Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Shaheizy Sam Dan Nora Danish Berganding Dalam Filem 2 Kalimah

Rasanya ini adalah kali pertama Shaheizy Sam dan Nora Danish berganding bahu untuk berlakon bersama-sama. Filem 2 Kalimah yang diterbitkan oleh MIG ini mengetengahkan tema cinta Islamik. Mungkin kerana itu kita dapat lihat Nora Danish bertudung di dalam filem ini.

filem 2 kalimah

Advertisement

Sekali pandang, nampak macam sesuai pulak kalau Shaheizy Sam dan Nora Danish ini bercouple. Pasti ramai peminat mereka berdua akan bersetuju. Dua-dua pun dah single dan tidak ada sebarang gosip percintaan. Apa pun sama-sama kita nantikan filem 2 Kalimah untuk menyaksikan chemistry hebat 2 pelakon ini kelak.

Lagi 9 keping gambar behind the scene filem 2 Kalimah dengan membaca entri ini sepenuhnya.

filem 2 kalimah
filem 2 kalimah
filem 2 kalimah
filem 2 kalimah
filem 2 kalimah
filem 2 kalimah
filem 2 kalimah
filem 2 kalimah
filem 2 kalimah
filem 2 kalimah

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

120 Comments

  1. Anonymous

    June 23, 2012 at 1:38 pm

    lakonan fasha dlm seindah sakura..pergh! x best langsung! buat membazir duit si pengarah je..ambik pelakon mcm tu! lps ni khuzaimi wei..ko fikir 10 kali nk ambik fasha..

  2. anonymous #04

    June 22, 2012 at 6:42 pm

    ohh baru aku tau. pakai tudung itu untuk nampak comel rupe2nye.

  3. to nara

    June 22, 2012 at 1:38 pm

    comelnyer nora pki tudung,lg sopan..pkai la tudung kak nora yer..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top