sharnaaz hentam kaum sendiri.
      hihihiks.

      9

      0
    • renungkan says:

      tidak kah ini mencermarkan diri dan maruah anda? tidak kah ipar duai ada malu????

      17

      0
    • Robo says:

      Nak tumbuk bini? bini tak kasi main beb. Kalau kahwin lama sikit dan dah muak dengan apam bini mesti jantan jenis ni mesti jangan cakap tumbuk bini malah terajang pun dia sanggup.

      7

      0
    • Mata mata says:

      nak tau dia tumbuk bini dia ke tak kenala tgk dlm 5 thn ni camna. Mamat ni panas angin sepoi2 x disukai ramai

      5

      0
    • Wateverrrr says:

      Yang komen kt cni sume mcm tahu jer cite knp die tumbuk bangla tu.
      Lps tu komen bkn2.
      Parah.
      Shila kt twitter up gif tepuk tgn then ckp my dad called.we laughed all the way.dad said i gotta thank him and so i did. pastu ckp dad always knows best.
      I dont know just saying that sounds they are referring to shahnaz.

      5

      0
  2. Shanaz bangla says:

    muka Shanaz pun dch muka bangladesh, tumbuk bangldesh pulak.

    23

    1
  3. nok gebuzzz says:

    ko pon mentang2 la org tu org asing..suke2 ko jer,ingat dyorg tu xd perasan ke?bukan semua jahat beb…

    29

    0
  4. eeeeeeeeeee says:

    ala, shanaz tu boleh je byr lebih dri RM1200. Lebih baik dipenjara je setahun biar ada org….

    14

    0
  5. Anonymous says:

    Rm1200 jer taik gigi la….sharnaaz ni sedap kalo masok penjara baru dier tau langit tu tinggi ker rendah….

    14

    0
  6. jgn pdg org sebelah mata says:

    bangladesh tu pekerja kat situ, mereka ada permit, bukan pati…sdp2 je nk tumbuk org. Esok kalau ko ada anak, biar anak ko minat dn gila kt bangladesh punya org. Org bangladesh lagci kuat kerja, tahan lasak dan syg bini mcm puteri di jaganya tau.

    24

    0
  7. x dapt says:

    anggapje lh hari itu hari yg malang buat pekerja bangldesh tu sbb mlm sebelum kena tumbuk Shanaz x dapat…..maka lepaskn satu tumbukan pada bangla..sian bangla x tau apa2.cc

    1

    1
  8. fatimah busung says:

    marrying neelofa’s family doesnt make you look exclusive. kalau dah murah, muke murah, gosip murah, mmg selamnya murah. takde class

    40

    0
  9. biarbetik says:

    Pakaian dah mcm mat kental buah…biadap fikir keturunan raja ke apa…dahla tak hensem adat pun zero…fikir org slave ke apa ni…botak…botak

    21

    0
  10. Anonymous says:

    betul tu, jgn dihina org bangla… esok lusa bermenantukan org bangla, bercucu-cicit baka2 bangla, baru padan muka si sharnaaz

    13

    0
  11. jenet jeksen says:

    aku rasa mamat bangla tu tegur sharnaaz guna bahasa bangla la..dia pikir org kg dia

    14

    0
    • wekkkkkkk says:

      sbb tu drh shanaz menyirap. kan…
      kalau bangsa omputeh, boleh pulak cakap ..excuse me, never mind, forget it. ..btul x.

      7

      0
  12. Mia says:

    Sorry.. nak tny.. kenape sharnaz tumbuk bangla tu? Ape bangla tu dah buat? Serious saya x tau.. tq

    8

    0
  13. Anonymous says:

    Sama sama Bangla pun nak bertumbuk..lawakla.bila dah masuk dalam orang melayu,lupa asal usul.Tak guna punya Bangla.

    6

    0
  14. Anonymous says:

    kesesatan….macm ni lah. jenis x beriman…apa yg korang harapkan.

