Written by AbangNara | August 8th, 2014

Abang Nara kalau gi jumpa si Tauke Jambu ini memang terus nak minta berguru. Hikmat apa yang digunakan olehnya sehingga begitu banyak awek cun menjadi miliknya. Power rangers sungguh. Mesti ada teknik rahsia yang kalau ditulis menjadi buku akan terjual laris macam pisang goreng panas. Kalau anda masih bujang dan susah mencari awek, silalah pergi belajar dengan Tauke.

kekasih baru tauke jambu

Pelukan erat si awek ke pinggang Tauke Jambu jelas menunjukkan betapa dalamnya kasih sayang mereka. Kalau tak silap si gadis ini bernama Nadia. Freelance model lagi tue. Argh~~ Anda memang power mengorat Tauke. Respek!!!

kekasih baru tauke jambu

Diharap Tauke dapat membuka kelas di hujung minggu untuk para jejaka bujang di luar sana. Pasti ramai yang mengidamkan ilmu di dadanya. Abang Nara pun nak join jugak. Nak praktikkan kembali kepada isteri tercinta agar cinta kami terus mekar membara.

kekasih baru tauke jambu

Diharap Tauke cepat-cepat kahwin dengan si Nadia ini. Kedua-duanya memang sama cantik sama padan. Tahniah Tauke.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

80 responses to (SERIUS POWER MENGORAT)Inikah Kekasih Baru Tauke Jambu?

  1. cess says:

    serius bodoh punya cadangan!

    0

    0
    • Bedah says:

      Baldi mana baldi??
      Nak termuntah…. blewk~~
      Tolong lah *buat muka tak koser*

      0

      0
      • bapak power rangers says:

        ni pun nak dibanggakan.. huhu xheran lnsung

        0

        0
        • kikiko says:

          Padanlah abg nara nak berguru. Muka pon dah nak sama ngan Tauke. hmm

          0

          0
        • Orkid Indah .. says:

          @Bedah … hahahahaha … sian akk sampai nausea ke … kelakarlah … ingtkn nak dpt baby ala2 pening2 tu … mesti cute klu betul sbb hubby akk caucasion kan … ank2 akk mesti comel2 …

          0

          0
        • Orkid Indah .. says:

          Kata taukeh ni nak berubah sama jer perangai dr dulu sampai skrang … klu dngn pompuan tak hengat dunia … lumur duit mmglah pompuan suker … tngk lah jenis pompuan aper … esok klu dah kawin lps tu duit tinggal nyawa2 ikan sbb belanja tak hengàt dunia … kene tinggallah dngn bini dia … Muka tak seberapa tak aper janji beriman & pandai manage duit … bkn buang duit mcm tu lainlah dah jd istri sah … ‘duit yg membazir’ tu dermakan kat Gaza lg afdhal. Klu kawin nanti duit Taukeh ni elok di laburkan kat pakaian pompuan tu kasi tutup sikit kpala lutut tu ..

          0

          0
        • Olga says:

          ala pompuan mxm ni.. hulur beg jenama mahal2 sikit je.. terus dia pun hulur lovang untuk dicelop!

          0

          0
        • lolita says:

          stok2 pempuan murah………..senang angkut ni…….tabur je duit………
          tauke bukan hensem pon………sebab kaya jek…….kasut je 6k…..
          tak mengkagumkan pon….dpt tackle ustazah bru nmenye kagum….sorry

          0

          0
        • Godek says:

          Ehh btul ke tu perempuan…?kenapa stiap gbr di kena pakai scarf kt leher?nak tutup adam fruit ke nyah…?oppps…

          0

          0
      • Orkid Indah .. says:

        Mr nara … sabor lah yer … mcm tak menyempat jer … tunggu wify lps pantang … BARA kanlah cinta tu jngn sampai terbakar sudah … bukan nara yg gi blajar dngn taukeh tp tokeh tu yg blajaq dr nara … sbb ank dah 2. Tokeh tu tak halal lg dah mcm halal. Wife nara pun sweet jgk …

        0

        0
    • Anonymous says:

      Looks cheap.. sorry..
      Klu die dpt wanita muslimah yg RARE dan SUSAH NK DPT br lyk org kagum

      0

      0
      • sukati aku nk komen apa says:

        teknik rahsia si tauke ni adalah pastikn poket sentiasa penuh.
        tq

        1

        0
      • ******* says:

        totally agree… perempuan macam ni berlambak kat rumah2 urut or spa.. tak kagum langsung. jenis2 perempuan murahan memangla senang… bodohnya la Nara.. taubat la kau pun taste perempuan macam ni ke.

