[Seram] Cubaan Seram Untuk Menghentikan Bilah Kipas Menggunakan Lidah (Video)

Trending

[Seram] Cubaan Seram Untuk Menghentikan Bilah Kipas Menggunakan Lidah (Video)

Zaman sekarang ni kalau kita lihat di Internet, banyak dapat kita lihat akan cubaan-cubaan yang merbahaya dan bodoh yang cuba dilakukan oleh mereka di luar sana. Admin pon tak paham kenapa mereka cuba melakukan aksi ini sehingga dapat membahayakan keselamatan diri sendiri.

Advertisement

Di bawah ni admin nak kongsi satu video cubaan yang agak seram oleh seoorang warganegara Amerika Syarikat, Brad Byers yang cuba mengehentikan bilah kipas menggunakan lidah. Apa yang seram admin maksudkan ini adalah bilah itu bukan lah bilah plastik, tetapi adalah bilah yang diperbuat daripada besi. Untuk mengetahui nasib Brad selepas cubaan itu, boleh la lihat video di bawah ya..

Seperti dapat di lihat di dalam video diatas, ketajaman bilah kipas itu dapat memotong sebatang pensel. Brad memulakan cubaan dengan menggunakan kepala sebelum menggunakan lidah untuk menghentikan bilah besi kipas itu. Selepas menghentikan menggunakan lidah, dapat kita lihat lidah Brad menjadi kemerahan dan tiada kejadian yang tidak diinginkan berlaku.

Seram admin tengok video ni. Sampai tutup mata kerana membayangkan banyak darah yang akan keluar ketika cubaan dilakukan. Apa pun “don”t try this at home”. Kalau nak cuba juga, sila tanggung sendiri ya…

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...