Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Shah Jaszle Bakal Risik Kekasih Hati 15 Julai Ini?

Walaupun mahu orang ramai memanggilnya dengan nama Shahrizal, Abang Nara tetap rasa nama Shah Jaszle lebih komersil dan sedap didengar. Sekian lama sepi daripada kontroversi, hari ini menerusi Twitternya, Shah Jaszle telah berkongsi sekeping gambar yang diambil menggunakan Instagram.

shah jaszle risik

Advertisement

Berdasarkan ayat-ayat di dalam gambar ini, tarikh 15 Julai yang dibulatkan akan menjadi hari Shah Jaszle masuk merisik kekasih hatinya. Beserta dengan gambar ini, Shah Jaszle telah pun me”mention” nama Redzwani Puteri. Untuk makluman, Abang Nara pernah menulis tentang Redzwani Puteri yang dikatakan kekasih baru Shah Jaszle selepas putus dengan Miera Liyana. Boleh baca entri tersebut di sini.

shah jaszle risik

Jika benar apa yang ditulis dan dikongsi oleh Shah Jaszle ini, jutaan tahniah Abang Nara ucapkan. Umur kita pun bukannya semakin muda. Satu hari nanti, pasti akan mendirikan rumah tangga bersama orang yang tercinta. Lagi cepat lagilah bagus kan? Moga-moga segala perancangan Shah Jaszle dan Redzwani Puteri akan berjalan dengan lancar.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

152 Comments

  1. misolufo

    June 19, 2012 at 10:23 pm

    Assalamualaikum…kesian asna kena tinggal dengan putri..boley tahan jugak putri nie iye….muka macam baik je.,…status kat fb comel2 je…er..die bukan doktor k.\??

    • Anonymous

      June 20, 2012 at 12:22 am

      Kepoci btul la korang ni.

    • misolufo

      June 20, 2012 at 7:15 pm

      kau pun kepoci kuaci jugak..kesian tau,.,die dump asna..skang asna kurus giler…frust ngan putri lah 2…dulu ingat dieorang akan kawen…putri slalu upld pic dieorg kt fb….

    • Pelangi jiwa

      June 20, 2012 at 8:34 pm

      Dh xde jodoh nk buat mcm mana. Yang kau sibuk sanagt tu nape? Asna pun xmeroyan mcm kau. Bahagia je die dengan kekasih hati bru die. Xde plk korang nk bising. Adoiii.

    • misolufo

      June 21, 2012 at 6:53 pm

      pelangi jiwa nie putri ke??hihi…

    • Pelangi jiwa

      June 21, 2012 at 10:42 pm

      Kalau aku ni putri. Dah lama aku buat exclusive interview dgn blog gosip ni jah oiii.

    • misolufo

      June 23, 2012 at 8:16 pm

      x nak ngaku lattew..hahahhahahha..

  2. julie

    June 19, 2012 at 5:15 pm

    giler kesian kat si pu3..konon jadi doc? padahal bukan pun doc pun..malulah lah sikit. budak medic pun cool jer. mak giler glamor plak tu(refer to the statement atas) kekasih kaki perempuan. and im know her lah.takder baik mana pun..kawan baik pun dia sanggup tinggalkan utk jantan tak guna ni.dia mmg dah tankap cintan ngan shaz masa shaz dgn miera lagi.siap gaduh gaduh besar semua.mcm mana nak sorok benda mcm tu? even miera pernak sebut nama dua dlm satu interview. and i kawan since skolah, si pu3 mmg pandai buat muka baik.rampas bf org and buat tak tahu pulak.so jgn cakap yg i tak kenal pu3 ni..lebih dari kenal.

    • asdfghj

      June 19, 2012 at 8:15 pm

      Kalau bukan doc ape julie oi?

    • ro.chika

      June 19, 2012 at 8:44 pm

      ha a. si pu3 pnah dump my friend, shafiq anak solah mat hassan.anak ketua pengarah JPJ Malaysia . sampai nk gile budak tu tunggu die.lame gak oh diorang kapel. since form 4 kot. pastu ngan asna duranni kan?. kesian kesian. bukan die amik biomed ke? yg tu wallahualam la kan. aku share pe yg aku tau je.

    • asni

      June 19, 2012 at 10:29 pm

      puteri ni study medical science bukanlah medical degree mahupun mbbs.spm xde la elok mana, lepas tu ambil diploma.

    • Anonymous

      June 20, 2012 at 12:49 am

      Mesti kau jeles sebab kau xbleh nk jdi doc mcm die. Tu la. Dlu mak suro belajar rajin-rajin kau gatal sgt. Tgk mcm pu3. Banyak bf pun pandai je bleh jadi doc.

    • ro.chika

      June 20, 2012 at 4:51 pm

      dokter hotak ko.

    • Pelangi jiwa

      June 20, 2012 at 6:47 pm

      Ala. jeles la tu. suro belajar pandai-pandai tak nak. Suka hati la dia nk jdi doc ke ape ke. Yang kurang sibuk sgt nape.

    • Pelangi jiwa

      June 20, 2012 at 6:55 pm

      Future doc. Kau ada?

    • misolufo

      June 20, 2012 at 7:17 pm

      Putri 2 bukan doktor k??abis 2 die ape??kat fb sume orang panggil die doktor…..

    • Mentari sukma

      June 21, 2012 at 9:54 am

      Bakal doctor la pandai..abes tu budak nursing pon korag panggil nurse..blum jd nurse lagi..budak tesl pon korg panggil cikgu jgk pdhl xgrad agi

  3. anonymous #85

    June 19, 2012 at 5:12 pm

    selamat menjadi laki-bini. jgn bila dah kahwin. perangai serupa mcm org tgh couple. takde ape2 yg membezakan. mohon dijauhkan.

  4. Nurehan

    June 19, 2012 at 4:56 pm

    Tetibe teringt statement Shah Jazle pasal dia xminat dengan awek melayu..last2 nk merisik awek melayu jugak..moga kekal ke jinjang pelamin :)

  5. Anonymous

    June 19, 2012 at 3:55 pm

    dia ni memang gatal nak kahwin sangat agaknya. lepas satu, satu dia couple.
    aku rasa tak lama ni, muka nampak miang. tak lama ni mesti cerai. bukan aku doakan, tapi muka dia ni macam jantan playboy yang belum puas enjoy dan nak commitment.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top