        Oh baru tau macam mana senangnya la sangat nak ngorat perempuan macam ni.. pergi spa / rumah urut / wechat mmg berlambak perempuan murahan mencari pelanggan utk diverikan lovang. tauke nak bini camni ker.. jenis2 buat geli2 boleh la.. tauke2…. tauke.. ajakla awek kau bertaubat. dunia nak kiamat dah.

        0

        0
    • haikal says:

      Awek ka tu..aku rasa macam pondan je tu..tgk la kat tengkok dia asyik tutup biji halkum dgn kain dia..kesian2 pakwe sebelah tu..huhu

      0

      0
    • hulk says:

      love bite kot hihihi

      0

      0
    • Mak Esah says:

      pompuan murahan camni xsusah pon nk dpt.. kutip kt tepi jln je

      0

      0
  2. SJ2 says:

    XDE SAPE NK KOMEN

    0

    0
  3. puikkk says:

    takat stok camni gua tak heran bro

    0

    0
  4. mak jemah says:

    agak2 kalau si Tauke ni keje opis boy awek ni nak kat dia tak?
    hehehehe…

    1

    0
  5. Hantap_Luan_Pengingau says:

    Uina…ani mesti m usin c jambu ni.. cua mun c jambu ani nada beusin bah.. alum pakah bini2 ani kan ingau…

    0

    0
    • nuyul says:

      banyak kali usin c jambu ani kan.. hahaha apa2 pun bisai tah bisdia kawin lakas2 mun suda memeluk pinggang..

      0

      0
      • Awu eh says:

        Tantu tah banyak usin nya tu. Mesti tah anu nya atu basar. Klau udah beduit segalanya tedapat tu. Hahahaha

        0

        0
        • banai ta tu says:

          hahaha org nda faham ni yg mendislike komen kamu ah. usin tah apa! hahahhahahaah silahau

          0

          0
  6. vongok jer says:

    xde makna nak belajar dr mamat ni.. hello kalu dpt mcm ni.. kena tanggung dosa kalau xtutup aurat nak buat apa…

    0

    0
  7. sentap says:

    kau ghase ade org nak kat tauke ke kalu dye takdek duet?? nak lagi pompuan yg high maintenance cam gniey..

    0

    0
    • taugeh says:

      high maintainance apadia…kn cheap pun namanya…murahan..tgk baju kasut n handbag pun siam punya ja…kedai deret blkg umah aku pun ada juai…hahahah

      0

      0
  8. whatever says:

    Cantiklah sangat konon… Handsomelah sangat konon… Whatever!… Ahahaha…

    0

    0
  9. whatever says:

    Cantiklah sangat konon… Handsomelah sangat konon… Whatever!… Ahaha…

    0

    0
  10. cik peah says:

    pompuan mcm nie? elok sgt le ngan tauke yg suke masuk kelab malam nie…same2 stok punah!…ape laa ko punye cadangan nara….nak jadikan cikgu…puiii!

    0

    0
  11. Cili Api says:

    Stok geli2 mcm ni 10 org pun bole dpt beb. Yg solehah haram ko nk dpt beb!

    0

    0
  12. […] blog Beautifulnara, ada dikongsikan foto-foto Tauke bersama wanita yang didakwa kekasihnya itu. Blog berkenaan turut […]

    0

    0
  13. nadia says:

    Indon ke malaysia ni?? Zzzzz

    0

    0
  14. agogo adudu says:

    “praktikkan kembali”..serious shit damn post ko nara…secara xlangsung ko buka hal umhtangga ko.
    itulah….org ckp nk gossip bior berkhemah, maknanye boleh je duduk 1 khemah. ntahapeape ko ni
    lantak ko la toke, aku bayangkan klu ko nelayan kt kuala perlis, mmg xla si nadia mata RM ni nk pandang pun xsudi. cari la bini yg boleh bawak ko ke syurga..aamin..

    0

    0
  15. taukeh ikan says:

    rupe ni nak megah?? kat lorong hj taib ramai…

    0

    0
  16. Anonymous says:

    aduhaiiii…awek mcm ni nk megah…x ad maknanya la…dh mcm pompuan terdesak jer aku tengok…si tauke jambu ni klau bagi free kt aku pn aku x ingin…dh le muka ke laut..perangai pn sama ke laut…aku tengok dia org ni aku plk y nk temuntah…uwekkkkkkkkkk

    0

    0
  17. bijan says:

    aku juz nk tanya..tauke ney duda ek?

