Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Seniman Akan Siasat Kes Farid Kamil – Zed Zaidi

Kes Datuk Farid Kamil yang mengamuk dan disahkan positif dadah jenis ganja turut mendapat perhatian Presiden Persatuan Seniman Malaysia (SENIMAN), Zed Zaidi.  Iyalah, setiap apa yang berlaku dalam industri hiburan terutama sekali melibatkan anak seni sudah menjadi tanggungjawab persatuan tersebut untuk campur tangan dan menyelesaikan masalah yang berlaku.

Menurut Zed, pihaknya akan menyiasat kes Farid secara terperinci sebelum membuat sebarang tindakan kerana kes itu membabitkan pihak polis.  Perkara ini harus diambil kira daripada setiap sudut dan setiap tindakan tidak boleh dibuat secara terburu-buru.

Advertisement

Beri kami (Seniman) masa untuk membuat siasatan lanjut atas apa yang berlaku. Kami tidak boleh terburu-buru untuk ambil sebarang tindakan. Dalam perkara ini, kami perlu mendapat maklumat daripada semua sudut kerana ia membabitkan polis.

Seniman akan cuba membantu apa yang perlu untuk Farid sebaik saja selepas kami mendapat hasil laporan siasatan dilakukan. Apapun, Seniman tetap prihatin dalam apa jua masalah membabitkan artis tempatan meskipun hal yang kecil.

Kami harap siasatan lanjut kes tersebut dapat merungkai segala persoalan tentang tindakan Farid yang berkelakuan aneh.

Sumber Berita : Harian Metro

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

16 Comments

  1. Cik bunga

    January 12, 2018 at 1:10 pm

    Bagus la, atleast kita dapat tau yg farid kamil ni ada kena mengena ke x dengan ah long. Korg x pelik ke knapa farid kamil tu tetiba je tunjuk mesej 300 artis hutang ah long dekat polis?

  2. anonymous

    January 12, 2018 at 12:54 pm

    at least zed buat kerja ,bongkar retis pinjm ah long ni baru betui persiden

  3. Anonymous

    January 12, 2018 at 12:10 pm

    diam je lah ko…
    nak pru ni ko pun gigih berbunyi.

  4. Miss L

    January 12, 2018 at 11:39 am

    Go go abg Zed..Bagi aku Abg Zed ni bagus.. Perjuangan dia loud mmg dia tak 100 percent betol tp jika dibanding kan sblm dia SENIMAN ni senyap je byk kisah Seniman lama yg terlantar sakit je dulu2..Semoga segalanya dipermudahkan AMin

  5. anono

    January 12, 2018 at 10:52 am

    biarla pihak yg betol siasat..kadang2 polis ni x btol jugak…bape byk kes besar kat Malaysia ni ttp kes…abis mcm tu jer..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama