[Seram] Penangkapan Video Hantu Bermain Dengan Basikal (Video)

Trending

[Seram] Penangkapan Video Hantu Bermain Dengan Basikal (Video)

Hantu Basikal

Korang percaya dengan hantu tak?? Mengikut orang-orang berilmu, hantu tu mana la wujud sebab dalam Quran pon tak de tulis pasal hantu. Hantu itu cuma mainan jin-jin yang nak menakutkan manusia sahaja. Tapi yang peliknya dah tau hantu tu memang tak wujud pon masih lagi cuak gak. Kenapa ek??

Advertisement

Kat bawah ni nak share dengan semua video yang ditangkap oleh seorang penduduk di Thailand. Pada mulanya, kamera yang disetingkan ini adalah bertujuan untuk menangkap video di luar kawasan rumah kerana curiga akan kedatangan pencuri. Tapi setelah memainkan video yang ditangkap itu, tuan rumah ini sangat terkejut…..Jom tengok apa yang terjadi…

Admin tak pernah lagi mengalami pengalaman sebegini. Macam mana pula dengan anda semua?? Kalau la benda macam ni terjadi kepada admin yang lemah semangat ni, tak tau la macam mana jadinya. Pindah rumah kot..

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

Comments are closed.