April 25th, 2012

Mungkin ramai yang tidak perasan akan kewujudan seorang pelakon yang bernama Shah Iskandar ini. Namun untuk pengetahuan anda, Shah Iskandar telah berlakon banyak drama-drama besar seperti Nora Elena, Atas Nama Cinta dan Gerak Khas. Pelakon kelahiran Singapura ini sedang secara perlahan-perlahan mencipta nama di Malaysia.

shah iskandar

Sekali tengok, Abang Nara nampak Shah Iskandar ada pakej untuk menjadi popular seperti Aaron Aziz. Wajah kacak, karisma ada, lakonan pun not bad, cuma mungkin kurang publisiti. Diharap selepas ini ada produser yang berani mempertaruhkan Shah Iskandar untuk menjadi watak utam di dalam drama atau filem mereka. Sayang kalau bakat sehebat Shah Iskandar tidak diketengahkan.

Lagi 9 keping gambar Shah Iskandar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kalau anda peminatnya, boleh LIKE Facebook Shah Iskandar tanda sokongan.

shah iskandar
shah iskandar
shah iskandar
shah iskandar
shah iskandar
shah iskandar
shah iskandar
shah iskandar
shah iskandar


174 responses to “Shah Iskandar, Bakal Popular Seperti Aaron Aziz?”

  1. johan says:

    yang panggil aaron aziz tu berlakon tak silap ke malaysia tu adalah erma fatima,yang memanggil shah iskandar ni berlakon datuk yusof haslam.
    mereka ni semua adalah penerbit dari malaysia.Di malaysia itu tak kurang pelakon ramai pelakon setempat sendiri..
    Kenapa memanggil artis luar??

    Kalau betul untuk menyekat hanya artis negara masing-masing berlakon haruslah mengadakan persefahaman untuk tidak memanggil artis luar.
    Isu aaron aziz tu tentang kewarganegaraan tidak akan berhenti di situ sahaja pasti akan diungkit lagi.

    Buat aaron,baik fikir kembali karier beliau di malaysia tu..kerana terlalu popular mata Melayu dah merah..kot-kot kena hembus 1 bulan terlantar kat hospital..

Loading...