April 6th, 2015

Semalam Sharnaaz Ahmad telah hadir ke ABPBH2014 bersama dengan kekasih hatinya, Anis Al Idrus. Pasangan kekasih ini telah memakai pakaian menyerupai angkatan tentera siap dengan pingat sekali. Sesuai dengan kemenangannya dalam kategori online Artis Paling Kontroversi, fesyen Sharnaaz tersebut telah menimbulkan kemarahan sesetengah pihak.

sharnaaz ahmad

Seperti yang kita ketahui, pakaian beragam untuk pasukan polis dan tentera di Malaysia ini memang merupakan perkara sensitif. Tidak boleh dipakai sesuka hati lebih-lebih lagi jika ada pingat dan selempang merah. Namun Sharnaaz telah pun tampil di akaun Instagramnya memohon maaf dan memaklumkan ia adalah sekadar kostum. Tulis Sharnaaz:-

Costume by @coloursbyfaiesh. Sekadar costume ya jgn ada pihak yg tersinggung.. Kalau pun ada, harap dimaafkan.
Dan Alhamdulillah saya menang untuk ketegory ganas!! Ahhahaha tq so much abp and bh.. Till next year jemput lah saya lagi insyaAllah.. Salam sayang buat @arm07_ yang dicintai!!

sharnaaz ahmad

Mungkin di masa hadapan Sharnaaz boleh lebih berhati-hati. Banyak lagi fesyen lain yang boleh diketengahkan. Apa pun, kostum Sharnaaz dan kekasihnya memang smart semalam. Kedua-duanya memang nampak sama cantik dan sama padan. Apa kata anda?


Comments are closed.

Loading...