Written by Bella | October 8th, 2019

Sebelum ini, pelakon dan penyanyi Bella Astillah meminta agar netizen tidak berfikiran kolot melihatnya masih berbaik dengan Aliff Aziz. Itu adalah haknya dan sedikit pun tidak kisah dengan tanggapan orang lain. Malah, Bella juga tidak menolak sekiranya mereka masih ada lagi jodoh bersama.

bella astillah aliff aziz keluar bersama

Sejak kebelakangan ini, Bella dan Aliff dikatakan sering keluar bersama. Terbaru, menerusi akaun Instagram, kedua-duanya dilihat memuat naik video yang sama ketika meluangkan masa bermain bowling.

aliff aziz bella astillah dating

Meskipun tidak menujukkan  wajah mereka berdua, menerusi muat naik tersebut ia memang jelas kelihatan Bella dan Aliff berada di tempat yang sama.

aliff aziz bella astillah rujukaliff aziz

Adakah ini bermakna cinta lama sudah kembali berputik? Apa-apa pun, semuanya terletak pada ketentuan takdir, kalau masih ada jodoh. Kalau ini yang buatkan Bella dan Aliff bahagia, teruskan sahaja dan jangan peduli dengan persepsi orang lain.

22 responses to Sering Keluar Bersama, Cinta Aliff Aziz Dan Bella Astillah Kembali Berputik?

  1. OhAku! says:

    lepasni tlg jgn masuk lgi kisah dorg ni. netizen dah tak amek kesah and dah menyesal nasihat. kbye

  2. Anonymous says:

    not a word, guys.. not a word.

  3. bilu says:

    lantak ko la bella. pasni klu rujuk blk diam2 je la klu ade msalah. jgn dicanang lg k,

  4. Anonymous says:

    biarlah dia nak kuar sama2…anak tu pun nk gak kasih sayang mak bapak…bingai netizen n nara ni…tu pun nk dipersoalkan…puiiiiiiiiii

  5. aih says:

    ahahahahahaa.. yang bodoh,bangang, stupid, kena diperdaya, kena game, kena kencing air kuning dengan dorang berdua ni ialah korang semua, yeap netizen… hahaha yang konon nya bagi nasihat kepada bella …. hahahahah kena kencing pekat….

  6. Anonymous says:

    kate jupe utk anak… in dh jadi lain… bukan kt taman mainan utk anak dh ni… ni si parents amik kesempatan melayan nafsu… maklum laaa dh lama xmain dua2 haus air…

  7. Anonymous says:

    sangap

  8. wekkkkkkk says:

    setahu sayalah, kalau salah tolong betulkan, bagi yg janda dan duda, jika berumur 40 keatas kalau nk bernikah semula tak perlu kursus kawen dan check darah.

    Kalau umur bawah 40 mgkn akan ada kursus semula dn kena ada check darah. Berbalik kepada check darah, kalau didapti ada HIV boleh kah menikah dgn pasangan..

    aku tanya ye..jwapkan utk wekk, kita cari ilmuuuuu…

  9. Anonymous says:

    Attention seker, gile glamer

  10. Anonymous says:

    Mari berpidah ke Cari Forum dot com dot my lebih happening dan terkini. Blog ni dah mati.. zzz.. komen tak leh reply sangkak!!!

  11. Nara dah sendu says:

    Nara …awat blog hang jadi mcm ni … Sendu tak tentu hal … Lopak tak kasi ddedak ke ??

  12. bellahaus says:

    kalau aliff tak rasa dia haus air… kalau bella ya… tu yg sagat semacam betina tu.. bodoh nyer betina.. laki celup sana sini pun nak lagi.. baik takyah cerai dari awal…

  13. Maria Kari says:

    tu diaaaa… perempuan terbodoh di muka bumi.. stupid enough to marry this scum bag.. triple stupid to give second chance.. ko nak bagi lgi another chance mean bodoh u infinity…

  14. abg jatt says:

    nak tanye..kasut bella tu size brapa erkkk

  15. Brunes says:

    dua2 gila glamer dan batak attention.. bella satu saja aku nak cakap, kau memang perempuan bodoh berdaulat. sekian

  16. Anonymous says:

    rasanya terpulang dgn pasangan masing2 nk kawin ke x klu dh tau salah satu ada hiv. tp doc akan nasihat la apa terbaik dan sepatutnya. my opinion sj ya.

  17. bella janda gedik says:

    bodoh level tertinggi elok la dia dengan alif ni dua2 otak sangkut dalam lori sampah … naik meluat aku …

  18. Norli says:

    Jodoh rahsia Allah. Siapa kite nk pertikaikan. Org Islam wajib percaya pada qada n qadar Allah. Jgn menghina org, kite xtau pengakhiran hidup kite, hidup org yg kte kutuk nanti mcmana. Hati kite suma milik Allah,Allah yg pegang.

  19. Anonymous says:

    kecerian pisang

  20. bodopiang says:

    satu benda je nak ckp .. sangap batang minah nih … lapo btg alip .. lepas tu pi cari sampai sana guna alasan anak .. kah kah kah

  21. Anon says:

    Pemahaman anda mengenai takdir tu sempit.

  22. ~Lotus? says:

    Aku happy je tahu Bella Dan Alif berbaik. Syukurlah kalau mereka berjodoh kembali itu tandanya cinta mereka masih kuat.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini