Seni Jalanan

Trending

Seni Jalanan

Artist selalunye melukis atas kertas atau kanvas. Zaman I.T. ni ramai jugak yang melukis dalam komputer. Tapi pelukis-pelukis yang ni pegi lukis atas kaki lima. Memang bakat!

Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

19 Comments

  1. Nys

    January 15, 2011 at 2:30 am

    yg last tu aku x brani nak jalan

  2. qaseh

    September 2, 2010 at 2:19 pm

    waahhhh…ske laaa..cntik sgt2..~~

  3. Tempe Jawa

    May 20, 2010 at 1:15 am

    Apasal kat Malaysia takde artis camni ??

  4. online

    February 22, 2010 at 9:38 am

    apa yang saya cari, terima kasih