    0

    0
    • selfie says:

      aah la wehh.. dari dulu suka pompuan seksi.. xbini dia pon seksi cam awek dia skg r..

      0

      0
  18. hartamas says:

    Tengok muka dengan dress up sebijik macam minah indon.

    0

    0
  19. Blurgh says:

    Bang Nara ni jgn buat pos takde faedah boleh tak ugh

    0

    0
  20. selfie says:

    aku agak memang tauke ni suka pompuan seksi.. bekas bini dia dulu pon seksi gak wehh.. ingatkan da xnak orang seksi..tapi tetap sama.. insafla wehhh

    0

    0
  21. liya says:

    X lawo langsung…model idung penyet

    0

    0
  22. Kelilawau says:

    Tbaek Tokey. X sia2 aku ajor ko ilmu aku. Tp haruslah diingat, lepas ni letakkan tanda pangkah kat muka dia…minggu depan cari yg baru…cukupkan seratus orang…kalo x ilmu org minyak ni x menjadi…

    0

    0
  23. ubi says:

    muka tauke ni xhensem langsung, biasanya org yang xhensem bermulut manis, awek tentu cair punyalah..lelaki yg xhensem pandai amek hati perempuan, sbb dorang caring lebih..selain itu, poket tebal pun salah satu sebab perempuan lekat..mesti ada kawan korang yg muka xhensem tapi dpt awek cantik kan? sbb dorang bermulut manis, pandai amek hati perempuan dan caring..kbai!

    0

    0
  24. Cuci mata says:

    Nara,bia boto ni!!cantik kewww??
    Cbe tgk2 btul2,tp jgn julingkn mata tu.
    Nk post ke nk bg statemnt ke..logik lh ckit.
    Tpuk dahi aku bc post nara nih.

    0

    0
  25. lol says:

    Seriously…? Geli.

    0

    0
  26. Murai says:

    Sorang muka sangap batang.
    Sorang muka sangap apam.
    Bagi duit apam pun sanggup makan batang.

    0

    0
  27. east woman says:

    Tauke ni dulu sblm jd artiz duk umah sewa kedai jerk n jual sate kat masai..

    0

    0
  28. east woman says:

    Sblm jd artiz tauke ni duk umah sewa kdai jerk n jual sate kat masai..

    0

    0
  29. syasya says:

    awek? perempuan?? anda pasti?? dah kenapa dia tutup leher dia je manjang.. cover halkum ke nyahhhh?? ahaha

    0

    0
  30. Melati says:

    Apalah lah korang kutuk2 si Toke ni??? sekurang2nya dia tk lah seburuk Zizan yg hidung cam gajah tu..

    0

    0
  31. Cik comot says:

    x cantek pon,mcm indon jew,harap putih ngan seksi je lebih.belambak mcm ni kt KL.
    ok next..

    0

    0
  32. NangNok says:

    stakat ngorat awek cmni bole la… kt club byk.. klo power sngt g la ngorat ank pak imam.. tgk laku ke x…

    0

    0
  33. oiii penyibuk says:

    Bang nara,kalu nk berguru kena bercerai dlu ngn bini abang nara..sebb tauke jambu tu duda kan…pastu kena la beli keta gempak2 sikit baru awek mini skirt camni boleh peluk kemas mcm tu…bang,kalu cite mcm ni tak payah nk kipas sgt..dh terang2 haram mcm jadah…setakat nk berbangga dengan nafsu dunia,abang nara dh ada yg halal..
    Lagipun sy mmg Menyampah tgk tauke ngn yus jambu..lawak ntah ape2..takde pengisian langsung..bajet best je lebey…

    0

    0
  34. rozi says:

    dua dua sengal…
    yg si nara beribu kali sengal….benda cam gini pun nak berguru…
    sengalllllllllllllllllllllllllll

    0

    0
  35. Ron Jeremy says:

    Ye laa Tauke oi, time tengah kaya ni betina sana sini lekat. Esok lusa dah tua bila dah takde duit jangan laa nak mintak bantuan pulak sana sini.

