June 21st, 2012

Rasanya ini adalah kali pertama Shaheizy Sam dan Nora Danish berganding bahu untuk berlakon bersama-sama. Filem 2 Kalimah yang diterbitkan oleh MIG ini mengetengahkan tema cinta Islamik. Mungkin kerana itu kita dapat lihat Nora Danish bertudung di dalam filem ini.

filem 2 kalimah

Sekali pandang, nampak macam sesuai pulak kalau Shaheizy Sam dan Nora Danish ini bercouple. Pasti ramai peminat mereka berdua akan bersetuju. Dua-dua pun dah single dan tidak ada sebarang gosip percintaan. Apa pun sama-sama kita nantikan filem 2 Kalimah untuk menyaksikan chemistry hebat 2 pelakon ini kelak.

Lagi 9 keping gambar behind the scene filem 2 Kalimah dengan membaca entri ini sepenuhnya.

filem 2 kalimah
filem 2 kalimah
filem 2 kalimah
filem 2 kalimah
filem 2 kalimah
filem 2 kalimah
filem 2 kalimah
filem 2 kalimah
filem 2 kalimah
filem 2 kalimah


120 responses to “Shaheizy Sam Dan Nora Danish Berganding Dalam Filem 2 Kalimah”

  1. Anonymous says:

    lakonan fasha dlm seindah sakura..pergh! x best langsung! buat membazir duit si pengarah je..ambik pelakon mcm tu! lps ni khuzaimi wei..ko fikir 10 kali nk ambik fasha..

  2. anonymous #04 says:

    ohh baru aku tau. pakai tudung itu untuk nampak comel rupe2nye.

  3. to nara says:

    comelnyer nora pki tudung,lg sopan..pkai la tudung kak nora yer..

Loading...