SetelKahwin Boleh Bantu Dapatkan Bisnes Lebih

Hiburan

SetelKahwin Boleh Bantu Dapatkan Bisnes Lebih

Salam semua :)

setelkahwin.com

Advertisement

Sebagai sebuah pusat sehenti solusi perkahwinan untuk vendor dan bakal-bakal pengantin, SetelKahwin amat berbangga kerana telah diberi peluang untuk muncul dan berkongsi tips mengenai dunia perkahwinan menerusi siaran Wanita Hari Ini di TV3. Kami amat berterima kasih kepada pihak TV3 kerana sudi mengadakan liputan tentang kami di kaca tv walaupun usia Setelkahwin baru mencecah 2 bulan.

Pada 17hb Jun 2010, Setelkahwin telah dipaparkan di dalam program Wanita Hari Ini menerusi segmen “Merancang Perkahwinan”. Anda boleh menonton segmen yang memaparkan Pengarah Urusan Setelkahwin, Hashim HD di dalam video tersebut menerusi laman web setelkahwin.com.

Tanpa ragu-ragu, kami bakal menjadi laman web solusi perkahwinan yang terunggul di Malaysia, dan mungkin akan menerjah ke Brunei dan Singapura juga. Insya Allah :) Sila layari laman web kami untuk melihat testimoni-testimoni memberansangkan daripada ahli-ahli SetelKahwin. Anda juga mungkin berminat membaca ‘review’ yang ditulis oleh salah seorang vendor premium yang aktif – http://artchetak.blogspot.com/2010/06/setelkahwincom-dah-setel-belum.html.

Untuk lebih menyakinkan, anda akan dapat lihat peningkatan yang berterusan di dalam fanpage facebook kami pada setiap masa selepas Setelkahwin dilancarkan. Dan selepas kami diberi peluang untuk muncul di WHI, laman web Setelkahwin telah mendapat jumlah trafik yang begitu tinggi, dan kami telah menerima jumlah pendaftaran untuk menjadi ahli Setelkahwin dengan banyak sekali pada setiap jam selepas itu.

setelkahwin fanpage

Sila lihat testimoni-testimoni di bawah daripada vendor-vendor premium kami

artchetak

orkedbridal

Jika anda merupakan vendor/pembekal khidmat perkahwinan yang terlibat secara terus atau tidak dengan dunia perkahwinan, anda dialu-alukan untuk menyertai kami sebagai ahli. Jangan lepaskan peluang untuk menjadi ahli Premium kami kerana anda akan mendapat pelbagai faedah dan keistimewaan tanpa had. Jika anda mahukan bisnes anda mendapat sambutan yang hangat, bertindaklah sekarang dan berdaftarlah sebagai ahli Setelkahwin.

Terima kasih :)

Salam mesra,

Team setelkahwin

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...