Written by Bella | June 24th, 2019

Persengketaan dan salah faham antara pelakon Nabila Huda dan ibu tirinya, Nourish akhirnya menemui jalan damai.

Bersama menyambut hari lahir Amy Search baru-baru ini, Abil dan Nourish juga mengambil kesempatan tersebut untuk berdamai.

Nourish turut berkongsi foto mereka berpelukan dengan kapsyen yang menyentuh hati. Mengakui segala kesilapannya sebelum ini, wanita itu akui kesal kerana gagal memberikan perhatian terhadap anak tirinya itu. Apa yang berlaku sebelum ini adalah ujian buat mereka sekeluarga.

Alhamdulillah, baguslah hubungan dingin mereka sudah pulih. Kami doakan agar hubungan mereka sekeluarga akan terus erat dan kekal bahagia selamanya.

27 responses to Sengketa Berakhir, Nabila Huda Dan Ibu Tiri Berbaik

  1. bong cit says:

    KAN LEBIH BAIK JGN DI CANANG DULU…NI X MEMASING POST KAT IG…SUDAHNYA PELUK SAKAN…NETIZEN DPT DOSA KERING

    41

    0
    • faraj says:

      bagus tpi ada dua ekor lagi berok dlm industri hiburan yg suka melalak- bella dan alip. :(((

      33

      0
      • Anonymous says:

        ACAH2 BAIK LA BETINA NAMA BELLATAIKK NI…MELUAT GILER..AKU RASA KO TAK PERLU LA NAK ULAS PASAL BEKAS JANTAN TAK GUNA TU LAGI.NAMPAK SGT KO SANGGAP PELIRR DIA LAGI.JGN GUNA ALASAN ANAK LA..MOVE ON.MCM KO JER BETINA YG PERNAH JADI BOHSIA YG BERGELAR JANDA DALAM DUNIA..PERLU KE NAK ULAS2 ALA2 MEMBACK UP???..GILA PUBLISITI DAN TELAJAK NAK TUNJOK SUCI..INGAT ORG TAK KENAL KE KO DULU TU SIAPA BELLA OII..JIJIK.

        4

        5
      • bong cit says:

        tu jgn di komen…abis kena serang dgn fans bella yg acah2 artis

        0

        0
        • damai says:

          mmg Bella dulu artis apa, cuma dia dan adik dia not so popular baru nak up, apa pula acah2 artis. skg tengok lepas dia jadi ibu tunggal, rezeki makin murah,

          2

          0
    • Anonymous says:

      Entahnya. Serius aku pun tak faham dorang pong pang dalam iG. bukan susah pun nak jumpa. Si ayah pun drama lebih. Dia ketua keluarga. Dia la patut lead anak & bini dia. Ini tak, biar je bergaduh. Ini bukan dugaan pun. Sendiri yg cari pasal.

      48

      0
    • Tini says:

      terbukti artis msia suka buat drama….saja nk up kan nama padahal benda simple je kot….

      28

      1
    • Anonymous says:

      few months dulu abil kemain posting berjela yg kononnye artis ni x payah nak luahkan perasaan kat ig or meroyan kat ig nak elakkan netizen membawang, tapi sekarang die pulak yg create drama berjela2 eh tibe2 ni baik pulak. dlu pon baik sekejap lepas tu drama balik. fake nye. bermaafan tu bagus x salah tapi jgn nanti dua tiga bulan repost sana sini keep on burukkan each other. mcmane laa si amy search tu x pening nak layan dua2.

      0

      0
  2. Za says:

    drama…oh drama…dah nama pun pelakon. hari tu dah mcm nak membunuh punya berkelahi.

    zzzz

    29

    0
  3. anonymous says:

    bila nak gaduh lagik

    27

    1
  4. Kakek says:

    Aku ada satu soalan je…
    Hari tu kata Amy tak sambut birthday la, hari bapa la etc…

    skrg siap suprise party lagi… hahaha… apa cer?

    13

    11
  5. Anonymous says:

    memang drama queen…tapi versi murahan.

    27

    0
  6. Anonymous says:

    Jadilah spt Elfira Loy.. aman2 saja!

    13

    2
  7. Lavender says:

    Alhamdulillah.. selama ni baca je x berani nak komen.. dalam Islam mmg dianjurkan menyambung tali silaturrahim.. Semoga hubungan baik kekeluargaan ni berkekalan. Amin

    17

    0
  8. faraj says:

    alhamdullilah…kalau dh Sumbang bodo ni..

    1

    0
  9. faraj says:

    alhamdullilah..kalau org PAS..dh makan taik ..niii

    0

    15
  10. Anonymous says:

    Dah berak… masing2 basuh! Tahniah!

    1

    0
  11. Anonymous says:

    Alhamdulillah dah sedar taik dalam mulut tu busuk. Baru tahu nak luah selama ni peram dkm mulut kan Kupu-kupu? Kupu-kuou ke.. lalat taik!

    2

    0
  12. fake you says:

    semua pun nak share and post…aduhai…nnt esok2 bersengketa nak post lg kew?

    1

    0
  13. lin says:

    Redha Itu Ikhlas, Pasrah Itu Menyerah

    1

    0
  14. kkaikucinghitam says:

    alhamdulillah.. happy family insyaAllah

    0

    0
  15. unknown says:

    dah tu apa fungsi amy sebagai ketua keluarga? drama sangat

    0

    0
    • damai says:

      hello, its not about fungsi ketua keluarga, ini involve anak dan wife, so of course serba salah, tapi mungkin Allah kabulkan doa2 Amy agar Allah hantar pertolongan so pertolongan dgn beri Erma Fatimah to become advisor, ok apa

      0

      0
  16. Sampah mykt says:

    Super fake people ….

    Diva n Aliff
    Aliff n bella
    Nabila n family
    Sajat and Sapi
    Lopak n family

    Banyak lagi la …. Dah la fake , bodoh sombong pulak tu …

    0

    0

Tinggalkan Komen Anda Di Sini