Written by Bella | September 3rd, 2015

Rasanya tidak perlu lagi kami cerita mengenai hubungan Sharnaaz Ahmad dengan kakak Neelofa iaitu Noor Nabila kerana semua orang sudah tahu mereka cukup mesra dan rapat bersamam meskipun Sharnaaz menafikannya.

Terbaru, Sharnaaz semalam dikatakan mengamuk dan memberi amaran kepada satu akaun Instagram palsu yang menggunakan nama Lara Alana iaitu anak pasangan Awal Ashaari dan Scha Al-Yahya kerana telah menghina ataupun memberikan komen yang agak sensitif terhadap Nabila.

Sapa yg follow insta cilaka ni?? Tolong block.. Anda akan dibawa kemuka pengadilan.. Tempoh 24jam diberi untuk anda tampil dan memberi penjelasan.. Nak tengok skmm dan pdrm buat kerja?? Cuba lah.. @lara.alanaafanclub.. Sampai liang lahad anda akan dicari.. TAK PAYAH KOMEN DAN LIKE GAMBAR NI..

Nabila juga menerusi akaun Instagram tidak mahu ambil pusing akan perkara tersebut dan menganggap “haters” tersebut sebenarnya cemburu dengan beliau.

Kalau dilihat, ramai juga yang memberikan sokongan dan kata-kata semangat untuk Nabila agar tidak melayan individu seperti itu.

Pada kami individu tersebut agak melampau kerana menggunakan nama orang lain hanya untuk mengkritik seseorang. Tak pasal-pasal nama Lara pula jadi mangsanya.  Tak apa Nabila, rileks abang Jebat akan selalu mempertahankan kekasihnya. Heh?

63 responses to Sharnaaz Ahmad Akan Cari Stalker Noor Nabila Sehingga Ke Liang Lahad

  1. Mat Sahdo says:

    Mengaku dan kawin je lah. Dia pun suka ko. Tunggu apa lagi. Janda ke…anak dara ke who cares. Janji halal…dan sah.

    0

    0
    • melati says:

      ibarat mahu menangkap nyamuk, satu dalam genggaman, berpuluh akan terlepas. begitulah keyboard warriors, akan ada yg lain dimasa hadapan. relaks la bro, kaw tu x habis2 menggelupor. kalu kaw betul2 hero, ko suruh si najib tu berundur atau letak jawatan. lagi ada faedahnya!

      0

      0
      • Kak Nam says:

        konon xde apa2, tetibe je kau sentap hanya disebabkan org kutuk si nabila tu. udah la xyah pura2. be a man and declare. cakap mcm keling. putar2. kalau suka ngaku je lah.

        0

        0
        • Kiah Kunte says:

          mamat ni bila lah nak grow up ehh?! kalu dia tu wife/tunang lain la. awak sendiri cakap awak tak ada apa2 dengan nabila. habis kena cepat sangat melatah ni? pelik benar perangai mamat ni? on drugs ke engkau ni?!

          0

          0
        • Bobo says:

          Mamak Penang biasa lah uolsss. Darah panas terlebih makan kari dan rempah. :(

          0

          0
        • Kak Bedah says:

          Patut lah ND Lala dulu tak kasi kau kawin dan berkenan nk buat kau jadi menantu.

          Perangai kau kalah gangster. Sikit2 baran. Tak sexy la…baik ko join geng Diva AA atau Chef Wan jer!

          0

          0
        • Lara Alanaa Warrior says:

          Lepas ni makin merenyam la si mak janda tu gesel dagu atas bahu si Chanaz. Memang desperate :(

          0

          0
        • Diva Why Bother AA says:

          Sharnaaz is too uptight. He needs a big dildo in his ass. Thats the truth. He needs to loosen up. His asshole is too tight. His shit goes up to his brain and thats why…. Lol

          0

          0
        • mangsa lelaki says:

          kalau aku jadi Nabila, takde makne nya nk hegeh kat mamat ni. dah bercinta tak nak mengaku. mcm si perempuan plak terhegeh bercinta seorg. kemon sharnaz, tak baik buat mcm tu

          0

          0
      • kikilala says:

        Sharnaz ahmad dan azwan ali tiada bezanya. Nak kata berpenyakit meroyan dua-dua jantan. Terlebih hormon estrogen gamaknya. Lantak ngko la labuuu

        0

        0
        • Anonymous says:

          kikilala..ad satu nama ko lupa..chef wan…3 serangkai ni memg sesuai sgt…klau marahkn org ayat y teruk2 semua keluar….celake le..hanjing le..dia x tahu y sebenarnya dia y celake n hanjing..

