Senarai Pelumba MotoGP Untuk Tahun 2013

Trending

Senarai Pelumba MotoGP Untuk Tahun 2013

Pasti ramai yang menanti kejohonan Moto GP 2013 kan? Di sini gua nak kongsi senarai pelumba MotoGP untuk sesi 2013. Gua dengar cerita Valentino Rossi nak join team yamaha balik, betei ke ni? Kalau betul ok la sebab gua tengok rossi ni macam tak ngam je dengan Ducati. gua tengok la tapi di sebaliknya gua tak tahu la. MotoGP kat sepang akan diadakan padat 13 October 2013, lambat lagi tapi korang get ready la eh.

  • Andrea Dovizioso
    ITA
    Andrea Dovizioso  4
  • Colin Edwards
    USA
    Colin Edwards  5
  • Stefan Bradl
    GER
    Stefan Bradl  6
  • Hiroshi Aoyama
    JPN
    Hiroshi Aoyama  7
  • Hector Barbera
    SPA
    Hector Barbera  8
  • Danilo Petrucci
    ITA
    Danilo Petrucci  9
  • Ben Spies
    USA
    Ben Spies  11
  • Randy De Puniet
    FRA
    Randy De Puniet  14
  • Karel Abraham
    CZE
    Karel Abraham  17
  • Alvaro Bautista
    SPA
    Alvaro Bautista  19
  • Dani Pedrosa
    SPA
    Dani Pedrosa  26
  • Andrea Iannone
    ITA
    Andrea Iannone  29
  • Michael Laverty
    GBR
    Michael Laverty  33
  • Cal Crutchlow
    GBR
    Cal Crutchlow  35
  • Bradley Smith
    GBR
    Bradley Smith  38
  • Aleix Espargaro
    SPA
    Aleix Esparago  41
  • Valentino Rossi
    ITA
    Valentino Rossi  46
  • Bryan Staring
    AUS
    Bryan Staring  67
  • Yonny Hernandez
    COL
    Yonny Hernandez  68
  • Nicky Hayden
    USA
    Nicky Hayden  69
  • Claudio Corti
    ITA
    Claudio Corti  71
  • Marc Marquez
    SPA
    Marc Marquez  93
  • Jorge Lorenzo
    SPA
    Jorge Lorenzo   99

Sumber:   MotoGP

Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...