Serius Bebal!! Dera Kucing Versi Baling Bola

Trending

Serius Bebal!! Dera Kucing Versi Baling Bola

Video yang asal telah di buang dari youtube, admin dapat video ni dari geng Anonymous yang telah reupload video ini di server mereka dan admin upload balik di page Molek~. Kurang sifat manusia agaknya budak ni, kucing pun benda hidup jugak. Nampak macam zalim main baling-baling beliau macam tu.

Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

5 Comments

  1. Anti-animal abuse

    January 27, 2013 at 8:21 pm

    Kenapa tutup muka si lahanat nih??????? Pleaseeeee siapa yg ada this video without blurring her fucking face, pleasee share……..I know what to do

  2. maXx

    January 15, 2013 at 3:05 pm

    poor cat…heartless girls…
    so this is one of the cats problem like sharifah zohra said #listen

  3. amoi

    January 14, 2013 at 2:23 pm

    *&%!#&*%!#*&#%&*#%&*!%*#

    mmg tahap &*%%#^!%#^!%#&^%# siyes aku mmg bengang..sian kucing tu..aku tgk dah tahap lembik dah…siannya..YA ALLAHHHHHHHH

  4. FLJ

    January 11, 2013 at 4:26 pm

    astagfirullahalazim….kucing tu dh lembik dh.kesian..

  5. BEDAH #sentap

    January 11, 2013 at 9:30 am

    GILA!!!!!!!
    bdk2 ni btl ke x?? ape la slh kucing tu weh…kesian ja

Loading...