Serba Sederhana Tapi Bermakna – Izreen Azminda Kongsi Momen Majlis Akikah Anak

Hiburan

Serba Sederhana Tapi Bermakna – Izreen Azminda Kongsi Momen Majlis Akikah Anak

Selepas lebih sebulan melahirkan cahaya mata, pelakon Izreen Azminda baru-baru ini mengadakan majlis tahnik dan akikah anaknya, Aaron Ibrahim.

izreen azminda akikah

Advertisement

Majlis tersebut diadakan secara sederhana, namun penuh bermakna untuk dirinya dan suami tercinta, Ude Wahid. Izreen turut memuat naik foto momen mereka sekeluarga.

Pada masa yang sama, Izreen tidak ketinggalan untuk mengucapkan selamat ulang tahun perkahwinan yang kedua kepada suaminya.

akikah anak izreen azminda

aaron ibrahim izreen azminda

Pasangan ini mendirikan rumah tangga pada 8 Ogos 2017 secara tertutup. Aaron selamat dilahirkan pada 29 Jun lalu.

Terdahulu, Izreen pernah berkahwin dengan jurukamera, Muhammad Riza pada 2012 dan berpisah pada  2014. Hasil perkahwinan mereka dikurniakan seorang cahaya mata lelaki Muhammad Adrian Umar.

izreen azminda ude wahidUde juga memiliki dua orang cahaya mata lelaki iaity Arish Muqri, dan Ariq Muqri, hasil perkahwinan pertama dengan Intan Liana Saleh.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

9 Comments

  1. Anonymous

    August 13, 2019 at 1:01 pm

    Laki gatal nya selalu main dlm bintang minggu ini…
    tu lah tak tengok Kalau ada dramanya pun x tgk juga… buat aqikah sempena hari kawin sembunyi ini…
    Si pengecut dayus peroboh masjid dgn si retis gatal ..
    Tentu en aznam dan pn fadillah tetamu kehormat… sebab rcgn mereka sdh dpt hasil

  2. Anonymous

    August 13, 2019 at 12:27 pm

    Inilah hasil rampasan dan buangan Retis sendu dgn laki dayusnya….
    BOIKOT tetap berjalan ya IZREEN GATAL dan UDE DAYUS
    tunggulah balasan kpd anak kamu nanti

  3. Anonymous

    August 13, 2019 at 12:19 pm

    Artis suam kuku semua nama anak pelik2 ala omputeh gitu tapi artis yg memang popular ok je nama anak diaorang mcm nama anak siti Nurhaliza simple je. Nak kata diaorang tu ada darah omputeh takdelah pulak. Mengada je lebih. Perasan jadi omputeh

  4. kaki ayam

    August 13, 2019 at 11:43 am

    kaki sondol laki org nie

  5. lol

    August 13, 2019 at 11:06 am

    tak payah la update psl peruntuh rumahtangga org ni, bang nara.

Loading...