          0

          0
        • Anonymous says:

          Awal Ashaari pun 2×5 gak. Cuma dia tak pakai gincu dan celak je. Potong stim retis lelaki perangai meroyan. Geli!

          0

          0
      • Senyum Kambeng says:

        Yaaaa report jangan tak report wahai si gigi karat. PDRM memang xde kerja pun kan? Tak salah suruh Polis buat kerja sebab Malaysia ni memang takde jenayah dan aman damai. Begitu?

        0

        0
        • Lala says:

          Ini mesti kerja si Awal stim tengok kumis Sharnaaz. Awal pun dah sewaktu mcm Chef Dagu Panjang dan Diva Sendu-Sesendunya! :D

          0

          0
        • Anonymous says:

          Halussss ko punya perli. Baik punya!

          0

          0
        • Anonymous says:

          Polis pun rasanya x kuasa nk ambil pot. Kes macam ni buat rugi masa n tenaga je. Minah janda tu xde apa2, ko plak yg terover. Adoiii, dunia oh dunia!

          0

          0
    • Anonymous says:

      POLIS N SKMM PN MALS LAYAN WOI…
      bpe byk la kes artis n haters..hengat dorg nak layan ko je.
      ikotkan awal, che ta, AA, lagi sape..pnye la ramai haters n stalker..
      prffttt..

      0

      0
    • Eee Rimas says:

      sape suruh si betina tu over? kan dah kena kutok. sebelum buat pikir kesannya. jgn buat, org kutuk lepas tu sibuk si jantan nk jd zorro! podah lah, x nk kena kutuk baik ko berhenti jd pelakon jual roti canai je. over la korang…hish semak!!!

      0

      0
    • Anonymous says:

      janda tak per jangan pondan………

      0

      0
    • Anonymous says:

      KERANA CINTA LAUTAN API KAN DIA RENANGI KERANA CINTA SAMPAI KE LIANG LAHAD AKAN DIA CARI HEHEHEHE. LOBANG CACING LOBANG JAMBAN CARI TAK……………

      0

      0
    • Anonymous says:

      wow!!!!!! hati Mak Jan berbunga bunga biler si Teruna declare all out war utk saper2 yang mengganggu si Janda terpilih………cinta agung hehehehehe

      0

      0
    • Anonymous says:

      biar lah sharnaz..tu ari kan ko kate tu hak masing2..
      tu hak die lah nak ckp ape.
      kan dah mendapat

      0

      0
    • minah jambu says:

      ape salah nye janda nk tackle si shahnaz ni ? tk salah pe ? kenape letak kan janda macm kakak lofa ni seperti orang yg bersalah ? dia tkde laki suka hati dia lah nk tackle sape pon korang peduli happe! shahnaz ni bukan nye laki orang n nr nabila ni pon bukan nye bini orang biar la dorang nk bermateair pon tk salah pe ! anak dara prangai lagi macm siak huh !!

      0

      0
  2. Anonymous says:

    makin menggeletis la nabila bila sharnaz kuar statement camtu.

    next time berpada2 dan jgn suke show off.
    paling penting jaga maruah sebagai wanita n off coz pegang title J

    0

    0
  3. OMG says:

    Lara Alanaa Fan Club…tu bukan si Awal n Scha punya anak ke?!

    0

    0
  4. xyz says:

    That’s the price you have to pay as a celebrity.
    Ignore je lah. As long as you’re happy, lupakan saja lah haters tu.

