Written by Bella | June 28th, 2019

Sering menghadiri pelbagai acara eksklusif di luar negara, ada netizen yang mula mencetuskan spekulasi kononnya pelakon Kilafairy ditaja seseorang ataupun ‘sugar daddy’. Kata mereka, Kilafairy sudah lama tidak berlakon, bagaimana pula boleh kerap ke luar negara?

Namun, Kilafairy menafikannya dan enggan terlalu ambil pusing dengan tuduhan itu. Katanya, dia sudah lali dengan segala komen serta kritikan negatif netizen.

Kita tidak boleh tutup mulut orang sebab mereka tetap akan cakap apa yang mereka mahukan tapi sebenarnya semua acara dan majlis yang saya hadiri mewakili Malaysia. Setiap syarikat yang menjemput itu sendiri yang menaja segalanya. ‘Sugar daddy’ nak selit pun dah tak ada tempat.

Saya dah biasa dengan kritikan negatif dan terlalu biasa sangat sehinggakan saya hanya mampu gelak dan biarkan sahaja.

Dalam pada itu, Kilafairy juga tidak mahu memberi komen berlebihan berhubung isunya menggayakan pakaian bercorak kulit ular sawa ketika menghadiri sebuah acara di New York baru-baru ini. Padanya, tidak menjadi kesalahan untuk memakai pakaian yang dia rasakan selesa.

Sumber Berita : mStar Online

10 responses to Sering Hadir Acara Di Luar Negara, Kilafairy Nafi Ditaja ‘Sugar Daddy’

  1. Anonymous says:

    berkat dapat pelok org barat..

    2

    1
    • minah jambu say No to drugs says:

      lov kilafery ..jangn peduli ape orang nak cakap susah tkde orang tolong ..bertudung pon orang kate ..so buat ape yg selesa asalkn hepi ..

      1

      0
  2. Anonymous says:

    nara ni kalo kilafairy pelik skit kan main laju up post…
    aku tunggu jer ni bila nara nk up pasal lopak photoshot pakai tudung stail sister gereja….. bila nak up nara oiiii

    6

    2
  3. takutcicak says:

    Tak skrg ni apsal yang gambar second tu sebijik cicak yang selalu melekat dinding rumah kita. tatutttt larikkkkkk

    3

    1
  4. Anonymous says:

    Sajat mesti tak berkedip tgok body Killa ni..mesti cmburu gile…

    1

    0
  5. faraj says:

    btol ker.??? Mamak Kedai makan pun termuntah nk taja kalo camni punya Muka & Warna..!!! …, tapi kalau Ulama2 PAS sanggup….wakakakakaaaa

    2

    1
  6. unknown says:

    gelak laaaa selagi mampu..
    parents x rs ape2 ka pakaian anak cengginih..

    1

    0
  7. Anonymous says:

    Misi jadi retis utk apa? Nk kangkang koyak pakai mcm bini tarzan?

    2

    0
  8. bong cit says:

    klo btol pun x heran bab job sendu tp style have2…bajet hot ala2 barat

    1

    0

Leave a Reply to unknown - Cancel

Optional