January 21st, 2020

Pagi tadi kami ada menyiarkan artikel dimana seorang individu di Twitter mendakwa bahawa Puteri Balqis adalah anak saudaranya dan mendedahkan pelakon cilik itu sebenarnya hidup menderita.

Lelaki itu mendakwa Balqis sering didera oleh ibu bapanya dan dipergunakan untuk mendapatkan duit. Dakwanya lagi, selepas bercerai bapa Balqis dikatakan tinggal di bawah jambatan.

Selepas satu demi satu isu yang timbul, tidak dinafikan ada netizen yang sudah ‘bosan’ dengan kisah Balqis.
puteri balqis dera puteri balqis forex puteri balqis
Bagaimanapun, terbaru menerusi satu kiriman email yang kami terima, ada pihak tampil menafikan dakwaan Balqis didera.
Balqis tidak didera, fitnah untuk raih publisiti
Menurut pengirim email tersebut, individu mengaku bapa saudara Balqis sebenarnya bukanlah seorang lelaki tetapi gadis remaja belasan tahun. Kenyataan itu adalah fitnah semata-mata dan sengaja direka untuk meraih publisiti murahan. Gadis tersebut tidak pernah bertemu empat mata dengan bapa Balqis.
Terdahulu, netizen tertanya-tanya kemana perginya bapa Balqis yang sehingga kini masih tidak muncul selepas kisah anaknya menjadi bualan ramai. Apa yang berlaku sehingga hidup Balqis begitu susah kini. 


7 responses to “Sepupu Bapa Nafi Puteri Balqis Didera, Ada Pihak Sengaja Tabur Fitnah”

  1. Peace Yo says:

    tu sebab mrk x minta belas ihsan they rather susah senang 2 beranak, tapi disebabkan Bersama Mu dah bersiaran, kesian Puteri Balqis dan mak dia, x habis2 lepas satu fitnah satu fitnah, semoga Allah sentiasa lindungi mereka dan sentiasa dalam rahmat Allah, aamiin

  2. Gelap gulita masa depan says:

    Aku ni nenek kepada cucu tok sepupu balkis …nak bagi kenyataan :

    Gila

  3. Anonymous says:

    Lepas ni datuk saudara Puteri Balqis pulak bagi kenyataan. Lepas tu nenek saudara belah bapak dia pula bagi kenyataan. Lepas tu sepupu mak dia bagi kenyataan… berterusanlah saudara mara diaorang ni bagi kenyataan sampai mampus…. bapak Puteri balqis senyap je…

  4. korok says:

    naik bosan dh isu dua beranak ni…dpt duit nak men FOREX ok…berhuhuhu la…jd kesian jd meluat

  5. saje menyibok says:

    br belasan thn pandai dia speaking..aku dkt 30thn pun xreti2 nk speaking.nk menulis pun tgk google translate….hahahaha

Loading...