Beliau Bekerja Keras Untuk Membeli Bag Tangan LV Buat Kekasih Hatinya Yang Sering Mengadu Sakit Belakang

Trending

Beliau Bekerja Keras Untuk Membeli Bag Tangan LV Buat Kekasih Hatinya Yang Sering Mengadu Sakit Belakang

Kaum lelaki sejauh mana korang sanggup buat sesuatu perkara untuk melihat insan yang korang sayang bahagia?

Eugene Ng, adalah seorang lelaki berbangsa Cina yang mempunyai matlamat besar iaitu untuk berkerja keras menyelamatkan, dan berbelanja secara mewah pada bag tangan Louis Vuitton buat teman wanitanya yang sering mengadu sakit belakang.

Advertisement

Dia telah berkongsi segala usaha yang hendak dia capaikan buat teman wanita kesayangannya di Instagram dan di Facebook dan telah mendapat 14 ribu respon daripada orang awam.

Beliau mengatakan setiap lelaki haruslah memberikan “segala-galanya” – yang terdiri daripada cinta, wang, kemasyhuran, dan masa – untuk pasangannya. Bagi Eugene Ng teman wanitanya adalah segalanya buat dia selepas keluarganya.

Satu cerita pendek yang dipos melalui Instagram yang telah didokumentasikan dalam catatan Facebook Ng, bagaimana ia bermula : Teman wanita itu telah mengadu tentang sakit belakang kerana membawa beg berat.

Ng berkata, hatinya berasa sedih setiap kali dia melihat teman wanitanya membawa beg berat itu, yang dianggarkan beratnya pada bag itu adalah 3-4kg. Apabila dia memujuk teman wanitanya untuk menukar bag kepada bag yang agak kecil, teman wanitanya berkata dia tidak suka beg kecil.

Tetapi teman lelaki yang pandai mengetahui kelemahannya dan jawapannya adalah bag berjenama : Louis Vuitton.

Dia tidak akan membiarkan teman wanitanya mengalami sakit belakang kerana bag yang berat lagi, mereka ke Pavillion untuk membeli-belah pada keesokan harinya.

Pasangan itu pergi ke Gucci terlebih dahulu, tetapi tiada yang berkenan di hati.

Mereka ke LV, teman wanitanya telah mencuba banyak bag dan telah berkenan kepada salah satunya.

Akhirnya teman wanitanya telah membuat keputusan dan telah memilih bag yang dimahukan. Ng mahu membuktikan bahawa dia mampu untuk membeli bag yang berjenama buat teman wanitanya.

“Tetapi pada masa ini dia betul-betul salah.”

Ng telah menunjukkan kebikjaksaanya dan telah berkata bahawa dia boleh melakukannya.

Dia telah berasa bangga kerana berjaya mengurangkan beban teman wanitanya. Tiada lagi teman wanitanya mengadu sakit belakang kerana bag berat.

Matlamat seterusnya? Untuk membeli satu untuk ibunya.

Dia sudah membelinya kereta dan rumah.

Ingat lah kata-kata ini :

Dia telah memberikan inspirasi dengan definisi seorang lelaki :

Perkongsian penuh di Facebook :

Sumber : Says.com

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...