    Plus, its you yang mulakan dengan upload gambar macam tu. Why dont you both buat instagram private untuk you all dengan family saje. Artis lain pun, kalau takut kena kutuk oleh followers yang-suka-judge-your-life, then buat instagram sendiri share dengan rakan terdekat yang memahami lifestyle you. Tapi hakikatnya, you all tak kan buat akaun instag private kan ; kenapa? sebab you all sebenarnya memang hadap dengan puji-pujian saja.

    0

    0
    • bilakakjemahmenulis says:

      way to go xyz!! benda ni memang selalu kakjem fikirkan. why bother haters cakap. dah nama pun artis. rasanya kalau tanak dikutuk, jangan upload pape. atau ig tu buat private.

      0

      0
    • Anonymous says:

      yup.its all make sense. bgus. tajam pemikiran u. is suka.

      0

      0
  5. CCTV says:

    ala…..hal remeh setemeh je pon…. Chillex la masing2…adoiyai…. macam budak2 sekolah..

    0

    0
    • adudu says:

      betul tu..banyak lg benda lain yg berfaedah, yg kene take serious.. setakat keyboard warrior, biase lahhh.. mulut org takleh tutup..kita sendiri kena jaga adab bg orang tak sebut pasal kita…..

      0

      0
  6. unknown says:

    adoii!! awat la makin bodoh bangang sharnaz nih! relax bhai!! buat malu org penang ja.. phuii

    0

    0
  7. Mimi says:

    Artis ni memang suka sembang kencang eh?
    Macam pdrm/skmm tu bawah telapak tangan diorang je.
    Banyak lagi kes penting lain bro, selain nak tangkap orang yang kutuk gf you ni,
    You tak nak orang komen bukan-bukan, you takyah upload bukan bukan la,
    nak upload pergi lah buat akaun private,
    Serious I heran dengan retis ajet-ajet suci ni, benda macam tu pun takleh pikir kesan dia,
    asyik nak orang puji puja saje..

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Bila aku gtaw kawan aku yang aku da tak suka tengok sharnazz ni berlakon sebab hal – hal camni lah. mengaku takda pape tapi sentap kemain siap menjilake kan orang lagi. Bakat ada tapi jatuhkan diri sendiri mcam cerita cinta budak sekolah rendah. entahlah.kebelakangan ni macam makin banyak pulak spesis ahmad maslan muncul kat malaysia ibarat cendawan tumbuh lepas hujan. pfttttttt

    0

    0
  9. Anonymous says:

    shanaz ni memg panas baran orgnya hek…heiii takut klau dpt suami atau kekasih mcm shanaz ni…dh le tu mudah melenting..dia ni sesuai klau d kawinkan ngan rita rudaini…jujur aku ckp..cite y dia berlakon MENCINTAIMU kol 7 tu..x best la dia berlakon..dia pnya heroinnya pn x best..

    0

    0
    • Rasdam Mewangi says:

      Selayaknya dipanggil SUCKnaaz, bukan lagi Sharnaaz sudah sebab muka dia muka baran. Saya lagi muka cool.. Yang tak suka atau benci dia, boleh panggil dia SUCKnaaz ok..

      FB: RaSdam Shah Ahrapa

      0

      0
    • Rasdam Mewangi says:

      Kalau awak benci/tak suka si SUCKnaaz, panggil saja dia SUCKnaaz ok..

      FB: RaSdam Shah Ahrapa

      0

      0
  10. yaya kemon says:

    Ni baru satu blog. Pekata ko korek lg blog2 org lain trmsuk kat cni yg duk mengutuk2 ko or cik nabila ko tu. semua ko nk saman.. nxt tme kalu x nk timbulkn fitnah jgn la bergmbr post upload dosa2 ko tu kat public.

    0

    0
  11. Lara says:

    owh kalau komen komen macam ni, kalau kena report, apa tindakan yagn boleh diambil pdrm? kalau nak tahan, atas akta apa yer? Akta hasutan? Insult? just curious.

