Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Sharifah Shahira Keluar, Nabil Raja Lawak Masuk Radio Suria FM

Nampaknya karier Sharifah Shahira selaku deejay radio si Suria FM hanya mampu bertahan selama setahun. Tiada masalah atau pun kontroversi, Sharifah Shahira sekadar mahu mencuba karier di bidang lain apabila kontraknya bersama Suria FM tamat pada 24 Januari ini. Yang menariknya, pengganti Sharifah Shahira adalah seorang pelawak juga, iaitu Nabil.

sharifah shahira

Advertisement

Kadang-kadang waktu pagi on the way pergi kerja, Abang Nara adalah jugak terdengar Suria FM. Jujur daripada hati ini, gandingan deejay-deejay Breakfast At Suria agak tidak menjadi. Dan Sharifah Shahira pun Abang Nara rasa tidak mampu menonjolkan bakat sebenarnya apabila bergandingan dengan 2 deejay yang lain.

nabil

Apa pun tahniah kepada Nabil Raja Lawak yang bakal menceriakan lagi konti Suria FM. Ini semua kata orang rezeki orang baru berkahwin. Dulu selalu jugak Abang Nara mendengar celoteh Nabil semasa dia on air di Sinar FM selaku deejay jemputan. Boleh tahan kelakarnya. Moga-moga dengan kehadiran Nabil akan mampu menceriakan lagi suasana pagi untuk pendengar Suria FM.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

47 Comments

  1. i miss you din beramboi

    January 8, 2012 at 2:18 pm

    bagi aku .. tak penah jemu dan jemu dan jemu aku dengar bila arwah din beramboi di Riuh pagi ERA.
    bila arwah dah takde.. mood untuk aku dengar radio pagi2 terus hilang.. Al-Fatihah untuk Arwah Din Beramboi,
    semoga Rohnya dicucuri rahmat

  2. Dato minah jambu 24jam mengadap computer

    January 8, 2012 at 9:35 am

    nabil memang best ! lu pikir lh sendiriiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!! shahira pn best jugak n jambu ..tapiiiiii rambot dia minah jambu tk suka lah ! kalau rebang tu macm sondel bolong mengeremang je takot lah minah jambu tengok ! tido leh ngigau tau !!!! cuba rambot tu di ikat tocang cantek tau nampak kemas n cute je….eleh shahira ni bukan nye tuaaaaaaaaa lov u shahiraaaaaaaaaaaaaaa………..

  3. Kahwin

    January 7, 2012 at 1:33 pm

    busuknya hati…tak tau tak kenal menuduh orang pulak tu…eeerrr………memang dasar kaki fitnah!

  4. huhuhu

    January 7, 2012 at 12:15 pm

    apa2 pun SURIA better than ERA… selagi ada DJ plastik tua tu…

    • Dato minah jambu 24jam mengadap computer

      January 8, 2012 at 11:06 pm

      sape dj plastik yg kau maksud kn tu huhuhu ? bleh minah jambu tau pleaseeeeeee…….thank u

    • azlan azmi

      January 9, 2012 at 11:39 am

      siapakah DJ plastik tua iteewww?

  5. Farah Lee

    January 7, 2012 at 8:47 am

    voted for Sinar.FM, keep it up Nabil.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top