Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Sharifah Aleya Sah Bercerai Talak Satu

Di kala ramai yang menumpang gembira dengan perkahwinan beberapa selebriti tahun ini, berita kurang gembira berkenaan perkahwinan Sharifah Aleya dan suaminya Muhammad Ashraf keluar di suratkhabar hari ini. Mereka berdua telah disahkan bercerai secara  baik dengan talak satu pada jam 10 pagi 29 Februari yang lalu.

sharifah aleya bercerai

Advertisement

Mereka berdua telah pun bernikah pada 8 Disember 2007 dan dikurniakan sepasang anak kembar iaitu Aza Ameena dan Asha Ameena, yang kini berusia dua tahun setengah. Apa pun takziah diucapkan kepada pasangan ini. Semoga penceraian ini tidak memberikan impak negatif kepada cahaya mata mereka.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

112 Comments

  1. Anonymous

    March 6, 2012 at 2:19 pm

    Tak terkejut pun..dah agak dah…

  2. Haruru

    March 5, 2012 at 12:31 pm

    Haaa…ni mesti masa depa kawen, mesti ramai yang cakap, “tak lama lagi cerailah tu…”. Jangan kawan-kawan cakap macam tu. Nanti kalau ada artis kawin, kawan-kawan kena cakap macam ni, “tak lama lagi, dapat anak lah tu…”. haaa, tak de lah nanti depa susah-susah nak dapat anak.

  3. NenekBurberry

    March 5, 2012 at 11:46 am

    harap depa rujuk balik
    sebab sesuatu yang hilang tu akan dirindui..
    apapun welcome to the club…

  4. kasut putih

    March 5, 2012 at 11:24 am

    Kita boleh bercakap apa saja, yang menanggungnya bukan kita. Berat bahu yang memikul, cuma yang empunya diri je tau..

  5. Jeng jeng jeng

    March 5, 2012 at 9:35 am

    AKu rasa lagi baik kalau artis just cari suami/isteri yg bkn dari kalangan artis. Asal ada kerja tetap tak kira gov/swasta (hujung bln sentiasa ada gaji). Dugaan jadi artis ni ,bila hari2 dah biasa ada duit, tup2 terkena musibah ( job takder, duit pun down) dari sini ler masalah dia org start.. Aku bukan ckp golongan artis ni tak bagus tapi hidup sederhana lagi berkekalan..Cth mcm amy mastura, liza abdullah, Azhar Sulaiman)

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama