Written by Bella | September 7th, 2015

Walaupun Sharnaaz Ahmad terus menafikan beliau tidak mempunyai sebarang hubungan istimewa bersama Noor Nabila, tetapi sudah terang lagi bersuluh betapa mesranya mereka hari demi hari dan setiap perbuatan mereka  sudah seperti pasangan kekasih.

Baru-baru ini, Sharnaaz dan Nabila telah diraikan oleh rakan-rakan mereka sempena hari jadi yang ke 30 mereka berdua.

Namun, paling romantik sekali apabila Sharnaaz memberikan sejambak bunga kepada Nabila, pergh siapa yang tak suka dan teruja bila kekasih hadiahkan bunga untuk hari lahir kita kan?

Alaa Sharnaaz, kalau rasa Nabila dah sesuai dan sudah cukup rapat dengan anda cepat-cepatlah jadikan beliau yang halal untuk anda. Tak ada lagi orang akan bergosip.

Oklah, mari kita layan beberapa lagi foto mesra Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila dibawah.

28 responses to Sharnaaz Ahmad Hadiahkan Noor Nabila Bunga Sempena Hari Jadi

  1. kunyit says:

    muka seiras

    0

    0
    • Anonymous says:

      nyampah gile dgn mamat poyo dgn minah neh.
      bukan ape.
      kate xde ape2..
      tp tulis kat ig..dear someone special..
      then tepek gambar geli2 mesra.
      owh plsss la..
      jantan xde telo..takot peminat lari kot klu ngaku bcinta.
      lame2 org pn dah tak minat.
      gebang lebih pasal pmpuan..
      seriously ini yg nak dijadikan laki??
      ngaku ade affair pn coward!

      0

      0
    • Anonymous says:

      minah neh ape nak heran..habis madu sepah dibuang pn takde die kesah.
      tlg la jaga maruah.
      wahai pmpuan2 di luar sana. jaga diri umpama diri tu berduri..jgn bagi org sentuh2 dan jgn selalu keluar sama, tepek gambar same2. nanti masuk angin.
      sharnaz neh die layan je..bukan nak bt serious pn.

      0

      0
    • Anonymous says:

      jenis org yg attention seeker..
      nak wartwan dok tanya je pasal dorg..bajet suwit..sawit adelah.
      tu tgk, love till 60??
      klu umo korg panjang..eh silap, klu korg tak break lah.
      biasanya jantan neh suke tukar2 pmpuan, lepas anis, minah neh..so next tak tau sape..

      0

      0
    • Melissa says:

      Dear Nabila, you’re a girl. Please respect yourself as a woman (what more a divorcee). Expressing love to a man when he denies any relationship to the media is really weird. But I don’t know what’s more weird, you or Sharnaaz. Make up your mind man. Are you with her or not? Feels to me like she is just at your disposal.

      0

      0
    • Anonymous says:

      kakak janda vogue, cantik baju nampak tetek sikit. kakak tinggi neelofa ketot.

      0

      0
  2. Cheetah says:

    Like seriously ??? Tolg lah. Sorg Taknak ngaku pstu ngamok2 bila org gossip kan. Sorg lagi janda baik la jaga diri tu sikit. Post2 mcm ni kalau dah kawin takpe juga. Ni jap lagi ntah break ntah tak jadi. Takyah la nak heboh sgt kalau tak nak ngaku..
    Baik upload video traveling ramona zamzam.. Best giloooo!!

    0

    0
  3. Yyii says:

    Cantiknya Bella…

    0

    0
  4. Anonymous says:

    hot widow…..lebih cepat laku timbang anak dara

    0

    0
  5. aku says:

    BIOR LA DIA ORG TU

    0

    0
  6. Anonymous says:

    gadis itu menarik…tapi janda lebih menggoda

    0

    0
  7. Kak Leha says:

    Kak Leha rs kesian dkt nabila sbbnya sharnaz bdolak dalik. mulut menafikan, tp dlm ig penuh dgn kata2 manis & gambar mesra. Tak baik mainkan perasaan org!

    0

    0
  8. minah jambu says:

    so sweettt semoga ada jodoh mereka berdua shahnaz n nabila..Allah saje yg mengetahui segala nye..

    0

    0
  9. lynna says:

    pic pkai masquerade mask tu!! Ce tgk Tangan Nabila n Sharnaaz tu..
    letak kt mna tu.. berpegang tangan kah? dh2 la wey. kau xnk org gosipkn kau. tp kau yg gatal timbulkn gosip.. ppuiihhh laa.

    0

    0
  10. aku says:

    aku rasa baru lg aku tgok gmbar kawin si nabila ni, dh bercerai???
    sharnaaz plk bukan baru putuska? hampeh tol

    0

    0
  11. And1 says:

    aku jer ke yang meluat tengok pasangan dua ekor ni??..tgok pic last tu snap dari tepi tesembul buah dada, patut la sharnaaz melekat mcam cicak..da tau janda tu tutup la apa yg patut…Lofa x nasihat kakak dia ke?

    0

    0
  12. Anonymous says:

    x de lelaki lain ke pompuan ni..ngan lelaki poyo ko suka..si shanaz ni plk ckp x serupa bikin..uwekkkkk

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Tak sukanya tgk Sharnaaz ni. Sbb dia la aku dah tak tgk drama tv3 jam 7 tu lg. mngkin sbb dia byk sgt gossip, and aku tgk mcm perasan handsome sgt alahaaaaiii..

    0

    0
    • Rasdam Mewangi says:

      Salah ke kalau awak tak suka dia, panggil saja dia SUCKnaaz saja? Panggil saja dia SUCKnaaz ok..

      0

      0
  14. dikcik says:

    sorry to say la…pompuan la ni mmg semua jenih tktau malu…tmbah2 yg duk gila nak menikah…depa bukan kita laki orang kaa bf orang ka…huh

    0

    0
  15. dear neelo says:

    semoga neelofa pakai seluar yang x ketat2..tudung dah elok dah..

    0

    0
  16. zaza says:

    knp org kata dia ni sado? buncit je aq tgok. kan dh kantol beli arak masa shooting kt jepun ritu. heh.

    0

    0
  17. Anonymous says:

    yooo….dah dear, someone spesel bagai masih tak nak mengaku? menyampah dan meluat aku tengok. bkn jeles ok.. tp menyampah sbb tak nak mengaku tp terang2 dah show off. tp aku tak heran klu sharnaaz ni kwin dgn nabila. kan dia sendiri ckp nak ada isteri dah. lgpun muka mereka pun ada iras2 jg

    0

    0
  18. makEnon says:

    BAGI HADIAH BUNGA PUN NAK KENA KECOH SATU DONIAAAA KAHHH BUNGA JE PUNNNN LAIN LAH RUMAH DOPLOH TINGKAT KE AKU HERAN LA JUGAK KALAU MASUK BEAUTIPOLNARA NI, NI BUNGA JE?! Lol!!

    0

    0
  19. Bukan aku says:

    Tak fhm aku dgn pakaian neelofa nie.. seluar ketat.. bju ketat..

    0

    0
  20. Selopak says:

    Makin menyampah pulak aku tengok lelaki ni. Yang si Neelopak nih apehal muka makin lama makin sendu especially gambar last. Memang tak faham lah aku kalau org cakap dia tu cantik. Jue Evans lagi cantik.

    1

    0