    5

    0
  15. Ah Girl says:

    Tak tau nak komen apa ,korang yang komen sini pun seakan memperlekeh orang Bangladesh macam depa bukan manusia..Sama saje dengan sharnaaz. Shame on you people!

    10

    0
  16. Anonymous says:

    Lepas tu hang boleh pelik kenapa takde job berlakon? Bangang!

    13

    0
  17. Anonymous says:

    muka sebijik hero tamil kollywood

    3

    0
  18. Mak jemah says:

    Bangla tu tegur sharnaaz baik2 ckp its a non smoking area sbb sharnaaz tgh smoke. Sharnaaz bengang terus sound balik bangla tu and tumbuk and cekik and bila bangla tu jatuh dia pijak lagi bangla tu. Mmg binatang sharnaaz ni. Harap dia betul2 insaf and apologize dkt bangla tu. Kalau masuk lokap baru dia insaf kot. #truestory

    30

    0
    • greenfingers says:

      Klu btl dia tumbuk bangla sb bnda ni, mmg Sharnaaz spesies laki xguna. Xda adap punya org, patut sumbat dia masuk lokap bg dia sedar skit. Aku plg menyampah laki jenis cmni, dhla merokok sesuka hati, pastu biadap plak tu. Boikot je si sharnaaz ni. Igt bangla yg dtg sini sume tak berpelajaran ke? Mcm sedara aku kawen ngan bangla. Bangla ni taraf2 degree, dia dtg sini keje repair lift sb kat sana xda keje yg sesuai dgn degree dia. Ckp omputih bersepah. Anak2 pandai gila.

      6

      0
    • elle says:

      serius ah wey, kalau kat luar ke ape ke aku pcaye lah if bangla crik pasal, ni kat tmpt keje, ape yg disuruh itulah yg bangla ikot, bajet dah jd menantu org kaye die pon blagak same lah, ini ke menantu yg dipuji2 mak lopa tu, phuii

      5

      0
  19. Anonymous says:

    Sharnaz tu x sedor diri. Dia pun suku sakat keling dtg Penang ( tgk muka pun dah tau muka keling). Berlagak nk mampus.

    4

    2
    • Perasan Cantek Sangat says:

      Betui laa penang bnyk keling..kalau hampa nak kawen jantan penang jgn cari muka yg mcm mix2 bangla mcm sharnaz ni depa mmg baran sikit2 tumbuk pukui org..aku tau la aku kawen org penang

      0

      0
  20. Anonymous says:

    malu la wei…ko selevel lagi dah jadi penjenayah.

    8

    0
  21. Anonymous says:

    Klau aku dpt laki camni…mmg malu dan rela tuntut cerai. Selalunya laki mcm ni iman kurang..tp apakan daya trend zaman skrg….dapat laki bergaya dan glamor..iman kurang apa peduli. No wonder nikah kawen cerai artis dan org biasa yg kurang iman mmg tinggi

    8

    0
  22. benci orang berlagak sado says:

    bakal2 sendu. lepas ni duduk jaga gym la ko. berlakon xde siapa nk tengok muka ko tu.

    3

    0
  23. Sambal belacan says:

    Dia ni better g terapi anger management or something like that. Bw istighfar ingt Allah la, Sharnaaz. Makin lama makin teruk pulak dia ni. Dh start main tumbuk

    5

    0
  24. MerakSekampung says:

    agak2 bapak tiri si lofa tu suka ke sharnaz ni? aku takut jadi mcm bapak shila hamzah je. emm..

    3

    0
  25. takeloknipu says:

    buat malu keluarga mertua je kau ni..
    bila nak insaf tah?duduk merengkok dalam jail kot baru sedar..
    baran-baran tak kemana la deyy!!!
    sok ilang bini, keluarga dek baran kau baru nak sedar diri kot..

