June 24th, 2019

Persengketaan dan salah faham antara pelakon Nabila Huda dan ibu tirinya, Nourish akhirnya menemui jalan damai.

Bersama menyambut hari lahir Amy Search baru-baru ini, Abil dan Nourish juga mengambil kesempatan tersebut untuk berdamai.

Nourish turut berkongsi foto mereka berpelukan dengan kapsyen yang menyentuh hati. Mengakui segala kesilapannya sebelum ini, wanita itu akui kesal kerana gagal memberikan perhatian terhadap anak tirinya itu. Apa yang berlaku sebelum ini adalah ujian buat mereka sekeluarga.

Alhamdulillah, baguslah hubungan dingin mereka sudah pulih. Kami doakan agar hubungan mereka sekeluarga akan terus erat dan kekal bahagia selamanya.


27 responses to “Sengketa Berakhir, Nabila Huda Dan Ibu Tiri Berbaik”

  1. unknown says:

    dah tu apa fungsi amy sebagai ketua keluarga? drama sangat

    • damai says:

      hello, its not about fungsi ketua keluarga, ini involve anak dan wife, so of course serba salah, tapi mungkin Allah kabulkan doa2 Amy agar Allah hantar pertolongan so pertolongan dgn beri Erma Fatimah to become advisor, ok apa

  2. kkaikucinghitam says:

    alhamdulillah.. happy family insyaAllah

  3. lin says:

    Redha Itu Ikhlas, Pasrah Itu Menyerah

  4. fake you says:

    semua pun nak share and post…aduhai…nnt esok2 bersengketa nak post lg kew?

  5. Anonymous says:

    Alhamdulillah dah sedar taik dalam mulut tu busuk. Baru tahu nak luah selama ni peram dkm mulut kan Kupu-kupu? Kupu-kuou ke.. lalat taik!

Loading...