February 28th, 2018

Sharifah Shahirah atau Shiera, 44,  telah melangsungkan perkahwinan dengan dan suaminya. Zulkifli Azahari atau Ijoy, 43, pada tahun 2003.

Baru-baru ini dia telah berkongsi gambar-gambar perkahwinannya di Instagram bagaimanapun dia telah menerima satu mesej terus (DM) dari peminat #FattZura yang mengatakan dia berkongsi majlis lapuk kerana tidak dapat jemputan ke majlis perkahwinan #FattZura.

Shiera mendedahkan satu mesej peminat itu yang menggunakan kana nama @mirhana_55

Shiera menulis:

Oooo macam ni ya peminat fazura dan fattah
Saya bukan mintak simpati
Tapi nak share..peminat ni
Tak pasal pasal aku kena maki sebab throwback gambar kawin
Sayangnya anak anak sekarang
Memang sure korang cakap jangan layan
Tapi nak bagi tau
Allah boleh tarik apa yang kita ada
Bila bila…
Jangan benci kami sangat
Ada cara lain bila menaip

Tetiba pm tepi…waa dapat perhatian adik ni
Sabar yek .dik

Cer baca selak sebelah

Dia kata tak hina saya…
Tu dia tulis tak hina ..tapi menganjing rasanya
Tetiba
Wedding lapuk tu tak hina ye
Oooooo orang sekarang

Fanatik betul ekkk…
Sampai hina org lain takde kena mengena
Aku tak buat apa pun
Dengan dia
@mirhana_55
Sapa peminat fazura fattah mungkin tak semua macam ni tapi fattah dan fazura
kalau ada party dengan fan tolong
Nasihat skit…yang beriya…ni

Diharap Shiera bersabar dengan dugaan ini. Memang ada peminat fanatik yang berkelakuan melampaui batasan tetapi seorang dua bukan mewakili kesemua sekali. Penulis pasti #FattZura juga tidak pernah meminta peminat bersikap seperti ini, namun kadangkala sesuatu berlaku di luar kawalan mereka. – beautifulnara.com

Sumber: Instagram Shiera
Center>


65 responses to “Sharifah Shahirah Minta #FattZura Tegur Peminat Fanatik”

  1. Noname says:

    Nape pulak babitkn fazura n fattah..blum tentu tu fans dia..biasa la tgh demam respsi fattzura fairytale…budak tu mmg krg asam..x respect gambar lama la bnyk kenangan,…klu x de jemputan pn apa hal…patut shahira kn pro…jgn marah yg lain sindir yg lain..

  2. Anonymous says:

    ahahaha tulaa len kali jgn nak main petik je name org lain kalau sndiri pon belum pasti, kan dah kena kecam. yg mengada gi throwback pic kawen sebelum waktunye tu da knp, berlambak2 plak tu ntah sape aje nak tgk melainkan kaum keluarga sndiri. sape suruh ko join gak throwback time fattzura wedding

  3. anonymous says:

    ntah psycho ka hapa tak pasal2 nk suruh fattzura nasihatkan hapo ,kao konpem ke ,mana bukti itu fan fattzura,haii mokcik pi la mkn panadol,kang masuk spital pulak poning kpale mikirkan

  4. Alia says:

    Pasai apa hang ni megoyan …..hal skt mcm ni pun nk naik angin .dah tua belajaq sabaq skt

  5. Anonymous says:

    dulu org sibuk fattzura..si shiera ni sibuk nak janna dan fattah.. gambar sanding fattzura keluar dia throwback gambar kahwin dia.siap back up majlis tudung lofa lagi.dia ni di bayar juga ke?patut lofa bagi burung kt shiera ni bukan dekat lisa.shiera ni over.

Loading...