Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Shah Jaszle Bakal Risik Kekasih Hati 15 Julai Ini?

Walaupun mahu orang ramai memanggilnya dengan nama Shahrizal, Abang Nara tetap rasa nama Shah Jaszle lebih komersil dan sedap didengar. Sekian lama sepi daripada kontroversi, hari ini menerusi Twitternya, Shah Jaszle telah berkongsi sekeping gambar yang diambil menggunakan Instagram.

shah jaszle risik

Advertisement

Berdasarkan ayat-ayat di dalam gambar ini, tarikh 15 Julai yang dibulatkan akan menjadi hari Shah Jaszle masuk merisik kekasih hatinya. Beserta dengan gambar ini, Shah Jaszle telah pun me”mention” nama Redzwani Puteri. Untuk makluman, Abang Nara pernah menulis tentang Redzwani Puteri yang dikatakan kekasih baru Shah Jaszle selepas putus dengan Miera Liyana. Boleh baca entri tersebut di sini.

shah jaszle risik

Jika benar apa yang ditulis dan dikongsi oleh Shah Jaszle ini, jutaan tahniah Abang Nara ucapkan. Umur kita pun bukannya semakin muda. Satu hari nanti, pasti akan mendirikan rumah tangga bersama orang yang tercinta. Lagi cepat lagilah bagus kan? Moga-moga segala perancangan Shah Jaszle dan Redzwani Puteri akan berjalan dengan lancar.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

152 Comments

  1. shazrita

    June 19, 2012 at 3:51 pm

    she’s a nice girl, and future doctor. imma same university with her. tolong jangan cakap apa-apa yg berbaur fitnah about her family and her. sedangkan kamu semua tidak tahu apa-apa. dah jodoh mereka and you dont have any right to say about qada’ and qadar seseorang itu. itu yg Allah rancang utk mereka. jangan tambah dosa. (:

    • asdfghj

      June 19, 2012 at 8:16 pm

      Imma tu maksud dia I’m going to, bukan I’m a. Ok.

    • Anonymous

      June 19, 2012 at 9:51 pm

      a ah. tulah pasal sian aku tengok bebudak kat fb yg tahpaper pon ingat imma tu i am a. take note guys. walaupon ‘imma’ ni dikira english bahasa pasar tapi please lah betulkan yg biasa. #OhMyEnglish

  2. manja

    June 19, 2012 at 3:15 pm

    ko ni bodoh ker apa? tu tak semestinya sama org.btw kenapa ko kisah sgt? org tu semua cakap sbb dia taknak si pu3 jadi bodo. and ada yg menyampah kot kat mak dia yg sanggup jual anak sbb nak famous. ko nye english bodo tahap tadika.

  3. biolerrweiii

    June 19, 2012 at 2:59 pm

    *anon
    ngko diam!!! Aku pelik la ngn ngko xde kja len ke sarisuntuk balik2 aku tgk muka ngko yg komen

  4. Anonymous

    June 19, 2012 at 2:22 pm

    mak dia mmglah suka.. siap heboh kata bakal menantu nak sponsor masa bertunang nanti..nak buat besar besaran! hilang malu dok hebah pasal bakal menantu nak sponsor atas bawah. aku lagi kesian kat family si shaz ni. ok byee.

  5. Anonymous

    June 19, 2012 at 2:17 pm

    Lahh mcm tu punya perangai pulak. Ni mak ngan anak nak glamor punya kes. Sorok hal sebenar dgn suami semata nak anak kawen artis. Mak bapak patut tgk sikap bakal suami anak. Si shah ni mmg dasar buaya. Sanggup bagi anak kena baham. Utk meraih glamor. Harap en mail tu sedar apa yg isteri dia buat. Kesian nama keluarga dia dicemar mcm ni.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama