December 11th, 2014

Ianya telah bermula.Ya.. yang dinanti-nantikan akhirnya telah tiba. Mempersembahkan JUALAN AKHIR TAHUN Lazada . Memang terbaiklah! Diskaun habis-habisan. Jom serbu jom.

Promosi AKHIR TAHUN Lazada ini bermula pada 12 tgh malam hari ini hingga 12 tgh malam esok, SELAMA 24 jam. Promosi menarik dan tawaran eksklusif untuk SEMUA KATEGORI. Ya, semua barangan bagi semua kategori diberi diskaun habis-habisan, dari telefon bimbit, tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen, barangan rumah, alat permainan dan peralatan sukan.

Jangan lupa sekarang ini sedang berlangsung tawaran Flash Sales, setiap satu jam, bermula dari 8am-11.59pm. Barangan yang terpilih akan diberi harga yang tidak munasabah untuk di’bid’ oleh para pembeli.Jom layari Lazada  untuk lihat apa yang sedang ditawarkan bagi promosi Flash Sales nie. Memang tak masuk akallah harga barang-barang yang ditawarkan. Harga jualan sebelum ini RM500, diberi potongan sehingga harga jualan sekarang RM90.Pergh~~. Tolonglah jangan terlepas promosi Flash Sales nie, rugi sungguh kalu terlepas.Dan seperti yang dijanjikan, KHAS untuk pembaca BeautifulNara, Lazada akan memberikan potongan sebanyak RM25 bagi setiap pembelian RM100 dan ke atas.  Ambil jer kod baucar di atas dan masukkan sewaktu pembayaran untuk mendapatkan diskaun tersebut ATAU dapatkan diskaun sebanyak 15% pada harga belian kepada pemegang kad CIMB Kwik, debit dan kredit.

Ada jugak kod baucer Lazada sendiri, iaitu “LAZADA1212SW” untuk dapatkan potongan 12% bagi setiap pembelian. Anda pilihlah sendiri diskaun mana yang perlu anda gunakan sewaktu pembayaran. Jangan pening sudahlah.

Kauorang memang jangan terlepas peluang setahun sekali nie tau. Artis-artis kesayangan anda sekarang ini pun tengah gigih membeli barangan mereka. Tak caya ? Tengoklah riak wajah mereka sebelum ini.Jom ke Lazada sekarang juga. Kalau banyak barang dah abis, janganlah salahkan kami pulak tau. Sambil-sambil jom LIKE Facebook Lazada atau INSTAGRAM Lazada.


Comments are closed.

Loading...