[Seram] Nasib Seekor Anjing Di Pertandingan Rali (Video)

Trending

[Seram] Nasib Seekor Anjing Di Pertandingan Rali (Video)

Rally

Korang pernah tengok pertandingan rali pada kaca televisyen?? Bagi penggemar sukan motor di luar sana, selain F1, admin yakin rali juga merupakan salah satu yang digemari. Kalau tengok penonton-penonton yang berdiri di sebelah litar rali tu memang la menyeramkankan kerana jarak antara kereta yang berkelajuan tinggi itu sangat lah dekat.

Advertisement

Kat sini nak share la video mengenai seekor anjing yang sibuk berjalan di atas litar rali tu. Kalau duduk kat tepi litar tu pon dah seram, apa ntah lagi kat atas litar tu kan. Jom tengok naseb anjing kat dalam video di bawah….

Naseb baik tak mati kene langgar dengan kereta rali tu kan?? Kalau la tak de bonggol tu, tak tau la apa jadik dengan anjing tu. Ada rupa anjing ke tak la lepas kene langgar tu…

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

Comments are closed.