August 26th, 2015

Hubungan akrab yang terjalin antara Erra Fazira dan juara Akademi Fantasia 8, Shahir sering menimbulkan tanda tanya jika mereka sebenarnya pasangan kekasih. Malah, kedua-dua mereka juga enggan memberikan sebarang komen berhubung isu berkenaan. Baru-baru ini pula, timbul khabar angin mengatakan mereka sudah putus cinta.

Walaubagaimanapun, menurut Shahir dalam kenyataan terbaru beliau di Berita Harian beliau merasa agak terkejut sewaktu mendengar berita sudah renggang dengan Erra, jelasnya  mereka berdua masih lagi rapat seperti biasa.

Meskipun beliau kini menetap di Perak dan Erra pula di Kuala Lumpur mereka masih lagi bertanyakan perkembangan antara satu sama lain melalui telefon bimbit.

Saya sendiri tak tahu menahu kenapa wujud cerita itu. Sumbernya sendiri tak berani untuk dedahkan nama. Jadi saya anggap penulisan itu hanya sekadar usik usik atau andaian semata mata. Yang pasti tiada apa yang berubah.

Oleh kerana saya di kampung (Perak) dan dia di ibu kota, kami banyak berkomunikasi di telefon bimbit.

Baik Erra Fazira mahupun Shahir sendiri tidak pernah mengaku mereka sedang bercinta, mungkin juga hubungan mereka sememangnya tidak lebih daripada kawan. Tidak salah juga untuk seorang wanita mempunyai seorang kawan lelaki yang rapat dengannya tanpa sebarang hubungan istimewa.

Sumber Berita: Berita Harian


Comments are closed.

Loading...