    0

    0
  36. Kikilala says:

    Salam guys agak2 lah nk mgata org pun..dia pnh ke cmpur hal rumahtangga korang..korg sedap je mngutuk, menghina semua2 kan lbh bgus korg doakan yg terbaik tuk diorg..manusia bole berubah jgnlah kite pndang luaran je..khidupan diorg hya diorg dan Tuhan je tau, begitu jgk korg kan..korg kutuk xhensem la, x cantik la, tua la muda la ape mde smua tu ciptaan Tuhan.. Ibaratnya korg mgutuk ciptaan Tuhan jgk..kite manusia mne ada yg sempurna..dan jgn ingt diri korg smpurna smpai nk judge diorg cmni..go infront of da mirror then cermin diri anda puas2 ya baik dr luar ataupun dlm..yg si blogger ni pun satu nk kuarkan statemnt xhbis2 nk mngentam artis n burukkan artis xde keje lain ke

    0

    0
    • oiii penyibuk says:

      kikilala, ko ke dalam gambo tu?ke ko pun rasa ko hot mcm awek mini skirt tu?dah terang yg ditulis tu menyokong menda maksiat, salah ke orang ramai hentam menda macam ni..lagi2 nak berguru utk maksiat, patut ke?

      0

      0
  37. wany says:

    kalau pompuan cenggini takde makna nak dibanggakan. lain lah kalau dia dapat yg boleh buat bini. ni stok geli2 boleh la weiii. geli iolsss!

    0

    0
  38. che ton says:

    Model ke?????? Pendek mcm ayam katik je… Nak bangga apa camtu?

    0

    0
  39. ada hakak kesah says:

    Huk alor….nara tu sarkasteek je… Dia perli tu yg benornyer

    0

    0
  40. Anonymous says:

    patut awek ni pakai tudung n hijabista pebenda tah perkataan dia.
    then accesories kna la highend/highstreet punya.
    baru la u’ll look a million bucks n kna ngan tajuk nara ni.
    ni org duk kutuk pasal baju la kasut la beg la.
    sabarla wahai awek tauke jambu.

    0

    0
  41. Anonymous says:

    Awek macam ni berlambak. Senang nak dapat. Penuhkan je la kocek tu. Nothing special about pompuan jenis macam ni. Harapkan pakai pemutih untuk putihkan kulit je. Celup rambut kasi perang . Pakai seksi2 . Apa yang nak dibanggakan.

    0

    0
  42. erkkk says:

    ilmu dia duit bnyk :D

    0

    0
  43. singgahsebentar says:

    sama cantek sama padan? ko biar betul Nara…hahahahaha…sembelit aku pagi2 tengok news ni haha

    0

    0
  44. whatwverr says:

    Korang nintk paham sarcasm ke??? Byknngt layan gosip

    0

    0
  45. tasya says:

    awek skrg ni suka dng lelaki yg pandai berlawak n bnyk duit… xkisah muka cm jln raya pun… awek pon cm GRO je…

    0

    0
  46. Sesiapa Je says:

    Stock minah rempit jeeeee.. sesuai la dengan tauke tu. harap2 cepat la berubah.

    0

    0
  47. alo says:

    uwekkk!!! nak muntah..! ada kertas tisu tak?

    0

    0
  48. nealopa says:

    my coursemate kat um dulu..

    0

    0
  49. Alamak!! says:

    Abg Nara cadangan yang xmemberangsangkan langsung..kalau bukak kelas kenakan duit mesti xlaku..kalau offer free pn belum tentu org nak datang kelas nih..apa da..
    kemon la abg nara bagi cadangan yg membina sikit..huh!

    0

    0
  50. ye la says:

    duit je la power dia.

    0

    0
  51. Coreena A says:

    Sorry jujur ckp…pompuan tu tkdelh tk cantik, cuma cantik biasa2 je. Tauke mmg tk hensem lnsung. Klau dua2 dh ska, mmm ska hti korang lh kn. Cma jgn nnti klau dh sma2 bnci, main kutuk2 kt fb dan terbalikkn meja kt kdai mamak. Lpas tu msuk Me Lo Di…

    0

    0
  52. Lara says:

    pernah dengar tak pepatah mengatakan, “makin halus kening perempuan itu, makin tak semengah jugak la perangainya”. Just saying.

    0

    0
  53. hamba Allah says:

    hurmm kot la nk mnx tips jadi suami soleh ke..
    tips nak pikat bidadari syurga ke..
    adehhhh

    0

    0