    4

    0
  26. AKU says:

    aku rasa bini dia tersilap pelok suami kot…………….dia ingat bangla tu sharnaz hahaha

    2

    0
  27. Kakak Kau punya Adik says:

    Aku rasa baik juga Sharnaaz tumbuk muka Bangla tu.
    Lagipun takkan pokok bergoyang kalau takde yg beromen pat bwh pokok tu?
    Mungkin cara BANGLA tu approached Sharnaaz mcm kimax tu la dia meletup.
    yg tak setuju pendapat aku boleh telan Sabun Dettol sebuku k bye

    0

    15
    • law must be have says:

      kalau dia didenda dh tntu si Shanaz yg betul2 salah. Bangla tu pun manusia jugk. Negara kita ada undang2. Kalau negara x ada undang2, dh tentu negara kita huru-hara.

      4

      0
  28. Fidot says:

    Dia ni dh la baran, komen kt media sosial pun kekdg mcm otak udang. Cth artis yg otak ltk kt lutut… Kurg ilmu. Isteri dia kekdg lg matured kot.

    2

    0
  29. GUAN ENG says:

    KO INGAT BANGLA TAK DAK HAK KA KAT MALAYSIA NI..HAHHAHAHAHA PENDATANG ASING ADA HAK BERSUARA TAK LAMA LAGI AKAN ADA HAK MENGUNDI !!! SATU MALAYSIA BANG !!!! MAI PENANG HABAQ KAT MANA KITA DOK SETABLE NAK TGK PENUMBUK BESAQ SANGAT KA

    2

    0
    • wekkkkkkk says:

      yg bersuara bukan bangla tu lah, bangla kn pekerja kesayanagn kt Kelab Golf tu, Kelab Golf berhabis duit amek pekerja asing, daftar mcm2, semua duit tau, x kan management kelab golf tu berdiam diri je sbb bangla tu bukan Pati. Mereka ada permit keja yg sah.

      1

      0
  30. Ugly Nara says:

    ND Lala dah nampak perangai jantan ni mcm sial. Tu la pasai tak nak ambik jadi menantu. Yang jantan sekor ni pun, suka sangat nak tunjuk gangster. Puiii

    1

    0
  31. Anonymous says:

    bangladesh lagi mulia aku tengok..dorang aku perasan masa solat berpusu2 solat berjemaah…

    4

    0
  32. noornabilapundek says:

    baru padan muka hang sharnazzz nenas ouiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. patutnya mau sumbat dalam lokap!!!!!! baru ada akai……………………………………….coba pakai otak…hang ouiii aku lupa hang ada masalah jiwa raga bakul gila!!!!!!! aku nak tengok bila hang nak panjat tangga mahkamah shariah pulak ya,……………………..mr sotong!!!!!!

    1

    0
  33. mok cute says:

    job dh xda lg kena denda…takpa bini tersayang blh sponsor…leh jd duta hjh lopak

    0

    0
  34. Anonymous says:

    Hidup free…tumpang rumah lofa…makan in law byr…mau apa lg?

    2

    0
  35. Ugly Nara says:

    ND Lala tak approve dulu sebab dah tau perangai budak ni darah tinggi. Cukop la nak berlagak gangster Sharnaaz oii .. nak betumbok, pi masuk ring belajar muai thai.

    3

    0
  36. Perasan Cantek Sangat says:

    Betui laa penang bnyk keling..kalau hampa nak kawen jantan penang jgn cari muka yg mcm mix2 bangla mcm sharnaz ni depa mmg baran sikit2 tumbuk pukui org..aku tau la sedar aku kawen org penang

    0

    0
  37. saira banu says:

    mamak busukk perot hati pekong,piiiiirrahhhh

    0

    0
  38. mak c kina says:

    aku xfhm..nape fmly lofa blh rejek fattah yg bg aku elok la pekerti nya tp blh terima dia ni yg terang2 nmpk perangai buruk nya…klu setakat title bapak datuk tu xkemana pun…

    3

    0

Leave a Comment

Optional