    0

    0
  12. rasa hebat says:

    hahahaa….bro kalau hebat sgt wat report polis kes rasuah suruh org besar tu letak jawatan..ada berani???? aku tak berkenan dgn perangai meroyan die nih…samel level dgn diva sendu…

    0

    0
  13. tongkok says:

    lantak lar janda ke pe, yg penting ada puki sedap

    0

    0
  14. cik bibah tengok je says:

    malas nk ckp byak..kurangkn kontroversi tingkatkn prestasi ye astis2 malaysia..

    0

    0
  15. anonymous says:

    BTW, instagram yang lara punya fanclub ni memang selalu komen macam puaka pun. haritu dekat insta nazim othman dia komen macam puaka jugak

    0

    0
  16. zaza says:

    what?? psl org yg kita sendiri tk tau sape mengata u kt insta terus u buat report polis? what are u? 5 years old? u ingat polis xda keje nk amik port mslh janda kesayangan u tuh? haha.muka dah berjambang berselirat tp prangai tk matang mengalahkan ank sedara aq yg 11 taun tuh.
    kau dgn rani kulup boleh sama2 terjun longkang.

    0

    0
  17. Xxyy says:

    Tiba2 pulak aku rasa meluat ngan si sharnaz ni. Lu xyah lebih2 la. Mengada sangat!!

    0

    0
  18. mojo says:

    Liang tempat dia nak belasah orang yang kutuk awek dia ke?bukan main liang lahat lagi.agak2 la.sikit2 suda.esok lusa mana tau orang tu yg usung kita ke liang lahat.mana tau.

    0

    0
  19. Mia says:

    Dulu lepas cite bukan kerana aku x cinta..start minat lakonan sharnaaz ahmad..tp skrg makin menyampah pulak dgn perangai dia..hari tu kat ig pon dia post caption dgn kata2 kesat..terus unfollow ig dia sebab dah x minat dah….asyik2 nak naik angin..sayang lakonan mmg bagus tp perangai hampehhh..

    0

    0
  20. limau bali says:

    kurang berkenan dgn Sharnaaz dari dulu…kuat sentap, oversensitive, kuat maki hamun, kurang matang dlm bersikap, .. dah jadi public figure sila lah jaga nama baik.. Ungku Ismail gak yg bagus .. :-)

    0

    0
  21. mimiyangdivine says:

    SKMM ngan PDRM habaq, depa x dak masa nak layan…depa banyak lagi kije nak buat…

    0

    0
  22. ima says:

    sharnaz dan AA berpisah tiada

    0

    0
  23. konfius says:

    alaa..sj laa tu nk tunjuk hero..kelakar laa artis2 malaysia ni perangai mcm bdk2…sentap skit nk repot polis..ko igt ni main polis entri ke ape..igt ktorg tkut ke dgn polis??polis skrg x mcm dl bro..polis pun perangai sme je 2×5..kang ckp artis2 malaysia BODOH mrh tp mmg BODOH pun..agak2 laa kot repot polis pun bwh akta mne nk sabitkan kesalahan…setakat ckp awek ko x cntk..kelakar laa..setahu aku y bljr x bape nk tggi ni kann xde pulak mne2 undang2 @ akta klu kt ckp org x cntk kt kene dakwa…bkn satu jenayah pun..lain laa klu ugut bunuh ke rogol ke blh laa di terima..adoiii…lain kali bro jgn biar nafsu mengawal akal..jgn tnjk sgt kebodohan dan ke’bangang’an ko tu..klu dh tau bodoh buat cara org bdh..jgn nk tnjk hero

    0

    0
    • mojo says:

      Bengang npk.Jap lagi Sharnazz datang.dia pegi cuci gigi.cuci bukan berus gigi.sebab gigi dia karat teruk.Ala dia kat media sosial bran la.sikit2 nak ngadu kat mak.tu masa dia kecik dulu.setakat makjan,takde apa2 nak kecoh.

      0

      0
  24. Yaya says:

    Bajet superhero keling lh kau. Sikit sikit nk panas kau tu jenis diva a.a jgk versi junior. Kihkih

    0

    0
  25. joe says:

    doa yg terbaik utk mereka2..

    0

    0
  26. Rasdam Mewangi says:

    Harap semua saluran TV gam si Sucknaaz ini ok..

    0

    0