October 8th, 2019

Sebelum ini, pelakon dan penyanyi Bella Astillah meminta agar netizen tidak berfikiran kolot melihatnya masih berbaik dengan Aliff Aziz. Itu adalah haknya dan sedikit pun tidak kisah dengan tanggapan orang lain. Malah, Bella juga tidak menolak sekiranya mereka masih ada lagi jodoh bersama.

bella astillah aliff aziz keluar bersama

Sejak kebelakangan ini, Bella dan Aliff dikatakan sering keluar bersama. Terbaru, menerusi akaun Instagram, kedua-duanya dilihat memuat naik video yang sama ketika meluangkan masa bermain bowling.

aliff aziz bella astillah dating

Meskipun tidak menujukkan  wajah mereka berdua, menerusi muat naik tersebut ia memang jelas kelihatan Bella dan Aliff berada di tempat yang sama.

aliff aziz bella astillah rujukaliff aziz

Adakah ini bermakna cinta lama sudah kembali berputik? Apa-apa pun, semuanya terletak pada ketentuan takdir, kalau masih ada jodoh. Kalau ini yang buatkan Bella dan Aliff bahagia, teruskan sahaja dan jangan peduli dengan persepsi orang lain.


21 responses to “Sering Keluar Bersama, Cinta Aliff Aziz Dan Bella Astillah Kembali Berputik?”

 1. Anon says:

  Pemahaman anda mengenai takdir tu sempit.

 2. bodopiang says:

  satu benda je nak ckp .. sangap batang minah nih … lapo btg alip .. lepas tu pi cari sampai sana guna alasan anak .. kah kah kah

 3. Anonymous says:

  kecerian pisang

 4. Norli says:

  Jodoh rahsia Allah. Siapa kite nk pertikaikan. Org Islam wajib percaya pada qada n qadar Allah. Jgn menghina org, kite xtau pengakhiran hidup kite, hidup org yg kte kutuk nanti mcmana. Hati kite suma milik Allah,Allah yg pegang.

 5. bella janda gedik says:

  bodoh level tertinggi elok la dia dengan alif ni dua2 otak sangkut dalam lori sampah … naik meluat aku …

Loading...