Written by AbangNara | August 27th, 2019

Pedas, pedas, pedas. Pedas bak cili padi sungguh teguran Sharifah Sakinah ini. Sebelum anda meneruskan pembacaan, sila ambil makluman berita ini dibawakan oleh Digi CILI PADI yang memberikan data Internet sebanyak 4GB selama 30 hari untuk bayaran serendah RM28 sahaja. Selain itu korang boleh bayar RM1 untuk menggunakan pelbagai applikasi seperti YouTube, Facebook, Instagram, main game atau dengar muzik TANPA HAD. Senang cakap, maksimum sosial, maksimum muzik dan maksimum gaming.

digi cili padi

Ok berbalik kepada cerita Sharifah Sakinah ini. Baru-baru ini seperti yang kita ketahui telah berlangsung satu acara yang dikenali sebagai Kuala Lumpur Fashion Week. Salah satu aktiviti di dalam acara ini telah berlangsung pada hari Jumaat dan agak mengecewakan apabila rupa-rupanya pihak penganjur tidak peka tentang waktu solat Jumaat.

sharifah sakinah

Tulis Sharifah Sakinah:-

I maybe not the best person to highlight this thing, coz i’m not religious or perfect but hopefully next year please schedule lunch & resting time properly. 

We should respect our culture and religion that applies to all industry from entertaiment to construction industry ke. All should take the appropriate break from 12pm to 2.30 to make time for Friday prayers. Harap2 next year pleaselah no events during these hours.

Andddd its a wrap for KLFW!

sharifah sakinah

Sebenarnya Abang Nara agak terkejut juga kerana rasanya ramai selebriti lelaki lain yang turut terlibat di dalam KLFW ini tetapi tiada satu pun yang tampil membuat teguran sebegini. Tahniah kepada Sharifah Sakinah yang peka dan prihatin. Semoga pihak penganjur tidak mengulangi kesilapan yang sama di tahun hadapan.

Dan jangan lupa untuk menggunakan Digi CILI PADI untuk terus membaca gosip panas di BeautifulNara.

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

12 responses to Sharifah Sakinah Minta Penganjur Peka Waktu Solat Jumaat

  1. SETUJU! ACARA BEGINI PULA HARUS BERHENTI REHAT PADA HARI JUMAAT DARI JAM 12.45 TENGAH HARI HINGGA 2.15 PETANG

  2. Lets kill this love says:

    Senang je jihad di jln allah zmn skrg..xpayah agkt senjata mcm kt syria palestin…cukup ko angkat kaki chow blah dr benda2 lagha.
    Sakinah okla tegur…pasni cuba tegur dress up diri sendiri plk

  3. Faraj says:

    Bodoh punya pompuan Syarifah Sakinoh ni…dh suam mula lah buat2 Alim…menang pelawak Warna pun saya heran camner boleh menang..mesti ada udang..kimak punya pompuan..

    • Anonymous says:

      panas punggung ko eeeeh bila dengar timeoff tuk sembahyang jumaat… seburuk2 sakinah nih dia tau time sembahyang…. ko nih sebaik2 faraj berkurap bau busuk jgk x ingat time sembahyang… coiiii

  4. WickEd says:

    Dia ni kalau act mesti bising, belakon annoying giler…adoiii tak kelakar over…kakak dia lagi kelakar pada aku lah…bab dia tegur waktu jumaat ni ok la bagus, tapi kan lebih baik dia hantar email je. Kau bising2 gini banyak yg tak berapa senang kot psl mcm yg kau sedar sendiri, kau pun bukan betul…ahaksahaks

  5. tak minat says:

    bukan time ni ke yang die g melompat atas stage pelok bff die tu?

  6. syaitoonnnn says:

    ok la bagus la ko soh dorg peka mcm tu…pasni ko sndr pulak tolong peka bab pakaian ko..ko x seksi pon kinah oi pakai cenggitu…

  7. unknown says:

    susah pe angkat kaki je lah.. hampa pon x berat penganjur lagi laa x kisah.. apa pun start dari diri sendiri dulu baru org respect

  8. Naboyuki says:

    Alang alang nak hormat solat jumaat apa kata kau tak payah join terus event mcm ni. event cm ni mmg tak sesuai untuk muslim. biar kapir je yg join.

  9. M says:

    Kata2 daripada seorang yg melompat peluk panjat bff bukan mahram nya di atas stage tempat kejadian.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini