Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Sharifah Sakinah Minta Penganjur Peka Waktu Solat Jumaat

sharifah sakinah klfw

Pedas, pedas, pedas. Pedas bak cili padi sungguh teguran Sharifah Sakinah ini. Sebelum anda meneruskan pembacaan, sila ambil makluman berita ini dibawakan oleh Digi CILI PADI yang memberikan data Internet sebanyak 4GB selama 30 hari untuk bayaran serendah RM28 sahaja. Selain itu korang boleh bayar RM1 untuk menggunakan pelbagai applikasi seperti YouTube, Facebook, Instagram, main game atau dengar muzik TANPA HAD. Senang cakap, maksimum sosial, maksimum muzik dan maksimum gaming.

digi cili padi

Ok berbalik kepada cerita Sharifah Sakinah ini. Baru-baru ini seperti yang kita ketahui telah berlangsung satu acara yang dikenali sebagai Kuala Lumpur Fashion Week. Salah satu aktiviti di dalam acara ini telah berlangsung pada hari Jumaat dan agak mengecewakan apabila rupa-rupanya pihak penganjur tidak peka tentang waktu solat Jumaat.

Advertisement
sharifah sakinah

Tulis Sharifah Sakinah:-

I maybe not the best person to highlight this thing, coz i’m not religious or perfect but hopefully next year please schedule lunch & resting time properly. 

We should respect our culture and religion that applies to all industry from entertaiment to construction industry ke. All should take the appropriate break from 12pm to 2.30 to make time for Friday prayers. Harap2 next year pleaselah no events during these hours.

Andddd its a wrap for KLFW!

sharifah sakinah

Sebenarnya Abang Nara agak terkejut juga kerana rasanya ramai selebriti lelaki lain yang turut terlibat di dalam KLFW ini tetapi tiada satu pun yang tampil membuat teguran sebegini. Tahniah kepada Sharifah Sakinah yang peka dan prihatin. Semoga pihak penganjur tidak mengulangi kesilapan yang sama di tahun hadapan.

Dan jangan lupa untuk menggunakan Digi CILI PADI untuk terus membaca gosip panas di BeautifulNara.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

12 Comments

  1. M

    August 29, 2019 at 10:47 am

    Kata2 daripada seorang yg melompat peluk panjat bff bukan mahram nya di atas stage tempat kejadian.

  2. Naboyuki

    August 28, 2019 at 1:30 pm

    Alang alang nak hormat solat jumaat apa kata kau tak payah join terus event mcm ni. event cm ni mmg tak sesuai untuk muslim. biar kapir je yg join.

  3. unknown

    August 28, 2019 at 10:45 am

    susah pe angkat kaki je lah.. hampa pon x berat penganjur lagi laa x kisah.. apa pun start dari diri sendiri dulu baru org respect

  4. syaitoonnnn

    August 28, 2019 at 8:21 am

    ok la bagus la ko soh dorg peka mcm tu…pasni ko sndr pulak tolong peka bab pakaian ko..ko x seksi pon kinah oi pakai cenggitu…

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top