Sharnaaz Ahmad Sedih Terlepas Lihat Anak Membesar Di Depan Mata

Hiburan

Sharnaaz Ahmad Sedih Terlepas Lihat Anak Membesar Di Depan Mata

Kemelut rumah tangga pelakon Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila belum lagi reda dan memasuki episod baharu apabila pelakon itu memfailkan permohonan nusyuz terhadap isterinya, Noor Nabila Mohd Noor pada September lalu.

sharnaaz ahmad bercerai

Advertisement

Apa yang berlaku memberikan impak begitu besar dalam hidup Sharnaaz dan dia juga dilihat jarang berjumpa dengan anaknya, Jebat Jayden.

Baru-baru ini, Sharnaaz menerusi akaun Twitter meluahkan rasa sedih apabila terlepas melihat perkembangan terkini anaknya itu.

sharnaaz ahmad jebat jayden

Tidak dapat melihat saat-saat paling bermakna Jebat belajar berjalan di depan matanya sendiri.

Rata-rata netizen sebak dengan luahan Sharnaaz dan pada masa yang sama mendoakan yang terbaik buatnya.

sharnaaz ahmadsharnaaz ahmadBersabarlah Sharnaaz, setiap apa yang berlaku pasti ada hikmahnya. Harap anda kekal tabah, semoga ada sinar kebahagiaan nanti.

Sumber Berita : Astro Gempak

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

10 Comments

  1. Anonymous

    November 4, 2019 at 3:38 pm

    bini dh xnak cerai jer laaa… buat tuntutan jupe anak cara sivil… ni meroyan2 kt socmed mintak kesian xabis2 ingat org bole tolong….

  2. Lavender

    November 4, 2019 at 1:37 pm

    Kesian. Kenapa pisah kan mcm ni. Masalah mak ngan ayah tp anak jd mangsa. Kesian kat ayah. Kesian kt anak.

  3. Anonymous

    November 4, 2019 at 1:27 pm

    dahtu cepat2 la usaha untuk berbaik dengan bini bang naz ooii.. takut kalau lama2 sangat ambil masa untuk bersatu semula dan bini dah biasa sendiri dan berdikari, lagi la susah nak pujuk, jangan sampai di tawar hati.. kalau dia mmg taknak, let go saja laa

  4. kot kecik

    November 4, 2019 at 1:26 pm

    Padan muka, you deserve what you get..

  5. aih

    November 4, 2019 at 1:08 pm

    ni somehow i agree.. :(

Loading...