Written by Bella | March 13th, 2017

Elly Mazlein ataupun lebih mesra disapa Kak Lina Pom Pom sering menjadi mangsa kritikan netizen. Terbaru, ada yang tergamak melabelkan beliau “janda gila glamor” dan mencari publisiti murahan kerana sering meluahkan perasaannya di media sosial.

Janda gila glamor? Eh, saya sukalah gila glamor! Adakah salah untuk saya rasa macam tu? Bagi saya seseorang artis, bila dah duduk dalam industri ni memang kena ada perasaan mahu gila glamor.

Eh tak kisah lah orang nak kata saya ni apa pun,gila glamor ke, drama queen ke, saya okey saja dan saya suka dengan gelaran seperti itu. Kalau difikirkan dari satu sudut, bukan senang juga nak dapat gelaran macam tu bukan, jadi saya harus rasa gembira.

Dalam pada itu, Elly menafikan beliau kini bersikap lebih sinikal. Jelas Elly, sikapnya masih lagi sama dengan dirinya dahulu , cuma didalam kelembutan ada juga sedikit kerasnya ketika bicara.

Sekarang, saya cakap saja apa yang saya nak cakap. Bukan apa, dulu, saya selalu kena. Sekarang saya rasa diri saya makin kuat disebabkan apa yang pernah berlaku dan apa yang saya dah harungi selama ini.

Dalam erti kata lain, saya ni dah tak larat nak jaga hati orang lain sebagaimana yang saya selalu buat dulu.

Mulut tempayan kita boleh tutup tetapi tidak mulut orang. Biarlah mereka hendak mengata, jangan cepat melatah. Kalau dilayan lebih menjadi-menjadi. Betul tak?

Sumber Berita : Utusan Malaysia

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

25 responses to Sering Luah Perasaan Di Media Sosial : Elly Mazlein Tidak Kisah Dilabel Janda Gila Glamor

  1. Akif says:

    First..

    1

    0
  2. Kapal selam says:

    Baik lah… Green light untuk orang kutuk berjemaah…. Fan dia mesti nak back up dia. Sorry but pencapaian akak dlm nyanyian tak ada hebat mana. Setahun dua lagi ko sibuklah berlakon balik… Tapi aku setuju dgn kata jam Ogy – drama queen je lebih. Lakonan takde pun dapat award….

    14

    2
  3. soleha says:

    kak lin kuatkn semangat…wanita terhebat :)

    4

    9
  4. Anonymous says:

    menyampah..

    9

    1
  5. izz says:

    oklah tu..jgn kisah sgt kat org yang sakit jiwa..just doakan dorg sempat mintak maaf kat hang jer..

    4

    2
  6. Mummy says:

    Dari kesian timbul pulak menyampah…sinikal…

    12

    1
  7. Anonymous says:

    Janda terdesak guna anak dapat simpati ikan jerung… pura2 jadi mangsalah sangat…padahal pemangsa.

    12

    0
  8. nanananana says:

    Bukan gila glamour..tapi gila meroyan…

    11

    1
  9. Anonymous says:

    yang mengutuk tu harap2 dapat dugaan sepeti elly dapat malah lebih hebat lagi baru tau langit tinggi rendah….

    2

    5
    • Anonymous says:

      oh ye ke.., semoga laki anak kau kena rampas pompuan macam elly ni.. baru tau rumput hijau ke muntah hijau.

      12

      2
  10. Anonymous says:

    kat Malaysia ni kalau tak nak digelar perampas jadilah SiTi Nurhaliza..kau ambiklah laki sapa saja kau takkan kena kutuk..peminat tegar dia pun sanggup kata walaupun dia rampas laki orang di tetap classy..aku harap Rita Rudaini ambik Datuk K drpd Aqasha baru menjadi perampas tu rasa bagaimana rasa dirampas…

    7

    2
    • Anonymous says:

      sama je…siti nurhaliza pun smpai sekarang kena kutuk perampas wlupun dah berbaik dngan ex bini dato k.tp peminat dia masih ramai, and pminat yg dah move on pun ada bila tgk famili dorg bahagia…rita rudaini pun sama juga ada je peminat dia yg still support dia, so xpyh bandingkan sangat..masing2 ada supporters dan masing2 ada haters, cuma ramai x ramai je, bergantung populariti la…ayat kau cakap siti takkan kena kutuk tu 100% salah k..pastu ko doakan rita amik datuk k supaya siti tahu bagaimana rasa dirampas? abis tu rita yg dh tahu rasa dirampas tu dh kenapa nk rampas laki org lak?

      4

      1
  11. melati says:

    Dulu saya sokong Elly ni , tgk buat memek muka tu trus mcm kimak dia ni..!!!

    3

    0
  12. senjakala says:

    cerita elly tkda wow! raja bomoh malaysia tengah top skg!!!!

    1

    0
  13. greenfingers says:

    Ok, dia mmg gedik. Tp satu je nk ckp, cantik plak baju dia dlm pic 1st and 3rd tu.

    3

    1
  14. jjay says:

    Aku rasa mcm mau muntah pulak bila ko puji c pom pom nii…

    1

    0
  15. opah kau says:

    JANDA KUAT MEROYAN lebih sesuai..
    pffffffff..poyo

    1

    0
  16. Anonymous says:

    Masa single… SENDU
    Dah kawin…. mengada ngada.
    Dah cerai…. poyo.
    Itulah Elly Mazlein…. sejuk sentiasa.

    6

    0
  17. anon says:

    kenapa suka sngt bergambar wat muka mcm tu (1st pic)? Dia ingt org suka ke kat dia… Aku rase dia ni psycho..

    5

    0
  18. Anonymous says:

    mls tgk dia ni bila kena interview gedik semacam, anak da la tak comel. oktengsbai

    1

    0