Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Shaheizy Sam & Yana Samsudin Tidak Akan Menyanyi Di Separuh Akhir AJL27

Berita ini pasti mengecewakan peminat Yana Samsudin dan Shaheizy Sam yang berhempas pulas mengundi lagu “Begini Caranya” sehingga sampai ke peringkat separuh akhir AJL27. Lagu duet mereka ini akan dinyanyikan oleh Ajai dan Marsha.

yana dan sam

Advertisement

Menurut Shaheizy Sam, dia merasakan tidak sesuai untuk menyanyikan lagu tersebut kerana dirinya lebih kepada seorang pelakon berbanding penyanyi. Kata Sam kepada Kosmo:-

Tidak sama sekali. Saya sebenarnya seorang pelakon dan bukan penyanyi. Jadi, saya merasakan tidak sesuai untuk membuat persembahan pada acara tersebut. Lebih afdal jika kami berikan peluang itu kepada penyanyi yang lebih layak atau mempunyai lebih pengalaman.

Hmmmm. Pelik jugak. Mungkin Sam tak yakin dengan keupayaan diri sendiri untuk menyanyi secara live. Agaknya Sam tak biasa berada di atas pentas. Maybe takut suara yang keluar secara live berbeza dengan apa yang dirakam di dalam studio. Apa pun semoga keputusan yang dibuat ini akan memberi impak positif kepada semua yang terlibat.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

166 Comments

  1. welovesam

    November 2, 2012 at 9:35 am

    manusia2 klu mengutuk..MasyaAllah..cube tgk kelemahan diri sendiri sblum kutuk org..at least dorang sedar kelemahan dorang ok..dia sendiri tak sangka lagu ni dicalonkan..bak kata dia,dari awal dia tak pernah janji utk nyanyi selain utk promosi filem & jelajah abpbh dulu je, seharusnye pihak tertentu dah sediakan pyanyi ganti dari awal..how can he pull out if he did not even push himself in at the first place? betol gak kata dia..t’paksa faham lah..mane nk fokus nyanyi mane nk fokus shoot? ingat mcm masak mee segera, masak jap terus siap leh mkn? so people jgn tahu kutuk org, wat dosa kering je..huhu..THINK before SPEAK lol..ape pun Sam the best!

  2. Anonymous

    November 2, 2012 at 8:40 am

    yana memg pandai nyayi… try tngk youtube… dulu ost hingga hujung nyawa.. yana la nyayi… sedang kan aku mati2 ingt era nyayi..

  3. Ketawa Besar Pada Yg bahlol

    November 2, 2012 at 3:18 am

    penat je kak Joyah2 semua mengundi ye…akhirnya penyanyi tarik diri…

    Kakakakakakkaakakakakakakakakakakakakaah

    • Kbye

      November 2, 2012 at 3:31 am

      yg menyokong si Sam pun otak macam najis gak..SPM Greg 3..

    • welovesam

      November 2, 2012 at 8:43 am

      ko punye spm gred bape?jgn nk ckp org je..ko ckp otak org mcm najis..ko bkn org?makhluk mana ko ni..ko ckp mcm tu same je mcm ko hina ciptaan Allah..SENGAL!!! THINK BEFORE SPEAK!!

    • lantak kau

      November 2, 2012 at 3:29 pm

      Apa masalahnya nak kutuk2 orang..Sam dah buat keputusan hormat je la keputusan dia..yang nak kutuk2 xpuas hati lagi ape hal..

    • Ok je

      November 22, 2012 at 5:24 pm

      Ni thun bila la…SPM mna pkai gred dh skang…aku rasa ko ni yg Gred 3…bodoh x bertempat…otak dgn najis pun xtau beza…ntah r gred ape la yg layak untuk ko smpai otak dgn najis ko ckp semacam….repeat r UPSR balik…

  4. Anonymous

    November 2, 2012 at 12:33 am

    Da tau diri tu seorang pelakon & xbleh nyanyi live. Yg g rakamkan lagu ni jgk wat gapo…suke2 ke??

    • welovesam

      November 2, 2012 at 8:53 am

      die x pernah bjanji dgn mana2 pihak utk nyanyi selain promosi filem..da produser filem tu yg pilih suruh die sendiri nyanyi tuk filem tu..xde makne suke2..coz die pelakon bkn penyanyi..

    • Anonymous

      November 2, 2012 at 11:42 am

      dia rakamkan lagu tu semata2 utk filem Aku Ada kau Ada.. bukan utk dimasukkan kt dlm apa2 pertandingan.. ada paham?????

  5. Anonymous

    November 1, 2012 at 10:05 pm

    suara mesin ke apa ke, yang penting itu bukan bidang dia. dia pelakon. lainlah kalau dia penyanyi tapi takboleh nyanyi live, baru lah korang boleh kata mcm2. cakap guna akal, jangan ikut suka..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama