Setelkahwin Dah Launch Aplikasi Baru – Belanjawan

Hiburan

Setelkahwin Dah Launch Aplikasi Baru – Belanjawan

Selepas kemunculan aplikasi ‘Senarai Semak’ dan ‘ChatRoom’, kini Setelkahwin dengan bangganya memperkenalkan satu lagi aplikasi ‘best’ untuk memudahkan you all merancang dan menguruskan majlis perkahwinan. Aplikasi yang dimaksudkan ini ialah aplikasi ‘Belanjawan & Pengesan Bayaran’.

Dengan menggunakan aplikasi tersebut, anda hanya perlu tambahkan item, masukkan tarikh bayaran serta amaunnya. Aplikasi ini secara automatik akan mengira jumlah keseluruhan dan juga akan memberi peringatan kepada anda tentang bilakah bayaran tersebut harus dibayar.

Advertisement

1

Secara ringkasnya, ia adalah suatu aplikasi belanjawan canggih yang membantu anda untuk menguruskan segala perbelanjaan anda dan juga berfungsi sebagai suatu peringatan bayaran apabila suatu item itu sudah sampai tempoh bayarannya. Peringatan ini akan dihantar terus ke emel anda.

Saksikan tutorial video ini utk memahami bagaimana memaksimakan penggunaan aplikasi belanjawan kami

7 sebab kenapa aplikasi ini ‘power’ dan dapat membantu anda semua:

  1. Mudah untuk anda menyusun belanjawan yang diperuntukkan semasa merancang majlis perkahwinan
  2. Anda dapat melihat jumlah keseluruhan bajet yang diperuntukkan untuk majlis perkahwinan anda
  3. Anda boleh memasukkan kos anggaran serta kos sebenar bagi sesuatu item
  4. Begitu mudah untuk anda menambah item-item baru atau kategori baru serta menghapuskan item-item yang tak berkenaan
  5. Melalui pengesan bayaran atau ‘Payment Tracker’, anda dapat ‘keep track’ tentang bayaran-bayaran yang belum dan perlu disetelkan
  6. Pengesan bayaran juga berfungsi sebagai suatu peringatan (‘reminder’) apabila sudah sampai tempohnya untuk anda membuat pembayaran bagi sesuatu item itu
  7. Anda juga dapat menggunakan fungsi cetak untuk mencetak senarai belanjawan anda dengan mudah sekali!

2

Sebenarnya team SetelKahwin telah berusaha dengan gigih sekali bagi membantu bakal-bakal pengantin dalam mengurus dan merancang majlis perkahwinan mereka. Sekarang ini, you all dah tak payah dah nak menyusahkan mak bapak anda semua jika anda ingin melangsungkan perkahwinan. Hanya gunakan aplikasi-aplikasi yang terdapat di dalam Setelkahwin ini untuk memudahkan perancangan anda. Yang paling bestnya, Setelkahwin menawarkan segala-galanya secara PERCUMA!

Kami berikan hanya yang terbaik untuk ada semua, tolong support kami dengan meng’share kan berita ini dengan rakan2 anda yang nak kahwin…

Terima kasih :)

Pastikan anda mengunjungi laman kami, www.setelkahwin.com untuk membantu di dalam perancangan majlis perkahwinan anda. Jangan lupa juga untuk mendaftar sebagai Member/Vendor bagi mendapatkan info-info terperinci tentang urusan yang berkaitan dengan hal ehwal perkahwinan. Dan jangan lepaskan peluang untuk menyemak senarai direktori perkahwinan kami yang telah mencecah lebih daripada 3500 penyedia-penyedia khidmat perkahwinan di seluruh Malaysia…!

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...