July 15th, 2015

Amboi, amboi, amboi. Abang Nara memahami perasaan Sharnaaz Ahmad. Menyambut raya sebagai seorang bujang, memang berbeza apabila kita sudah berkahwin. Abang Nara sebelum kahwin dulu, main hentam je pakai baju raya apa yang ada. Persiapan pun ala kadar. Bila dah wife, daripada baju raya, songkok, sampin semua dah disiapkan. Lepas tue warna sedondon pulak. Memang seronok lain macam.
sharnaaz ahmad

Tahun hadapan, Sharnaaz Ahmad berharap dapat menyabut hari raya di samping seorang isteri. Seperti yang kita ketahui, Sharnaaz sekarang ini sedang ‘teman tapi mesra’ dengan Anis Al Idrus. Nampaknya ayat-ayat Sharnaaz ini juga boleh dijadikan ‘hint’ buat Anis Al Idrus untuk mempersiapkan diri beraya sebagai seorang isteri tahun depan. So sweet lah korang dua nie. Kata Sharnaaz:-

Sekarang ini, kalau nak cakap fasal raya, setiap tahun sama sahaja, tiada yang beza. Cuma saya harap tahun depan saya dapat beraya disamping orang tersayang. Barulah seronok. Asyik tengok orang lain beraya dengan pasangan, saya pun nak juga.

Seronoknya beraya apabila seluruh keluarga kita dari pelbagai negeri berkumpul dalam satu rumah. Tetapi kena bersiap sedialah, makcik-makcik akan tanya ‘bila nak kahwin?’ Saya dah biasa dah dengan soalan itu. Hahaha.

anisDiharap Sharnaaz juga bersiap sedia untuk ‘bergaduh’ tentang giliran pulang beraya ke kampung suami atau isteri. Hehehe. Itu pun satu pengalaman menarik juga. Nasib baiklah family Abang Nara memang dah ada ‘turn’ setiap tahun. Jadi tak yah nak gaduh-gaduh dah. Kitorang follow the flow je. Apa pun, Abang Nara yakin para peminat juga tak sabar nak tengok Sharnaaz dan Anis berpakaian sedondon tahun hadapan. Semoga harapan ini akan menjadi kenyataan. Sama-sama kita doakan. Sumber Mstar Online.


Comments are closed.

Loading...