Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Shah Iskandar, Bakal Popular Seperti Aaron Aziz?

Mungkin ramai yang tidak perasan akan kewujudan seorang pelakon yang bernama Shah Iskandar ini. Namun untuk pengetahuan anda, Shah Iskandar telah berlakon banyak drama-drama besar seperti Nora Elena, Atas Nama Cinta dan Gerak Khas. Pelakon kelahiran Singapura ini sedang secara perlahan-perlahan mencipta nama di Malaysia.

shah iskandar

Advertisement

Sekali tengok, Abang Nara nampak Shah Iskandar ada pakej untuk menjadi popular seperti Aaron Aziz. Wajah kacak, karisma ada, lakonan pun not bad, cuma mungkin kurang publisiti. Diharap selepas ini ada produser yang berani mempertaruhkan Shah Iskandar untuk menjadi watak utam di dalam drama atau filem mereka. Sayang kalau bakat sehebat Shah Iskandar tidak diketengahkan.

Lagi 9 keping gambar Shah Iskandar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kalau anda peminatnya, boleh LIKE Facebook Shah Iskandar tanda sokongan.

shah iskandar
shah iskandar
shah iskandar
shah iskandar
shah iskandar
shah iskandar
shah iskandar
shah iskandar
shah iskandar

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

174 Comments

  1. Mmg Aku Kisah

    April 27, 2012 at 3:52 pm

    lepas ni ambik sorang hero korea berlakon dalam film melayu.. then film tu meletup.. and undi jd best actor or bintang paling popular.. pelakon melayu tepuk tangan je sokong.. nak menang xleh dinegeri sendiri..so bg je lah org luar menang

  2. lalalalala

    April 27, 2012 at 1:11 pm

    aku setuju kalau anugerah khas utk pelakon luar dr malaysia…

  3. lalalalala

    April 27, 2012 at 1:09 pm

    uih xperla la nk kutuk2 bagai..mungkin kehadiran pelakon dr singapura utk memeriahkan lg industri hiburan..rezeki masing2..huhu..org malaysia-singapura chill ok

  4. anje

    April 27, 2012 at 11:12 am

    waha…muka dy sejibik cam muka student gua…huhu….

  5. Herman

    April 27, 2012 at 8:32 am

    Balik sudahlah kalau rezeki dah takde,sampai bila nak berlakon kat tempat orang
    Buat yang berfaedah ,kesian orang melayu Baru kini aku faham kenapa melayu dilabel selalu pemalas dan Susah nak Maju.
    Di dalam kitab,tak silap aku dalam surah ar raad Tuhan tidak Akan merubah nasib sesuatu kaum melainkan kaum itu sendiri

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top