Written by AbangNara | January 23rd, 2013

Wow. Memang catchy sungguh tajuk majalah EH! yang terbaru ini. Dayang Nurfaizah tampil menghiasi muka depannya dengan tulisan “Seumur Hidup Tidak Pernah Bercinta” memang membuatkan Abang Nara teruja untuk membeli. Agak seksi juga penampilan Dayang Nurfaizah kali ini.

dayang nurfaizah

Mungkin imej baru untuk tampil lebih segar dan menarik di tahun 2013. Secara jujur, nama Dayang Nurfaizah memang kurang kedengaran sepanjang tahun lepas. Mungkin kerana tiada lagu baru untuk ditayangkan pada umum. Apa pun jangan lupa dapatkan majalah EH! yang terbaru di pasaran untuk mengetahui perkembangan terkini Dayang Nurfaizah.

P.S: Ferrari milik Cristiano Ronaldo untuk dijual.

77 responses to Seumur Hidup Tidak Pernah Bercinta – Dayang Nurfaizah

  1. Lagubestbest says:

    biar btol.. xkan xpnah langsung..

  2. Dayang Nurfaizah punya mekap artis says:

    Kamek pun camya juak Dayang… Mun kawen jgn lupak jemput kamek huahua.. Saje je tajuk tu suruh majalah ni laku…pdhal bila baca,lain plak yg dtulis…

  3. Samdol says:

    xpayahla nk edit over2.. Smpai jd putih si dayang ni hah! Kulit gelap pun cantik laaaa….

  4. ........ says:

    putih ke hitam ke yang penting sempurna k.

  5. dayang. abg aku single lg.. nak x?

  6. hamba ALLAH says:

    Putih ke hitam ke semua kan kejadian ALLAH, yg nak dikira esok amalan kita kat dunia ni bkn kaler kulit kita … baik tegur dia cara baik suruh tutup aurat.

  7. Anonymous says:

    muka okay dh. x kisah la putih or hitam. tp mekap tue wat muka cm bru pas wat plastic surgery pla. hehe

  8. xoxo says:

    dyg… Mmg baik dari kecik. Pendiam. Xsuka gossip. Mmg x pernah dgr die couple. Cuma seksi sgt! Apa2 pun…dyg mmg berbakat

  9. Tak kisah Dayang gelap ke putih.. Atleast COVER PAGE muka dia. Ko ader ? Setakat famous di facebook twitter baik tak payah lah.

  10. cherry says:

    8least muka ompuan borneo kedak si dayang nurfaizah tok kacak2 xkedak lepeh ya muka ko diat huhu…ompuan swak nang kacak2 medes2 mancit2 ko ada???x ada nak??ko paham??xpaham yah k la 1 borneo peace :))