Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Sharnaaz Ahmad Kirim Foto Aksi Comel Beliau Kepada Noor Nabila

Siapa sangka abang macho dan sado seperti Sharnaaz Ahmad ini sebenarnya cukup manja dengan kekasihnya Noor Nabila.

Sebelum Noor Nabila terbang ke London, Sharnaaz sempat mengirimkan foto beliau yang boleh dikatakan comel kepada cinta hatinya itu. Lebih menarik lagi, Nabila berkongsi foto itu kepada umum melalui akaun Instagram miliknya.

Advertisement

Before take off ada orang belanja muka comel. Comellll ker??

Amboi, bukan main lagi kan pasagan merpati dua sejoli ini. Kali ini kami mungkin bersetuju dengan peminat yang minta mereka berdua ini kahwin cepat kerana mereka memang cukup sweet tahap potong kaki. ( jangan marah) Hehe..Comel ke idok?

 photo 941362_1717092485169040_4774383439224414234_n.jpg

Advertisement


DALAM BANYAK-BANYAK LABU, LABU APE YANG MENDATANGKAN KEUNTUNGAN?

Nak tau ape jawapan die? Korang baca dulu sampai abis..

Kalau korang nak tau sekarang Suruhanjaya Sekuriti Malaysia atau SC tengah sibuk mengadakan seminar InvestSmart. Die takde kene mengene dengan pengawal keselamatan tau, So.. sape SC ni?.  SC ni fungsi dia mengawal selia peserta pasaran modal di Malaysia contohnye bank pelaburan, syarikat broker saham dan syarikat yang tersenarai di Bursa Malaysia. Selain tu SC mengawal selia perkara berhubung
dengan sekuriti, derivatif, unit amanah dan bon. Bukan James Bond tau!

Berbalik kepada Seminar InvestSmart. Seminar ni SC buat untuk meng”expose”kan korang tentang pelaburan bijak, supaya korang tau macam mana nak melabur especially dalam saham dan unit amanah. Selain tu dorang juga akan share teknik memilih pelaburan yang sesuai dengan korang.

Seminar InvestSmart ni sesiape pun boleh join, yang belum melabur ke, dah melabur ke, semua orang pun boleh.  Bukan tu je.. yang noob pasal saham pun boleh mula belajar, unit amanah pun ada, siap dapat sijil dan cenderahati lagi… yang paling win.. Seminar ni PERCUMA.. eh lupe pulak, seminar ni diadakan di seluruh Malaysia tau termasuk Sabah dan Sarawak!

Haa, dengar je PERCUMA mesti laju je korang nak daftar kan? Don’t worry, meh Abang Nara tunjukkan cara die.  Senang je, Like Fb “InvestSmart SC”, then tengok seminar mane yang korang nak join. Bukan tu je, korang jugak boleh dapatkan macam-macam maklumat tentang pelaburan bijak kat situ!

Korang jugak boleh register kat www.investsmartsc.my atau pun call 03-6204 8127.

Bukan nak cakap ape la, retis pun ada post pasal seminar InvestSmart ni kat IG dorang. Check out IG diaorang: Shaheizy Sam, Scha Al-Yahya, Awal Ashaari, Neelofa, Abang Aaron Aziz dan Elfira Loy. Tunggu ape lagi ajak la mak ayah adik kakak abam semua datang seminar ni. Jawapan soalan Labu tu.. jawapan die PeLABUran.. hehe.. kbai!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...
To Top