Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Sengketa Berakhir, Nabila Huda Dan Ibu Tiri Berbaik

Persengketaan dan salah faham antara pelakon Nabila Huda dan ibu tirinya, Nourish akhirnya menemui jalan damai.

Advertisement

Bersama menyambut hari lahir Amy Search baru-baru ini, Abil dan Nourish juga mengambil kesempatan tersebut untuk berdamai.

Nourish turut berkongsi foto mereka berpelukan dengan kapsyen yang menyentuh hati. Mengakui segala kesilapannya sebelum ini, wanita itu akui kesal kerana gagal memberikan perhatian terhadap anak tirinya itu. Apa yang berlaku sebelum ini adalah ujian buat mereka sekeluarga.

Alhamdulillah, baguslah hubungan dingin mereka sudah pulih. Kami doakan agar hubungan mereka sekeluarga akan terus erat dan kekal bahagia selamanya.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

27 Comments

  1. unknown

    June 25, 2019 at 9:40 am

    dah tu apa fungsi amy sebagai ketua keluarga? drama sangat

    • damai

      June 25, 2019 at 10:45 am

      hello, its not about fungsi ketua keluarga, ini involve anak dan wife, so of course serba salah, tapi mungkin Allah kabulkan doa2 Amy agar Allah hantar pertolongan so pertolongan dgn beri Erma Fatimah to become advisor, ok apa

  2. kkaikucinghitam

    June 25, 2019 at 9:36 am

    alhamdulillah.. happy family insyaAllah

  3. lin

    June 25, 2019 at 9:26 am

    Redha Itu Ikhlas, Pasrah Itu Menyerah

  4. fake you

    June 25, 2019 at 9:00 am

    semua pun nak share and post…aduhai…nnt esok2 bersengketa nak post lg kew?

  5. Anonymous

    June 24, 2019 at 11:28 pm

    Alhamdulillah dah sedar taik dalam mulut tu busuk. Baru tahu nak luah selama ni peram dkm mulut kan Kupu-kupu? Kupu-kuou ke.. lalat taik!

Loading...
To Top